Fantastic Beasts and Where to Find Them-előzetes: jövőre jön a Potter spinoff!

Pár szörny elszabadul New Yorkban, és Eddie Redmayne a nyomukba ered. Aztán megírja a könyvet, amire utalás volt a Potterekben? Ebből a teaserből nem sok derül ki, hiszen kb. 4 jelenet van benne felvillantva, meg rengeteg betű.

A forgatókönyvet J.K. Rowling írta, a rendező pedig David Yates, aki a Főnix rendje és az utáni Pottereket készítette.

beasts-teaser

A videó a tovább mögött.

26 hozzászólás a “Fantastic Beasts and Where to Find Them-előzetes: jövőre jön a Potter spinoff!” bejegyzéshez

 1. Ez a trailer szerintem nagyon darabos lett, de a film attól még érdekel, mert a Potter mozik végére Yates egészen ráérzett a világ lényegére. A történettel sem lesz baj, ha tényleg bele akarják venni a boszorkányüldözést és Redmayne is az egyik legtehetségesebb feltörekvő színész jelenleg.

 2. Trailernek azért ez még így elég soványka, mert a fele tényleg nem is a filmről szólt csak a logó és különböző szörnyek bőrének mintázatáról. :)

 3. Gyerekek, elfelejtettétek, hogy mi a teaser lényege? Felvillant némi ízelítőt, egy dátumot, azt kalap-kabát. Csak sajna most már a “teaser” egy 3 perces történetmesélő trailer, és az emberek ehhez szoktak hozzá.

 4. nem most kezdték el forgatni a filmet amúgy? mert, akkor nem csoda h ilyen kevés jelenetet pakoltak bele

 5. Hát ez… inkább hagyjuk kategória szerintem. Potter világa, Potter nélkül és Amerikában?

 6. ennyire langyos teasert rég láttam, pedig nagy potterfan vagyok, igaz inkább a könyveké. yatesben én annyira nem bízom, sztem csak cuarón tudta visszaadni igazán a könyv hangulatát.

  azért várok még, mi lesz, de ismerve magam csak elmegyek majd rá.

 7. Ati7: Legendás állatok és megfigyelésük, gondolom mert a Potter könyvekben így hivatkoznak rá

 8. Úgy is meg fogja nézni boldog boldogtalan mer HP. Inkább az a kérdés, hogy ezt is azzal akarják e majd eladni, hogy telenyomják a prequelizált franchise-ra való utalásokkal, mint a Hobbitot meg az SW I-III-at.

 9. Remélem azért majd könyvként is kiadják a trilógiát. Én mindenképpen örülök, hogy bővül a Rowling által megálmodott univerzum, így most Anglia után az amcsi oldalt is megismerhetjük. Ettől még fenntartom a fenti hozzászólásomat, hogy ezt a teasert nem kellett volna trailerként reklámozni. Így is lassan már a trailer trailerének a trailerét nézzük, ami egy vicc…

 10. Ez a teaser megvett,jövőre találkozunk a premieren. (Igen, egy HP rajongónak ennyi elég) :D

 11. Hát ez a film is nagy csalódás lesz, már látom. Na nézzük ki a rendező, hoppá, már megint ez muglifejű David Yates… hagyjuk már.

 12. De ez nem prequel-sztori a jóég áldjon meg, hanem spin-off :-) Semmi konkrét köze nem lesz a HP-sztorihoz, csak ugyanaz a varázsvilág 1920-ban. Én egy Postamester-szerű filmnek örülnék ebből ^^

 13. luki17, human: Igen, igen az megvan csak ismerve a magyar forgalmazók címadási szokásait félek egy Szörnyek könyve vagy valami hasonló hülyeségtől, de ne legyen igazam. Mondjuk a film minőségén rontani nem fog. :)

 14. Igen, más ótvar szar filmeket is korán reklámoznak, mi bajod ezzel? Imádom, hogy érdemben senki nem látta, de már szarozzák. Nagyon menő, hogy mindenki tudtára adod, szerinted mennyire rossz lesz, na ez a szánalmas :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.