29 hozzászólás a “Az új szellemirtók karakterposzterei” bejegyzéshez

 1. Én várom :-D szeretem az ilyen szörnyes filmeket mint a R.I.P.D is volt :-D lehet pocskondiázni :-)

 2. Ezek a kepek – fuggetlenul a film minosegetol vagy a szineszek tehetsegetol – hihetetlenul, botranyosan szarok.

 3. A Kate McKinnonos (4.) jól néz ki szerintem. Így, hogy több szín van a darkosság mellett. Meg a kompozíció is bejön. A neve remélem nem valami Egónia lesz :D

 4. Amikor az eredetit néztem még nagyon sok éve… már akkor azt gondoltam, hogy milyen jó lehetne ez a film női főszereplőkkel.

 5. Nem tetszik a film ötlete, nem tetszik McCarthy sem, de ezek a poszterek azért nem olyan rosszak na… 2. és a 4. kifejezetten tetszik.

 6. Én egyre kíváncsibb vagyok a végeredményre. Meglátjuk, milyen lesz. McCarthy-t leszámítva az összeset bírom (talán néha Wigg humora idegesít még). Egyedül Feig, mint rendező ijeszt el. Mondjuk soha nem voltam őrületes Ghostbusters rajongó.

 7. Jól látom, hogy a szívecskés radioaktív sugárzást mérő műszer egészen pomtosan 2206-on áll? Ez mit is akar jelenteni? Merthogy ilyen dózis még Nagasakiban sem volt, az biztos. Vagy ennyire igínytelenek? Bsszunk oda valamit a hátáta aztán kész, ki nem szarik bele….. Mérőműszer ide vagy oda, remélem hatalmasat hasal ez a gyalázat

 8. Jaaaj, bakker nagyon viccesek vagytok már ezzel az agyon pörgetett hate-trainnel, de tényleg!
  Értem én, hogy szentséggyalázás, meg és a többi, és hogy legyen akármilyen is a végeredmény, ez a film nektek így is, úgy is szar lesz, de ezekkel a poszterekkel pont nincs semmi gond!

 9. Pár képkockát láttak az emberek, de mindenki gyalázza! Sok ilyen filmmel volt ez! Aztán mégse volt olyan szar! Ember! Adj neki esélyt, s utána ítélkezz! Típikus magyar felfogás! :D

 10. Imtal:

  Nem érted. Itt az a lényeg, hogy nem is szeretnénk, ha ez a film valahogy is sikeres lenne. Azaz ki kíváncsi egy évtizeden át tartó “női rebootos” filmdömpingre, amit esetleg ez indítana be, ha pénzt szimatolnak körülötte a producerek?

 11. Amibe ezt a melmassza mekfoscsit beletolják, attól alapból behányok, számomra egyfajta instant mínusz tíz a szarométeren (ahol eddig tart a skála lefelé) egy ilyen “film””alkotás”.
  Amit biztos megnézek majd, az erről készült Dancsó/Radicspeti és egyéb paródiák. Azok biztosan jók lesznek.

  A múlt figyelembevételével azért nem alap nélkül való sokak viszolygása már az első trailerek előtt.

 12. Bátor lépés, szerintem ehhez a filmhez csak így érdemes hozzányúlni. Amitől félek, nehogy túl komolyan vegyék önmagukat. ha megmarad az önirónia akkor simán belefér, hogy szerethető lesz a végeredmény.

 13. Az Uratok: Szerintem az csak egy kapu szám. Nézz rá a poszterre.
  Coming this summer. Ezek után egy oda nem illő szám, amely az amcsi dátumozással 2206 -> június 22.

  Egyébként a poszter is sz@r, a film is az lesz. Nem fogom megnézni.

 14. anthony711: Mindet birod csak McCarthy-t, Wiig-et és Feig-et nem? Ezzel meg is van szinte a teljes szereplőgárda. Mellesleg egyetértek. Nekem sem azzal van a gondom, hogy női szereplők lesznek, hanem azzal, hogy ez egy kibaszott szar casting. A feka csaj beállásából már lehet is következtetni, hogy milyen lesz a karakter.

 15. De viccen kívül, ki a célközönség? Nők?
  A régi filmek fanjai undorral tekintenek rá, az átlag néző pedig nem gondolnám, hogy nagyon érdeklődne ez iránt.

 16. A régi film fanja vagyok, és elképedve állok Holly-wood előtt, hogy milyen szánalmas tettekre adja a pénzt. Tipikus Amerikai szarság, ahol most hirtelen elindult az esélyegyenlőség futtatása a filmeken, és ezt a filmekre sulykolják. Lassan James Bondot is Jamie Bondra cserélik.

 17. Nem tudom és nem is akarom szeretni ezt a filmet. Ezért erről inkább nem is írok semmit. Utólag az jutott eszembe, hogy felesbe is jó lett volna, 2 nő 2 férfi… de ez a nő uralom unalmas.

 18. Rém gáz. Elrendelném a remakek gyártását, mert ez már a gyerekkorunk két lábbal tiprása. Le lehet hurrogni, de ezt persze csak én gondolom így.

 19. Kövezzetek meg, de PC ide vagy oda, engem kifejezetten az zavar, hogy női szereplőkre cserélték a férfiakat. Pontosan az a gyomorforgató a dologban, hogy ez teljesen öncélú és kizárólag azért történt, mert nyomni kell az amazon jellegű női főhősöket (lásd Star Wars, ahol azért – valljuk be – 10 évvel korábban Rey férfiként egy texasi olajmágnás család lovásza lett volna). Ha készül egy új franchise, ahol nő a főszereplő, azzal nincsen gond, de az ilyen politikailag túl korrekt átírások részemről nem jönnek be.
  És bár maga a feeling nagyon érdekel, ha csak nem lesz valami fergetes kritika róla, akkor megpróbálom nem megnézni pénzért. Személy szerint ennyit tudok tenni a jó ügy érdekében. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.