21 hozzászólás a “Tom Holland feltűnt a Doctor Strange forgatásán” bejegyzéshez

 1. Egyszer úgy megnézném, hogy csinálják ezeket a díszleteket, meg hogy milyen anyagból, mi az alaprajz, hogy hová tervezik a kamerát stb.

 2. Akkor mostmár annak is spoilerezzétek el aki elsőre nem értette. Mit jelent az az ajtó? :D (de komolyan) :)

 3. Abu: lassan nem értem a szarkazmus megy-e tovább :D (ha nem, akkor csak poén volt, tudtommal semmit se jelent)

 4. speedster

  had válaszoljak, ránézel a gyerekre, semmi karizmája, karaktere nincsen, még a mosolya sem egy “színészhű” sármos mosoly. Ez a gyerek most 19, kb 5-6 év múlva már kaparni fogják le vésővel a vászonról.
  Ilyen szerep nem való neki. Amúgy egy rendkívülien nagy tehetség, Impossible-ben nagyon frankón nyomta neki, de egy Spider-man szerepre nem egy ilyen hülyegyerek kell. Tudom, hogy alapvetően peter parker karaktere sem egy Brad Pitt, de csak rá kell nézni és látod, hogy semmi elragadó nincsen benne, ami egy blocbuster színészhez kell.

 5. Mit fejtsek ki ezen? 35 kilós, jóindulattal 16 évesnek kinéző kulagép utánérzés az amerikai pitékből, de még talán ő is jobban passzolna erre a szerepre, mert ez minden, csak nem egy Peter Parker… Látatlanba mondom, hogy ennél még a hihetetlenül szánalmas Garfield is jobb pókember volt. Ennyi erővel castingot se kellene tartani, mert egy arra tévedő 0 színészi vénával rendelkező alsótagozatos kisfiú is eljátszhatja ma már pókembert. Majd talán a 20. Spidey rebootnál érdemes lesz moziba menni

 6. Szerintem is jó pókember volt garfield, ő csak karakter vissza adása miatt nem folytatta. És nem rajta múlott a pókember széria sikere vagy bukása.

 7. Garfield tényleg pazar volt!! És szánalmas,hogy egy 40 kilós gyerek fog zùzni Thor ral… Nevetséges! Nekem amùgy teljesen bejött a TAS 2!

 8. deni:

  “a hihetetlenül szánalmas Garfield is jobb pókember volt.”
  Garfield volt az eddigi legjobb Pókember.

 9. Személy szerint utálom az Ultimate univerzum pókember alakját. Eleve onnan jön, ez a gimnazista, 16 éves, kis majom pókember ötlet. Számomra az igazi Peter Parker a régi, Amazing SM. féle fazon. Aki már elmúlt 30, tapasztalt, felnőtt fejjel gondolkodó, komolyan vehető hős. Aki hétköznapjaiban tanár, este pedig egy kicsit noir beütésű hős. Persze a vicces oldala is fontos, de azért…. Ez a tini imázs nagyon annak a bizonyos korosztálynak szól, akik élnek halnak hanah montanáért, meg a one directionért (nem tudom hogy a rákba írják őket). Számomra ez sohasem lesz pókember. Csalódás, hogy ezt a vonalat erőltetik százezerrel az emberekre.

 10. @Az Uratok: Öhm, nem nem az Ultimate univerzumból jön a tini Pókember ötlete.
  Már az eredeti, ’60-as évekbeli sztoriban is középiskolás volt Peter, amikor megcsípte a pók…
  Ez hozzátartozik a karakter alapjaihoz!

 11. Nagyhirtelen nem nagyon tudnék olyan karaktert mondani, akit fiatalon tudnának betenni a sztoriba, ugyan akkor szükségük van a fiatalabb nézők megragadására is.
  Ezt így oldották meg és szerintem elfogadható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.