Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows-előzetes: Megan Fox felköti miközben szól a rap

“I don’t know, it doesn’t look good.” És ez elhangzik a trailerben, méghozzá rögtön az elején! Na jó, később az is, hogy “this is gonna be good.” Itt is darkosan indítanak, de aztán jön a nem annyira traileres zene és a rengeteg hülyeség. Talán a folytatás jobb lesz, mint az első rész?

joekrssss

A tovább mögött nézhető az előzetes.

42 hozzászólás a “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows-előzetes: Megan Fox felköti miközben szól a rap” bejegyzéshez

 1. Az első is jó volt. Marhajó, nekem tetszik ez is. Végre egy olyan képregényfilm ami az is akar maradni…kb. egy rajzfilm egyik része. …csak filmen. (Legalábbis nekem így jön le)

 2. Ha már Nickelodeon filmeket akar, csináljanak egy Hey Arnold filmet, ha a drámaibb részeket vesszük, még Oscar bácsi is jünne :)

 3. Azt a tankos marhaságot! :D Jó lesz ez! Az ilyen filmeket nem kell komolyan venni! Csak legyen szórakoztató!

 4. valamilyen perverz módon nekem ez bejött és simán nézném. egy családi délutánra pont jó lesz, de ahogy előttem is írták az első sem volt annyira gáz, egy komolykodó transformersnél mindenképp jobb volt, nem akart többnek látszani mint ami. (a kínos rappelések mondjuk nem kellettek volna)

 5. human: te ezt tényként állítod de én másképp látom. voltak benne komolyabbnak szánt pillanatok de csak annyira mint egy könnyedebb rajzfilmben is, nem akart EPIC lenni stb mint a transzik.

 6. Krenget szerintem a 3. részre tartogatják.

  Igazuk van azok akik azt mondják h ez a film egy marhaság, de nekem pont ezért tetszik :)

  Ígyekszik filmként is mese hű maradni :)

 7. Teljesen veletlen futottam bele tegnap az elso resz trailerebe. A hetvegi programom lesz megnezni, akkora agyatlan popcornnak tunik.

 8. Én többet vártam az első résztől, de azért jól szórakoztam rajta :)

  Mondjuk úgy hogy meglepett a történet és a karakter ábrázolás is, de így a második részre egészen hozzá szoktam :D

 9. Ez isteni lesz :D Lefekszem majd a filmes kanapéra ledobok az agyamról 20 évet és folyni fog a nyálam :D

 10. Szerintem az első rész szar volt. A trailer alatt sok volt a CGI, plusz fos is volt…. de mégis. Élveztem az előzetest. Megnézem folytatást is.

 11. Az első is tetszett nekem,mint az eredeti rajzfilmsorozat rajongójának.
  Ez a trailer visszaadja azt a hangulatot amit akkor éreztem amikor gyerekként felkeltem reggel 7-kor,hogy láthassam a teknőcöket.

  Persze filmen más,de tetszik,hogy minden karakter felismerhető és nincs annyira túlgondolva.
  Már Rocksteady és Bebop miatt is kötelező lesz moziban. :)

 12. A direkt hülye filmeket a helyükön kezelve lehet élvezni is.
  De szerintem akinek az elsô tetszett az szimplán igénytelen. Minden szempontból/mércével trágya volt.

 13. Harris kapitàny

  Ezt jó, hogy mondod. Vége a gyötrő bizonytalanságnak. Akinek tetszett, az igénytelen. Pont. Axióma.

  Jó, hogy köztünk vagy. Gyere máskor is!

 14. Itthon néztem az első részt és kellemesen szórakoztam rajta, feltörtek a gyerekkori emlékek. Ezt is megnézem, ez az előzetes bejött. Igen, kellenek az agyatlan fun-filmek is. Nem lehet mindig drámát, marvelt, meg egyéb epic-nek kikiáltott filmet nézni.

 15. Nekem csak 1 kérdésem van a nagy közönséghez….akik mindenre azt mondják, hogy ez sz.r meg az szar…meg úgy mindenre csak ezt tudják kibökni….Nektek akkor mi tetszik? Nem akartam 2. kérdést feltenni…de az 1. hozza magával a 2. kérdést….Volt nektek gyerekszobátok?

  Félreértés ne essék, nem akarok én 1 filmet se védeni(nekem is volt olyan film ami előzetes után ígéretesnek tűnt…aztán kb 5 perc után kikapcsoltam…), végképp nem másoknak beszólni, mindenkinek meg van a saját véleménye…

  Sokszor járok az oldalon, mert jól lehet informálódni….de amikor olvasom a kommenteket…amik javarészt abból állnak, hogy “sz*r”…meg “a CGI”…de mögötte egy értelmes gondolat, érv sincs ami alátámasztaná a dolgot….csak (gondolom én) jól mutat a kommentek közt ha benyögünk ezt-azt…

  No mindegy…további szép napot….

 16. én meg azt kérdezem tőled, hogy miért ennyire tipikus kötözködést tudsz betenni? védd a filmet, mondj arról jót, h milyen jó a rajzfilmhez téve, de ez a gyerekszoba meg a többi egyszerűen nevetséges személyeskedés.

 17. run-dmc nagyon megdobja az előzetest az biztos, és nagyon tetszik, hogy rocksteady and bebop karakterével adnak egy olyan komolytalanságot az egésznek, ami az elsőből rettenetesen hiányzott, viszont a negatívumok az első részből megmaradtak, mint pl. will arnett és megan fox, teknőcök megjelenítése, de ezek olyanok, amiket nem is várhattunk, hogy megváltoztatnak nyilván egy folytatásnál…
  az előzetes első transformers szerű 40mp-ét nem tudom hova tenni egyenlőre és a repülő idegen cuccok is elég furcsák, valahogy kilógnak a képből, nehogy túlzsúfolt legyen a film.

 18. human: ja mert Harris kapitány “akinek tetszett az első az igénytelen” megjegyzése, az nem személyeskedés mi?

  Harris kapitány: attól igénytelen valaki, mert tetszett neki egy film?
  Szerintem te meg attól vagy igénytelen, mert szerinted igénytelen az, akinek tetszik egy film, ami neked nem. Erről ennyit.

 19. nemértem mi ezzel a baj… Agy kikapcs és szórakoztat, már persze, ha fogékony vagy rá, pont mint egy átlag marvel film. Az elsőt megnéztem, persze baromság, de egynek elment (mondjuk én nyilván retardáltvagyok de az első Transformers is tetszett :D ) Elmúltak a kilencvenesek, Baytól már szinte csak ilyeneket látunk…

  Meg Foxot meg kimondottan sajnálom, annyira szép volt, és olyan mű lett…

 20. Aaaaarrrrggghhhhh! Az első részt konkrétan lekapcsoltam kb 10perc után,mert valóságos fizikai fájdalom volt a megnézése! Borzalom! És egy ilyen izének még készítenek folytatást?! 10-12 éves hülyegyerekeknek idális lesz! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.