Moment of Beauty

Áthozom ide is ezt a kategóriát, mert miért ne. Kezdjük is a Star Wars új sztárjával. Valamelyik bemutatón kapták le.

RidleyDaisy-imKleid363-36

RidleyDaisy-imKleid363-34
RidleyDaisy-imKleid363-27
RidleyDaisy-imKleid363-28

46 hozzászólás a “Moment of Beauty” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez a haj nem áll jól neki. Más frizkóval sokkal ütősebb.

  http://2paragraphs.com/wp-content/uploads/2015/12/Daisy-Ridley-Jimmy-Fallon1.jpg

  Egyébként nagyon cuki, és nem véletlen, hogy őt castingolták. Számított az eyecandy-faktor, és ő azt is tudja hozni. Emellett nyilván az is sokat nyomott a latba, hogy a vásznon kívül mennyire “eladható”, pl. interjúkban, nyilvános megjelenéseken mennyire meggyőző, és azt kell, hogy mondjam, ilyen szempontból is telitalálat. Meg lehet nézni a szereplését pl. Fallon-nál vagy Graham Nortonnál.

 2. mwuhahah, kedves Zoidberg, orulunk hogy te is olvasol magyar “filmes” sajtót es megtanultad a Mary Sue-t, es azt is ertjuk hogy ezzel a frissen szerzett tudasoddal egybol rajolni kell, csak akkor miert nem valami plot relevans helyen teszed azt akkor?

 3. Col.Jessup

  Igazából Max Landis twitterén olvastam. :P És látatlanban ítélkező idegeneknek meg nem fogom lobálni a geek-igazolványomat. Jó napot hát néked! :)

 4. Épp mostanság kaptam rá Landis videóit nézegetni, sajátos véleménye van, de tudás és tapasztalat is van mögötte na.

 5. davideomome: wiki segít pl.: röviden a ‘Mary Sue’ egy olyan karaktert jelöl, aki túl tökéletes.

 6. Egyébként nekem is feltűnt a fogas dolog. A 2. képen látszik, hogy kicsit “előreugró” fogsora van, ráadásul rohadt sokat vigyorog nyitott szájjal.
  DE. Pszichológiai alapvetés, hogy az emberek nagy részét a tökéletesnél jobban vonzza, ha valami majdnem tökéletes, de van benne egy kis hiba.

  (Meg egyébként a fülei is kicsit nagyok, de az kimondottan jól áll neki. :-D )

 7. mSO
  Direkt héj-as kezelésnek nevezik amit csináltak a fogaival. Vagyis nekem egyértelműen annak tűnik. Fel Hollywoodnak meg van csinalva. Lecaiszoljak az amugy tok egészséges fogat, hogy egy szabalyosabb alakú porcelán héjat tegyenek a felszínére. Voila, Hollywood smile.

 8. Tényleg minden ember más. Gal Gadot BvS posztoknál ócsárolják többen mert gebe meg nem szép nekem meg ez a csaj nem jön be annyira képek alapján nem mondom hogy csúnya de hozzáteszem a filmet még nem láttam lehet ott jobban megfog tetszeni

 9. Nagyon szép csaj és a Star Wars szerencsére minden színésznek eddig lehetőséget adott egy komoly karrier beindulásához…vagy várjunk

 10. eddig csak rövidfilmekbe meg néhány jelentéktelen sorozatban szerepelt, elsőre azért nem kicsit robbant be a köztudatba. már most kicsit sok belőle

  mondjuk elnézve az eddigi munkásságát igen szarokban szerepelt, Scrawl horrorvígjátékban látta valaki?

 11. Bele se merek gondolni, milyen hamar a tökükbe kívánhatják az örökös interjúkat és talkshow-kat.

 12. A játékgyártóknak amúgy szerintem a Harry Potter első része óta nem volt ilyen jó évük, mert a Mignonok és a Star Wars cuccok talán a Baljós Árnyak óta nem hoztak ekkora bevételt, mint most (ma vásárlás közben látom, hogy a zsírszegény tej dobozán is Chewbacca pofája virít Riska boci helyett :D)

 13. Nekem elsőre Keira Knightley effektus volt ezzel a félig vicsorgó mosolyával, reméltem, hogy a filmben kevesebbet látunk majd ebből. Ettől függetlenül persze szép a csaj, csak picit ijesztő.

 14. heh. Eddig fel se tűnt, hogy az episode I-ban a Keira Knightley volt a Natalie Portman “hasonmás” testőre :D

 15. Ne felejtsük el hogy a filmben és a marketing roadshow-k alatt olyan stáb rakja össze a csajt, aki bárkiből fantasztikus kinézetüt tud faragni. A filmben ráadásul ott az utólagos módosítás, kiváncsi leszek a vágás az arcán látszódik e a moziban pl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.