A Hitman: Agent 47 humora

A Pixels után újabb állomása lehetett volna a katasztrófaturizmusnak, de én nem bírtam ezt a filmet végignézni. Ha ezt a filmet védi valaki, akkor megérdemeljük, hogy nincs értelmes akciófilm mozikban.

gallery-hitman3

Kivágtam az elejéről egy jelenetet, amiben minden benne van. Már a rendező nevének kiírása is tipikus 50 éves produceres “ezt coolnak tartják majd a fiatalok” jelenet, főleg ha a komor képi világhoz hasonlítjuk. Aztán a tipikus “egy kicsit a játékból” pillanat érkezik, szóval jöhet a “zongorahúr”, csak épp az igazi lopakodás marad el, hiszen utána vagy 100 ellenfelet lelő. Amúgy itt van egy egész jó pillanat, amikor a kerek üvegre fröccsen a vér, viszont attól kezdve elszabadul a pokol.

A szuper és legjobb ügynök különleges képessége abban merül ki, hogy beáll a semmi közepére, mivel mindenki rohamosztagos ellene. Tudom, hogy sok filmben van ilyen, bla bla, van ahol működik, van ahol nem, ez az utóbbi. Főleg a gagyi fényképezéssel, a borzasztó (BORZASZTÓ) fegyverhangokkal, vágással, olcsó és semmilyen zenével, meg azzal, hogy a tökéletes harcos így küzd. Úristen. Lehet bebaszva kéne nézni, és ez lenne a legjobb komédia ami idén moziba került?

Az említett videó a tovább mögött.

(Később “a csaj meghúzza a riasztót – akit megment biccent neki” jelenetnél hagytam kb. abba, hiszen leborultam a székből.)

human
írta
2015. 12. 14. 16:42
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “A Hitman: Agent 47 humora” bejegyzéshez

 1. Hát akkor neked szar az izlésed mert egy teljesen nézhető film volt.Sőt mondhatnám hogy jó volt.

 2. Ekkora egy szégyen filmet is ritkán lát az ember, ez minden volt csak nem hitman, asylum szintet hozza kb, de a legnagyobb baja szerintem, hogy komolyan is akarja venni magát.

 3. Kinyomtam én is a picsába. A rá pazarolt sávszélességet nem éri ez meg. A homelandes csákót viszont csipázom. Jó filmeket neki.

 4. Hihetetlenül gagyi, nézhetetlen “műremek”. Az külön vicces, hogy a főszereplő srácra nem találtak egy megfelelő öltönyt, láthatóan rossz a méret. Az igénytelenségnek is van alja, és itt elértek

 5. Ez a film olyan sz*r, mint a f*s.

  És örülök, human, hogy neked is feltűnt a steril fegyverhang, mert az tényleg rettenetesen agyonvágja az amúgy is rossz “élményt”. Minősíthetetlen a vágás is, mert simán kiszúrható, mikor használtak dublőrt, lassú a bunyó, a cgi-ra meg már jelzőm sincs.

  Zachary Quinto-nak, meg Ciarán Hinds-nek kellett a lóvé villanyszámlára, vagy mi?

  Ez egy forintot nem ér. Sőt, azt mondom, ennél még az Olyphant-féle Hitman is jobb volt.

 6. Éppen 5 eprce írtam a Portos oldalára, ott is van egy tanár (!!!), aki isteníti… szégyengyalázat ez a film.

 7. Budget $35 million
  Box office $82.3 million

  Kétlem, hogy a készítőket a többi különösebben érdekelné.

 8. NW:
  Brain 100%
  Knowledge 50%
  ?

  egyrészt a bevétel hogy jön a film minőségéhez, másrészt 82 millióval az még bőven bukás, főleg, hogy a nemzetközi bevétel 60 belőle. A reklámkampánnyal simán 50 fölött volt a Hitman költsége, a stúdió pedig átlag 50%-ot kap vissza, amerikában többet, nemzetközileg kevesebbet, emiatt a hazai 22 millás bevétel nagyon rossz, hiszen a nemzetközi 60-ból 25-30 csorgott a stúdiónak. Persze dvd-vel nem vesztettek pénzt, de bőven buktának számít a film.

 9. ott kezdtem magam carul érezni mikor jött le a lépcsőn….két felé lőve folyamatosan lóbálva karját.
  amikor lestek a metro kocsikra na ott már kajak hánytam…..onnan még két egész percet bírtam off előtt. :D

 10. A durva az,hogy a színész a Homeland első pár részében még ezt a figurát hozta. :)

  Egyébként én végignéztem de ez a sok CGI amivel tönkretették az fájt.
  A motorosok ahogy elestek az valami gyalázat volt.

 11. Eleve ezt a karaktert nem egy akciófilmben kéne bemutatni,hanem egy krimiben.

  Egy olyan filmben képzeltem el a 47-es ügynököt,ahol a főszereplő nyomozó nyomozna a gyilkosságai után.Aztán,ha az első rész jól sikerülne,akkro a 2. részben már egy macska-egér harcot játszana a nyomozó meg a 47-es ügynök a trilógia befejező részében meg esetleg mehetne egy lopakodós,csendben gyilkolós mozi.

  Az illene ehhez a figurához,meg Jason Statham.

 12. pampia,jaja

  stataham kéne,hogy tényleg hazavágják ezt a karaktert
  nulla az a szállítós buzzancs

 13. Én csak azt nem értem, h az irtó gagyi, szar trailer ellenére még valaki adott ennek a hulladéknak esélyt, h belenézzen. Ez egy gyalázat minden szempontból, és bűnhődjön aki kiadta ezt a gecit a kezéből

 14. Bekerülhet az Aliens vs Predators2,a Prometheus a Rajongó és hasonló az elménkből örökre törlésre ítélendő filmek közé!

 15. hehe, ha az lett volna a feladat, hogy találják el a lépcsőkorlátot biztos hülyére lövik 47-est

 16. Én végig néztem, mert tetszett az első. Ennek a felétől már bele-bele tekertem, de hősiesen végigültem, kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. Kár volt, újra kellett indítanom az agyam annyira lezsibbasztott.
  Aki még nézhetőnek ítélte az elsőt, erre se időt, se áramot ne pazaroljon. Aki az elsőnél is le ment hídba, az pláne ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.