Így forog az Inferno

Nem de_inferno, hanem Tom Hanks veszi fel harmadszor a Da Vinci kódban megismert karakterét. Mellette Felicity Jones tűnik fel. A rendezői székben szerencsére Ron Howard foglal helyet. Akkor lássuk a képeket.

zewonrc
b2gcvxb

rgwjtli
ypwpkl7

Sony Pictures Entertainment commences principal photography in Florence, Italy on “INFERNO," the new film in the billion-dollar Robert Langdon franchise, based on Dan Brown’s bestselling series of books.  Pictured: (Left to Right) Tom Hanks (“Robert Langdon”); Sidse Babett Knudsen (“Dr. Elizabeth Sinskey”); Ron Howard, director/producer; Omar Sy (“Christoph Bouchard”); Dan Brown “Inferno” Author; Felicity Jones (“Dr. Sienna Brooks”);  - Event Date: 11 May 2015

Sony Pictures Entertainment commences principal photography in Florence, Italy on “INFERNO,” the new film in the billion-dollar Robert Langdon franchise, based on Dan Brown’s bestselling series of books.
Pictured: (Left to Right) Tom Hanks (“Robert Langdon”); Sidse Babett Knudsen (“Dr. Elizabeth Sinskey”); Ron Howard, director/producer; Omar Sy (“Christoph Bouchard”); Dan Brown “Inferno” Author; Felicity Jones (“Dr. Sienna Brooks”); – Event Date: 11 May 2015

human
írta
2015. 12. 24. 02:05
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Így forog az Inferno” bejegyzéshez

 1. azert szivesebben neztem volna sorrendben… de remelem, hogy az elveszett jelkep is vaszonra kerul…

 2. már eddig sem volt sorrendben és igazából itt már annyira sem lett volna fontos a sorrend, mint az első kettő felcserélésénél

 3. Hát a végére kíváncsi leszek én is, hogy megmerik e lépni amit a könyv. Ha nem azért csalódott leszek kicsit.

 4. Amit Dan Brown felvet a könyv végén, az beszédtémának mindenképp jó, és érdekes ötlet, bár az Utopia sorozat sokkal jobban “kidolgozta”.

  Csak van egy dolog, amely eléggé rohadt gáz: az eddigi langdonos történetekben olyan dolgok történtek, amelyeknek a világra nagy hatással vannak és a folytatásfilmekben semmi nem utal ezekre az eget rengető változásokra. (Akárcsak a könyvekben.)

  Fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne az Inferno után folytatni a könyvet, egyébként kva gyenge ez a rész, az első fele nem etetett be, a második fele meg logikai gyötrelem.

 5. Sidse Babett Knudsen-nek azért szerintem jobban ehet örülni, mint a Zoeey Deschanel hasonmásverseny új győztesének :)

 6. Én olvastam az összes Dan Brown könyvet, de az Inferno csalódás volt. Ugyanaz a klisés világvége sztori, amire mostanság nagyon rákattantak, szóval láttam már pár helyen, így az elején tudtam mi lesz a vége és így végigolvasni már nem volt olyan jó.

  Buzifiú: Spoiler :)

  Meg fogom nézni mindenképp, remélem filmben élvezhetően összerakják.

  Btw a könyvben nem azt hangsúlyozza, hogy a nőnek milyen szép szőke “haja” van, vagy rosszul emlékszem? :)

 7. Jól emlélszel, pont írni is akartam, hogy a könyvben hányszor is van említve a szőke khm “hajszín”, a képeken meg barna a csaj…….fck logic

 8. “Csak van egy dolog, amely eléggé rohadt gáz: az eddigi langdonos történetekben olyan dolgok történtek, amelyeknek a világra nagy hatással vannak és a folytatásfilmekben semmi nem utal ezekre az eget rengető változásokra. (Akárcsak a könyvekben.)”

  Hat, ha a Brown konyvekkel kapcsolatban csak ez az egy dolog lenne rohadt gaz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.