A Charlie’s Angels Reboot írója pedig…

Dobpergés… Evan Spiliotopoulos (tavalyi Hercules, de készül még tőle a Beauty and the Beast 2017-re). Úristen, máris jobban érdekelnek az angyalok. A rendező Elizabeth Banks, aki a Pitch Perfect 2-t hozta nekünk. Banks amúgy belelátta a feminizmusát is a témába:

The original ethos of women who graduated from the police academy, and then were given the jobs of crossing guard and meter maid, I feel like that’s still very real in the world right now.

A végére egy random kép a legutóbbi rebootból, ami a tévében bukott meg gyorsan Minka Kellyvel.

Charlie+Angels+girls+step+out+together+p6Q5daEg5mPl

7 hozzászólás a “A Charlie’s Angels Reboot írója pedig…” bejegyzéshez

  1. Nem is értem, hogy ezt a borzalmat minek erőltetik? Lejárnak a license tulajdon jogok? Az eredeti is hülyeség volt, az összes film is borzalom volt, minek csinálják újra meg újra? Kell valahova eltüntetni a profitot?

  2. Úgy nézem tendenciózusan CSAK gagyi írókat alkalmaz már hálivúd. Hova tűntek azok, akik értelmes forgatókönyveket szotak letenni asz asztalra? Btw, nem mintha ez a film érdekelne, de úgye az író személye…

  3. Ez a Banks akkor tudna maradandóbb dolgokat alkotni, ha levetkőzne az összes fehérnemű meg felnőtt magazinnak. Arra emlékeznénk évek múlva is.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.