The BFG-előzetes: Spielberg újra gyerekmesézik

Spielberg ezúttal a Disneynek dolgozik, nekik adaptálja el a The BFG (semmi köze a Doomhoz:() történetét. Roald Dahl könyvében a 10 éves lányt elrabolja egy óriás, aki elviszi óriásországba. Nem gonosz szándékkal teszi ezt amúgy, viszont ott vannak olyan óriások, akik simán szeretik az emberhusit is.

A forgatókönyvíró amúgy Melissa Mathison, vele közösen az E.T.-n dolgozott utoljára a rendező. Akár jól is elsülhet.

thebfgteaser

Előzetes a tovább mögött.

human
írta
2015. 12. 10. 03:58
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “The BFG-előzetes: Spielberg újra gyerekmesézik” bejegyzéshez

  1. A cím alapján először egy új Doom film jutott az eszembe :)
    Nézős lesz, Spielberg bácsival nem lehet mellé lőni :)

  2. Csinálhatna valami komoly emlékezetes filmet végre, mert mostanában csak saját maga árnyéka spielberg. Pedig nagy kedvenc. A legprofibb stábja van egész hoolywoodban az tuti. Főleg janusz kaminski az operatőere lenyűgöző.

  3. EpicZurg: Ráhibáztál, az év filmje nálam a The jinx című 6 részes doku, mindent ver idén minden műfajban. Spielberg meg ahogy öregszik, úgy infantilizálódik. Nem mintha nem lett volna mindig is az, de régen legalább lendületes volt.

  4. váó gyerekkorom nagy kedvence a Karcsi és a csokoládégyárral meg a Matild 3 kívánságával együtt.. Arra nem is emlékeztem, hogy ez is Roald Dahl.. magyarul amúgy a Szofi és a Habó címen futott és elég félelmetes volt, az óriások ugyanis imádják megenni az embereket, ez alól talán csak a Habó a kivétel…Roald Dahl az egyik legszebb mesekönyvíró, nyilván ez a film már nem az én korosztályomnak szól, de kellemes meglepetés volt filmen látni az óriást..és ahogy megindul az ablak felé, elég hangulatos

  5. totoro: Csak az a baj, hogy azt a doku sorozatot lehet, hogy csak te láttad egyedül. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, csak az embereket jobban érdeklik az ilyen mesefilmek. Ha Spielbergnek ehhez van kedve, hát csinálja.

  6. “Csak az a baj, hogy azt a doku sorozatot lehet, hogy csak te láttad egyedül. ”

    LOL. ez elég egyszerű gondolkodás, hogy te nem ismered, akkor más sem. Meg valahol szomorú is, hogy nem láttad a The Jinxet, ami az év egyik legjobb sorozata. És hidd el, nem csak ő látta, hanem még pár ezren letöltve és pár tízezren a tévében.

  7. Gerci

    “Főleg janusz kaminski az operatőere lenyűgöző.” Igaz, bár azért John Williamset se kellene kihagyni. Azért mégis csak ő a legnagyobb név a stábból szerintem

  8. azért ezt az év legjobbja dumát hagyjuk, mert ez mindenkinél egyedi, miről szól ez a jinx amúgy? igaz sztori?

  9. Esküszöm nekem ezek az angol sötét utcás dolgok bejönnek, pl. Christmas Carolt a jóisten tudja hány verzóban néztem már meg és a legutóbbi animációs azóta is nagy kedvenc, ez is érdekel.

    kakapitány: nekem is örök kedvenceim azok a könyvek : )

  10. pedig már elképzeltem mekkora lenne egy Kibaszott Nagy Fegyver, mint címszereplő :(. Mondjuk egy Falling Down minőségű Postal film egy Fat Man-nel társítva. :D Ha már fallout láz van :D

  11. zert: Ha az arányokat vesszük, akkor pár ezer ember nem számit a milliókkal szemben, ha a nézettségről van szó. Elhiszem, hogy jó de az emberek nagy részét nem érdekli. Dokumentum filmeket ne hasonlitsunk egy blockbusterhez vagy egy gyerekmeséhez.

  12. Na, megtekintettem a Roald Dahl féle alapanyagot, és visszaszívok mindent. Ha azt úgy filmre tudja vinni, hogy megőrzi az eredeti báját, akkor megsüvegelem.

  13. Lol, ez alatt egy kisebb vita a The Jinxről:DDD megérte idekattintanom.
    Hogy ne csak off legyen, én szívesen megnéznék már egy valóban bájos és egyéniséggel rendelkező mesefilmet, leginkább egy Végtelen történet típusút. Persze látom a trailerből, hogy ez teljesen más de azért még elsülhet jól, itthon családdal mindenképp nézős lesz majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.