A Martyrs remake előzetese

Nem vagyok nagy horrorfilmes, de a Martyrs című francia sokkolót még én is láttam. El nem tudom képzelni, hogy Amerika ahhoz fogható anyagot gyártana a remakeben. Főleg, hogy csak pár moziban mutatják be, amivel egy időben kijön videó, tehát túl nagy terveik nem is voltak vele.

Ha jól emlékszem két terrorizál lányról szól, akik visszavágnak, de nem úgy sül el, ahogy tervezték. A fantasztikus szereplőgárda: Troian Bellisario, Bailey Noble, Kate Burton és Toby Huss. Szóval, kedves Amerika, ezt minek kellett? Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 12. 17. 03:57
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A Martyrs remake előzetese” bejegyzéshez

 1. A francia változat bennem is mély nyomott hagyott, igazából nem is tudok hasonló filmet felidézni, ami így megdöbbentett (horroron belül). A remake teljesen felesleges. Mint ahogy a történet előzetes ismerete is.

 2. Hát nem tom mégegyszer vagy màsik vàltozatban nem nézném meg gondolom azért is nyúltak hozzá mert egy házban le lehet forgatni az egészet legkisebb költségvetés cgi nem kell színészek olcsók stb..

 3. Wtf, errol nem is tudtam. Marmint a remakerol, az eredeti filmet lattam, egyik legjobb horror szvsz, elsore akkorat utott, mikor lattam :D Van nehany igazan beteg francia horror xD

 4. A franciáknak vannak igen erős horror filmjeik, pl. Uzsonna említése is egy jó film onnan. Ennek az eredetije pedig a.l.a.p.

 5. na ez az a fajta film, amire nem voltam kíváncsi, a human centipede 2t megnéztem , az is épp elég volt

 6. Franciák jaja tudnak nagyon elborult dolgokat csinálni, Magasfeszültség az nekem is ilyen áááá bázze feel volt

 7. Mivel a Martyrs a világ legjobb horrorfilmje, ezért ez a hír egyenlő a szentségtöréssel. A film készítőinek Lucyke végzetéhez hasonló utolsó perceket kívánok. Hollywoodnak pedig…atomot.

 8. Egyszer elég volt. Háborogni meg nem fogok, mert nyilvánvaló, hogy ez a szemét is ugyanarra a sorsra fog jutni, mint az összes többi.

 9. A Martyrs az a fajta film, ami beleégeti magát az ember agyába, és jó sokáig nem felejti el. Nagyon erős pszichológiai hatást vált ki.
  Nagyon kevés ilyen film van. Ha francia, akkor még az Inside is említésre méltó. Bár ezeket a filmeket a gyengébb neműek inkább kerüljék.

 10. Annak idején bennem is mély nyomot hagyott a film, napokig elég szarul éreztem magam, pedig ilyen nem sűrűn van, nem nagyon szoktak emglepni még a horrorok sem. Persze azóta sem néztem meg újra, egyszer elég volt. Nem azért mert rossz film.
  Ez meg egy szemét utánzatnak tűnik.

 11. Végigolvastam sztoriját ennek, mert személyesen nem láttam, ez azért már a feleslegesen gore kategória, amire nem vagyok kíváncsi….

 12. zsedan: Ezúttal – látatlanban nem nehéz – tévedsz. Nem felesleges gore kategória, a régi nagy klasszikusok mellett is a világ egyik legmélyebb etikus, spirituális és morális kérdéseket feszegető pszichológiai horror filmje…mindamellett persze iszonyatosan brutális, ezért mondhatni, hogy gore, de köze nincs a felesleges gore kategóriához. Arra ott vannak a japán gore filmek és a Hullajó! :D Viszont, ha a történet nem nyerte el tetszésed, azt ajánlom hanyagold, mert – amint azt fentebb már többen is említették – what has been seen, can’t be unseen >] Én 25-6 évesen láttam, utána nem tudtam aludni, napokig kerestem magamat és idegrángásaim voltak. Míg országos horror rajongó lévén a gore horrorokon általában halálra röhögöm magam. Persze mindenkire mást hatást gyakorol.

 13. Mushmushi: igen, feltételezem, hogy bőven van hatása is.
  Talán inkább ettől félek, én pont 26 vagyok ugyan, de néha már szelektálok miket nézek meg (pedig 1 millió horrort láttam már), mert nincs mindig kedvem depresszióba esni valamilyen filmtől (Taxidermiától pl. hányingerem volt egy darabig).

 14. Kicsit másnak néz ki,mint az eredeti de azért feleslegesnek gondolom.Bár ismerve magamat úgyis megnézem.

  A szintén francia Ils(2006) az egyik kedvenc túlélőhorrorrom egy érdekes csattanóval a végén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.