Eddie the Eagle-előzetes: a síugrás bajnokának lenni is nehéz

Igaz történet egy csávóról, aki rengeteg megpróbáltatás ellenére sem adta fel az álmát: síugró lett. Nyilván a szokásos igaz történetes felépítést kapjuk, nem lesznek nagy meglepetések, viszont eléggé feelgood darabnak tűnik a témában, bár elvileg dramedy.

A főszerepben Taron Egerton (Kingsman) és Hugh Jackman (The Fountain, X-Men). A poszter alatt nézhető a trailer.

eddie_the_eagle_xlg

11 hozzászólás a “Eddie the Eagle-előzetes: a síugrás bajnokának lenni is nehéz” bejegyzéshez

 1. Ezek után már nem is kell megnézni a filmet. Benne volt minden, az egész sztorit fontosabb részekkel ledarálták. Ki rakta össze a klipet, John Spoiler? :/

 2. Ilyen filmeknél sajnos muszáj kicsit többet mutatni, de itt szerintem is túllőttek a célon. Mondjuk a tegnapi Legendás lények… teaser mellett ez főleg vicces :D Amúgy nagyon klassz darabnak tűnik. Szóval lehet megnézem.

 3. fú köszi a zárójelben az X-Men jelzést…nem ugrott volna be hirtelen ki is az a Hugh Jackman :D

 4. :DDD Mekkora kedvencem volt annak idején Eddie a sas! Minden ugrását láttam élőben, óriási figura volt tombolt a nép minden alkalommal. :))) még a Jég veled után gondoltam, hogy a jamaikiai bobcsapat után miért nem csinálnak egy ilyen filmet Eddieről is. Jobb későn mint soha.

 5. Síugrásról filmet – megvettek kilóra :) Érdekes, hogy a Civil War a legjobban várt filmről visszacsúszott a 3. helyre :) Ez most a második.

 6. na így kell trailer-t csinálni! mikor olvastam a hírt le se kakkantottam az egészet, erre megnéztem ezt az előzetest, és már tudom hogy ezt moziban nézem meg amint kijön!

 7. Utánanéztem, mert bevallom csak a neve rémlett, a tettei nem. Ez kész, bocs nem állom meg idézek ha szabad :):

  “Eddie átlagban 10-15 kilóval nyomott többet vetélytársainál. Arról már nem is beszélve, hogy rövidlátó volt, így minden alkalommal szemüvegben ugrott, ami rendre bepárásodott. A derék britnek tehát általában halvány fogalma sem volt, hová ugrik, és hol ér földet”

  “az elrugaszkodásra elmondása szerint sokat készült, otthon a szekrényről ugrott az ágyára a székek felett”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.