Ridley Scott ámokfutása folytatódik

Valaki szóljon már neki, hogy iszonyat kétségbeesettnek tűnik a folyamatos Alien nyilatkozatokkal. Mondjuk a legutóbbi információknak biztos örülnek párna, miszerint a jó öreg arctámadó, mellkasból kirobbanó meg a bevált nagyobb Alien visszatér a Covenantben, de basszus, ez mind csak mismásolás az Alien 5 elhalasztása és a Prometheus “mi a francot kezdjünk a folytatással” után.

Úgy nyilatkozik folyamatosan, hogy a filmet 2017 októberében fogják bemutatni. Itt van, hogy elvileg miről fog szólni.

alien-covenant-1280

10 hozzászólás a “Ridley Scott ámokfutása folytatódik” bejegyzéshez

  1. Puffin…
    Tiszteletet azért adjuk már meg az idősebb korosztálynak!
    Az ilyen hozzászólásoktól falra tudnék mászni.

  2. Ha majd rendezőként ugyanannyit leteszel az asztalra, mint Ő, akkor nyugodtan lekötsögözheted, de addig…….

  3. Bármi, ami késleltei Blomkamp katasztrófáját, csak jó lehet. Remélem, le is veszik a projektről. Csak így tovább, Scott!

  4. Mondjuk pont a potcastben mondtad human, hogy ha nyilatkozik valamit az újságíróknak más film kapcsán, akkor mivel az Alien-t mindenki várja meg hát elég nagy név, ezért abba is belekérdeznek, ő meg hát mond valamit. De akkor mit csináljon szegény Scott, mondja azt, hogy csesszétek meg, nem nyilatkozok róla egy árva mukkot se?

  5. akár, vagy tarthatná magát 1 információhoz, aztán amikor jön a trailer “ja igen, változott a koncept közben”. Bőven lehet úgy itnerjúzni, hogy semmit nem mondasz, elég csak megnézni a színészeket a spoilerek kerülésével. van 1-2 kiadott dolog amit elmondhatnak, ahhoz ragaszkodnak és sosem tesznek mást.

  6. “Ha majd rendezőként ugyanannyit leteszel az asztalra, mint Ő, akkor nyugodtan lekötsögözheted, de addig…….”

    az régen volt. most sikerült rosszul átértelmeznie a Marsit könyvből forgatókönyvbe, meg csinált egy exodust, majd elhappolta magának az alien 5-öt mert látta hogy mindenkinek tetszene

  7. “most sikerült rosszul átértelmeznie a Marsit könyvből forgatókönyvbe, meg csinált egy exodust, majd elhappolta magának az alien 5-öt mert látta hogy mindenkinek tetszene”

    Óóó, volt ott több minden is: Radiátor, Robinhúd, hosszan lehetne sorolni a fércműveket. Három értékelhető filmet tett le az öreg az asztala valamikor régen: Alien, Blade Runner, Thelma és Louise. Első kettőt összerakták neki a látványért és hangokért felelős emberkék, a Thelmát meg nem is értem, hogy sikerült. Kb. ennyi a történet. Semmivel nem jobb, mint Lucas, csak Lucast nagyobb divat szidni, mert Jar-Jart könnyebb utálni, mint Russel Crow-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.