26 hozzászólás a “Máshogy tartják a fejüket, wooo” bejegyzéshez

 1. Na akkor kezdjük:

  -Ben Affleck mint Batman? Nee. Miért ilyen dagi? Hol vannak a hosszú fülek? Miért van puskája?
  -Miért van Luthornak haja? És miért olyan idegesítő? Miért megint magát játssza?
  -Supermanért nem lehet aggódni és röhej, hogy nem ismerik fel.
  -Gal Gadot anorexiás, hülyén néz ki a jelmez és csak egy arca van
  -Doomsday olyan mint egy troll és Tim Roth szörny formája a Hihetetlen Hulkból. Hol vannak a tüskéi? Nem ez az eredetsztorija, semmi köze Zodhoz. Ha most ellövik nem használhatják fel egy másik nagyon híres sztorihoz.
  -Zack Snyder nem tud rendezni, az egész egy slowmo videóklip lesz.
  -Goyer nem tud írni, a man of steel is szar volt.
  -Az egész harc komolytalan, superman fél perc alatt elkenné batmant a földön ha akarná.
  -De batman a 462-es univerzum 72-es számában egyszer kirúgta supiból a sz.rt a csillióvető fegyvere használatával. így végül ő esélyesebb.
  -A trailer ellőtte az egész filmet, unalmas.
  -Olyan lesz mint a spider-man 3.

  Kihagytam valamit?

 2. Omájgád ha olyan nagy szakértö vagy tudhatnád,hogy Batmannak volt puskaja képregény ben is. Doomsdaynak meg kezdetleges a tüskéi

 3. Human:
  Nyilván nagyrésze olyan amit már vmilyen formában sikerült közölni, de pl a Clark Kentes rész nekem totál új volt HCtől. Mivel ugye a MoS végén látjuk csak, de lehet, hogy csak én maradtam le róla, hogy már taglalta Clark életrekeltését. Amúgy a mi maradt ki rész itt inkább a fentebbi kommentek miatt volt, nem követelés. Bár lehet olyan, akinek ez új :) Amit ténylegesen hiányolok azok a Lex ál-interjúk. Szerintem érdekes képet festenek a figuráról és remélem hasonló lesz az is amit a filmben kapunk tőle, legalábbis az elején.

 4. @human: szerintem meg erre a replyra nem volt szükség szóval kvittek vagyunk.

  @Kal-El, @ventillátor: látom az írott szöveg értelmezése és a szarkazmus észlelése nem tartozik az erősségeitek közé… -facepalm-

 5. @human: egyébként szánom-bánom, hogy egy gúnyos címmel közölt post alá írtam egy gúnyos kommentet, szörnyű lehet látni a kontrasztot. :D

 6. Kal-El: Ha ismernéd a képregényeket, tudnád, hogy Doomsdaynek marhára nem ez volt a fejlődési folyamata. A lény ezerszer meghalt, majd újjáéledt, eközben gyorsított evolúciót élt meg. Az izomzat, méret és a tüskék párhuzamosan fejlődtek egy idegen planétán. Azaz böszme nagy ÉS csupasz Doomsday sosem létezett, ez egy marhaság.

  Azt meg egy kezemen meg tudom számolni, Batman hányszor rántott puskát, miközben azért volt már pár sorozata. Talán esetleg egy új filmes Batmannel nem a karakter számára legidegenebb, esetleges, találjunk már ki valamit amit még nem csináltunk pillanatokat kéne felidézni, nem?
  Főleg ha a screentime 3 hős között oszlik meg. Ennek a filmnek az alapvető vonásokra kéne fókuszálnia. Olyan képregény is volt amiben Batman embert ölt, akkor az is mehet a felvezetésbe ugye?

  Legközelebb plíz úgy hivatkozz képregényes dolgokra, hogy van is némi fogalmad róluk.

 7. Azért elég felesleges még ez a fegyver vita…nem tudjuk pontosan milyen. Voltak ugye kiállítva SDCC-n stb a filmből fegyók egyéb kütyük, ha jól emlékszem egyik sem volt az a hagyományos “agyonlővökvalakitéskész” cucc. De majd kiderül…csak már ott tartanánk basszus

 8. Hát akkor lehet én vagyok lemaradva de én tényleg még mindig mindenütt ugyanezeket a fájtokat látom, ezt próbáltam kifejezni :D

 9. “@human: egyébként szánom-bánom, hogy egy gúnyos címmel közölt post alá írtam egy gúnyos kommentet, szörnyű lehet látni a kontrasztot. :D”

  Ebben sajnos van igazság. Human posztjainak nagy része gúnyos vagy negativ. Aztán persze, hogy hasonló kommentek születnek.

 10. @rocco: Ha már kötözködni akarsz előny lenne, ha nem lennél olyan nyomi, hogy lazán elkerülöd a kérdésedre a választ, ami konkrétan két hsz-szel a tied felett volt.
  Na próbálkozz újra, mert ebből a megjegyzésből nemhogy a humor, vagy tényleges tartalom, de jelenleg az IQ is hiányzik.

 11. lol. emberek láttak két trailert meg pár képet és rögtön tudják, hogy milyen lesz a film :D rohadtul unalmas, magukat ismétlő kommentek.

  én azért megvárom a filmet. megnézem és véleményt formálok utána. abba meg belekötni meg sírni, hogy human szarkasztikus/gúnyos/negatív/stb. posztokat tesz ki a legnagyobb marhaság. az ő blogja, azt ír amit akar. pont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.