Blockbuster watch: elsüllyedt a hajó?

Csak röviden. Lássuk, hogy milyen volt a Star Wars előtti utolsó hétvége. Ez amúgy a bevételen is látszik, a bevételi lista top 12 filmje összesen hozott 69 milliót. Utoljára ilyen 1998-ban volt.

Az előbbiek fényében hiába hangzik jól, hogy a Hunger Games utolsó része nyerte a napokat, immáron negyedszer volt a hétvége győztese, hiszen ez így is csak 11,3 milliót jelentett.

chrisheart

Ami siralmasabb, hogy az In the Heart of the Sea csak 11 milliót kalapozott össze, hiába Ron Howard és Chris Hemsworth kettőse, na meg a hatalmas bálna. Nemzetközileg jobban muzsikált a film, de nem véletlenül nincs megosztva a készítési költség velünk. Szóval hiába tart világszinten 52 milliónál, valószínűleg erős bukta lehet ez. És ezen a kritikák sem segítenek, ebből nem lesz jó WOM.

Közben a limitáltan bemutatott The Big Short 90 ezer/vászonnal fut, reméljük jobban sikerül az országos terjesztésre való átállás, mint a Steve Jobsnál.

9 hozzászólás a “Blockbuster watch: elsüllyedt a hajó?” bejegyzéshez

  1. In the Heart of the Sea-t 100 milkabol raktak ossze a wiki szerint. Jo ha 30-40 millaig elmegy. Majd a nemzetkozi piac megmenti. Kiv vagyok a jovo hetre, elorejelzesek szerint minden rekord meg fog dolni.

  2. Mondjuk egy bálnavadász hajó elsüllyedése nem túl izgalmas téma.

    Ráadásul a környezettudatos nyugati ember úgyis a bálnáknak szurkol.

  3. SW izgi lesz, nálam 250+ első hétvége a tipp (meg is üt majd mindenkit, jó nagy esések lesznek, de Creed átmegy a 100 millión).

  4. SW-ra szerintem akár a 300 m is közel lehet a nyitáskor. Persze, aztán ki tudja.

    Creed szerintem is túlmegy a 100 m-n.

  5. Mindenki a sw-re gyúr nemzetközi szinten hány ember van meg hány család akinek jön a karácsony meg stb kiadások menjünk moziba áhh most már várjuk meg a star warst ez van.. egy darabig bukta lesz mindenkinek még a januári filmekre is rányomják a bélyeget,de azt mondom februárra is az sw március közepéig minden moziban megtalálható lesz és fő műsoridőben még a marvel és dc is bukni fog miatta nem keveset kár ezen vitatkozni higgyétek el így lesz..

  6. nagyon szép volt még a The Night Before, a becslésekkel szemben végül a Spectre-t is előzte a héten, és megy 45 millióra kb a 9.8M nyitás ellenére.

    Spotlightnak meg így tényleg sikerülhet a 30 millió, érdekes a Legendnél meg az országos bővítésből +46 mozi lett, szóval a Universal csak felébredt a végén.

  7. “de azt mondom februárra is az sw március közepéig minden moziban megtalálható lesz és fő műsoridőben még a marvel és dc is bukni fog miatta nem keveset kár ezen vitatkozni higgyétek el így lesz..”

    az tény, hogy márciusban még ott lesz a moziban, de hogyan nyomná rá a bélyegét Marvelre, DC-re? márciusban jó ha pár milliós hétvégéket hoz már, addigra kipörgi magát 7-800 millió körül (szerintem). Marvel , DC új premierek idején meg már sehol nem lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.