The Legend of Tarzan-előzetes: szóval darkos lesz

Bár páran már reménykedtek valami kalandfilmes hangulatban, de ez láthatóan a majmok bolygójának komorságára akar hajazni. A teaesr videó csak pár látványos jelenetet mutat, meg a főbb színészeket, hangulatot, a történetet nem lőtték el már most.

Az tény, hogy ennél sokkal rosszabb blockbuster előzeteseket is kaptunk már idén. Ennyi alapján még bármi lehet, bár a darkosság nem nyűgözött le, hiszen így a 12 egy tucat blockbuster soroba álltak, semmi extra nem lóg ki belőle, ami elsőre megragadhatna.

tarzan-elozeteshez

Főbb szerepekben: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz and Djimon Hounsou. Előzetes a tovább mögött.

36 hozzászólás a “The Legend of Tarzan-előzetes: szóval darkos lesz” bejegyzéshez

 1. Nekem adja a trailer remélem végre egy jó Tarzan feldolgozást kapunk. Egyedül a színész világos hajával, fakó bőrszínével nem vagyok kibékülve de ez legyen a legkevesebb.

 2. nem lőtték el a történetet? akkor itt van: tarzant majmok nevelik fel, találkozik jane-nel dúl a love de elszakadnak egymástól waltz megy egy hadsereggel hogy begyűjtse a majomembert de az már felmosta a padlót a gorilla királlyal meg a törzsek vezetőivel szóval most ő az alfahím és a végén pár majommal meg botokkal hadonászó benszülőttel legyőzik a csúnya gonosz waltzot.

  bevallom jackson meg waltz rohadt unalmas már, mindig csak ugyanazt játsszák, a cgi többnyire rendben van de maga a történet meg az egész nem fogott meg, ez 7 pontnál sehol sem fog többet kapni

 3. Annyira nem tűnik rossznak mint a Dzsungel könyve, de aggódok a majmok miatt. Ugyanazok felelősek a CGI-ért, mint akik a planet apes-ért?

 4. Sztem fasza lehet. Egy jó Tarzan filmet várok már évek óta és erről is olvastam egy-két éve, már azt hittem, sosem készül el.
  Szerintem nem lesz ez sötétesebb, mint mondjuk a King Kong kalandozós részei, én bízom benne.

  OFF: Párban jönnek mindíg ugye?
  Armageddon- Deep Impact
  Volcano- Dante Pokla
  Tarzan- Dzsungel könyve…

 5. 6. norci1723: Amit idéztél az a ted 2-be volt? :D

  Biztos nem lesz kultusz film, de egy délutáni mozihoz elég jónak tűnik.

 6. nem volt ez olyan rossz, elég igényesnek tűnik, ahogy a majmok kinéznek, a bennszülöttek, a mellékszereplők stb, egyedül Tarzan nem győzött meg annyira, de nekem ez így tetszetős

 7. Szerinte fasza lesz az elozetes alapjan :) Engem elkapott a Tarzan hangulat xD kicsit a disney mesere hajaz nekem.
  Margot Robbie awwww <3 :D :D

 8. Tetszik, hogy a trailer végén, mikor issza a teát, az egyik kezét úgy tartja, mint egy majom, a másikat meg mint egy előkelő úr. Reménykedem, hogy jó lesz!

 9. Kezdtek volna ezzel! Nekem am nagyonis kalandosnak tűnik, csak nem a viccelodos fajtából. Yatesnek meg még nagyon is bizonyítania kell mert mindenki tudja hogy a HP az alapanyag és a korrekt forgatókönyvek miatt lett olyan,amilyen, szóval úgy tűnik próbálkoznak.

 10. Gyönygy, nekem meg az tetszik, hogy kiszúrtat, nekem nem tűnt fel. Arra enged következtetni, hogy figyeltek a részletekre és ez jó jel.

 11. A szereplőgárda jó, viszont ez az egész Tarzan sztori egy lerágott csont.
  Otthon nézős kategória még mindig.

 12. Alapjában nem tűnik rosznak, de szerintem túl sokat akar.
  Úgy értem próbál nagy lenni, de közben pont emiatt tűnik látványvosnak, mint érdekesnek.

 13. Nem mozi kategória egyértelmű.
  Azon agyaltam, hogy általában már egyszavasra próbálják csinálni a címet, és az Asylumos retkek teszik hozzá a Legend vagy egyéb szavakat, hogy kurvára becsapják az embereket, tuti ebből lesz mondjuk The Mighty Tarzan, vagy valami hasonló.

 14. @Abu jaja, Ted 2-ből idéztem… imádom Jacksont, de tényleg… tényleg minden filmben szerepeltetik. :D

 15. lerágott csont a Tarzan sztori? hát nem tudom, én mesét sosem láttam, csak Dzsungel George történetét. persze tudom mi az alap sztori, de nekem mindig a “Fraser-paródia” ugrik be egyből. jó lesz más szemszögből látni a sztorit. A dzsungel könyve mellett ezt is nagyon várom!

 16. Nem tűnik rossznak, az utolsó egymásnakugrós jelenetnél lóg ki csak egy kicsit a CGI lóláb.
  Tarzan persze lehetne kicsit vadabb kinézetű, de még belefér, szerencsére nem teljesen konditeremszökevény.

 17. sztem korrekt, nekem tetszik…+ ha valami “mellékes” kaland sztori lesz, Waltz csak keress valamit? valakit? amit most nem lőttek el, akkor egy nagyon jó kalandfilm sülhet ki belőle

 18. csuszi1
  Én nagyon drukkolok a filmnek, mert egy kicsit sok már a sok szuperhős. Tarzan meg csak emberibb. :D Szóval reménykedjünk!
  Egyébként meg akik Skarsgardot emlegetik, mint gyenge láncszem, aki látta már bármiben is, hát szorult ebbe a Skarsgard csemetébe is egy kis tehetség, ahogy apukába, meg a másik két színész tesóba is.

 19. Kisujj kitart, Epic. :) Bár a traileren nem látszik, de ezektől félek: 10\10es fogsor, perikűrös körmök, üde lehellet. A darkosság viszont bejön.

 20. Skarsgard nem rossz színész, szeretem, de Tarzannak még így az előzetes után sem jön be. A hangulat, látvány rendben volt, de nekem sem moziba nézős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.