25 hozzászólás a “A Batman v Superman karakterposzterei” bejegyzéshez

 1. Csak én vagyok ezzel, vagy tényleg nagyon vézna a WonderWoman? Ez nem egy amazon. Remélem ha a való életben nem is gyúrta ki magát annyira, legalább a filmben CGI-jal kicsit felturbózzák, mert ez egy vicc.

 2. malcolmthefox says:
  2015. December 16 at 20:16
  Csak én vagyok ezzel, vagy tényleg nagyon vézna a WonderWoman? Ez nem egy amazon. Remélem ha a való életben nem is gyúrta ki magát annyira, legalább a filmben CGI-jal kicsit felturbózzák, mert ez egy vicc.

  CGI után olyan lesz mint Xéna :)

 3. Az volt már, hogy WW nagyon vézna, meg miért csap össze két pozitív karakter, meg batman amúgy is csak egy egyszerű ember, superman az űrből kilőné. Ja és Lexnek miért van haja, Eisenberg nem jó választás, meg Gadot sem.

 4. Köszi a 3 képet, ebből is látszik, hogy az ábárzolt fotókhoz képest messze Gadot a legvékonyabb. Szeretem a megerősítést! :D

 5. Watchmen:
  Lehet, hogy inkább a szemedet kéne megerősíteni :) egyedül a mellméret különbség az, ami szembetűnő, de szerintem egyrészt az egyáltalán nem fontos…másrészt pedig ez a nagyszerű kosztüm, amit kapott kicsit mintha ellensúlyozná is.
  Gadot nem elég, hogy úgy néz ki, mint Wonder Woman, de sugárzik róla a karakter lelkülete is, ha ez egy viszonylag átlagos színészi tehetséggel párosul, akkor Wondie jó helyen van. Ez majd kiderül a film után. Mindenesetre én jó választásnak tartom…és unalmas már a felületes véznázgatás. Szerintem, aki ismeri/szereti ezt a karaktert, az nem ragad le a véznaságon (ami amúgy ismétlem, szerintem nincs így) sokkal inkább abban reménykedem, hogy a karakter egyébb tulajdonságait sikerül majd jól filmre vinni.

 6. Most ha megnézem pl: ezt a képet
  http://imagens.cinemacomrapadura.com.br/2014/07/20140727-ben-affleck-henry-cavill-gal-gadot.jpg
  szerintem egyátalán nem lóg ki a csaj a véznaságával,most mekkora darab legyen,mint Superman? xD
  Sokféle ábrázolása van a karakternek,ezen felül könyörgöm,a filmben egy idegen faj földre pottyant gyereke,aki elpusztíthatatlan,egy sima ember,aki a világ összes harcmodorában jártas+szuper géniusz+milliárdos,és egy szürke nagy izé fogja porba dönteni a fél földrészt,komolyan fennakadunk,hogy a csaj mágikus erővel rendelkezik,ezért nem egy női testépítő? Superman sem azért atombomba álló,mer’ kinyomja fekve a 160-at.
  Az a karakter lényege(legalábbis nekem),hogy csini legyen,de azért kemény,csininek csini,mikor 2x fülönveri a cgi szörnyet,kemény is lesz,nemértem hol a hiba?
  Megnézném az arcokat ha egy ilyen http://m.cdn.blog.hu/bo/bodybuilding/image/2014okt/52/female_bodybuilders_50.jpg szépség játszaná WW-t,mert az úgy hihetőbb. :D

 7. Gadot meg Eisenberg szar casting lett. Cavill viszont nagyon szupermenes a plakáton. még a haj is olyan most :)

 8. Pernye meg parázs helyett most kőtörmelék meg csillagszóró szikra az új trend a plakátokon? :)

 9. Szerintem Human csak azért tesz ki képregény híreket hogy a sok majom kiélvezhesse a szánalmas életét. :D

  1. Gadot ne mvézna, tökéletes WW lesz.
  2. Batman nem robot az csak sima páncél
  3. Spuerman sem legyőzhetetlen. Nem ártana informálódni okoskodás helyett.

  Ja és végül. Lex nem mindig volt kopasz de ha nem rémlene a sok fröcsögés után amit leművel itt pár ember volt egy kopasz promó kép róla. És eléggé faszán nézett ki. ;)

 10. DarkEagle: amúgy ezek nem képregényhírek, hanem filmes hírek. A filmvilág számottevő százalékát teszik ki a képregényfilmek, nem lehet választani, hogy most figyelembe vesszük-e őket, vagy sem, ha filmekkel akarunk foglalkozni.

 11. Spolier********************** Doomsday fejlődni fog a filmben és valószinű,hogy nem győzik le

 12. Való igaz de én úgy értettem hogy csak a képregény filmeknél van ennyi okostóni. A többi blockbusternél nem látok ennyit pedig ott is vannak azért. De amúgy jogos. Engem nem is a hírek zavarnak. Lassan már ott tartok hogy írok egy plugint Chrome-ra ha még nincs, ami elrejti a kommenteket mert úgyse tudom megállni hogy ne írjak valami választ. :D

 13. Red Tornado says:
  2015. December 16 at 20:49

  Az volt már, hogy WW nagyon vézna, meg miért csap össze két pozitív karakter, meg batman amúgy is csak egy egyszerű ember, superman az űrből kilőné. Ja és Lexnek miért van haja, Eisenberg nem jó választás, meg Gadot sem.

  valamint batman füle kicsi, hogy ne felejtsünk ki egy igen fontos részletet :D

 14. Doomsday nem kap posztert?? Micsoda kirekesztés!! Csak azért, mert nem fehér bőrű, máris kiközösítik? Fúj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.