JJ Abrams már bánja + Force Awakens concept artok

Greg Grunberg, a rendező jóbarátja, aki mellesleg X-Wing pilóta volt az FA-ban, ezt mondta az Episode VIII forgatókönyve kapcsán Abramsről:

He read it and said something he never, ever says, He said: ‘It’s so good, I wish I were making it.’ He may have said something one time on Lost, with Damon [Lindelof, the co-creator],” the actor added, but I never hear him express regret like that.

Röviden: Abrams ritkán mond olyat, hogy szívesebben csinálná ő, de a Rian Johnson (Looper) által írt forgatókönyv után mégis ráugranak a projektre. Avagy már bánja, hogy passzolta. Mivel a VII jól összekapcsolta a franchisokat, így a VIII sokkal szabadabb lehet (már Disney szinten), így gondolom ez is közrejátszott a megbánásban, miszerint csak az elsőt vállalta el direkt.

Bónusznak egy jó adag spoileres concept art a Force Awakenshez, csak olyan nézze meg, aki már látta a filmet (plusz jó sok adat, mobilneteseknek mondom).

04+-+gTU9QAT

01+-+vBXmqA7
02+-+eA7Q2l2
03+-+L32LbUk
05+-+8dZeRwn
09+-+luI40Qh10+-+BEEUxxJ
12+-+e1Ww2J413+-+y6Zb3vL
14+-+AL7fy00
21+-+C5MWwwg
06+-+JFwe4cf
07+-+IMWDEU4
08+-+qMp3Flb
11+-+SqfZl7q
15+-+lzH0jCs
16+-+Q0Ms3Ql
17+-+RwLAUxC
18+-+M1WOesY
19+-+f1GPy5r
20+-+tYsvUpE

A végére meg ez:

star_wars_episode_vii__the_force_awakens_ver23_xlg

human
írta
2015. 12. 24. 11:55
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “JJ Abrams már bánja + Force Awakens concept artok” bejegyzéshez

  1. Én is sajnálom…eleve sokkal, de sokkal jobb rendezőnek tartom.
    + Jól megcsinálta a 7. részt.
    + SW rajongó.
    Nem utolsó sorban, gondolom a kis pénz kiesést is bánja. :D

    Mindegy reménykedjünk, hogy jaó lesz a 8. rész! Bár, ha “jó”, ha “rossz” lesz tuti mindenki megnézi. :D

  2. Még simán változhat! Lehet hogy beszáll még ő is a rendezésbe. Azok a rohamosztagos rajzok nagyon durván jól néznek ki! Boldog Karácsonyt minden filmbuzinak!

  3. L. Shadows: Producerként maradni fog, szóval szerintem csurranni fog neki egy pár dollár így is :D

  4. valaki vilagositson mar lecci fel, hogy story szinten hol tart ez az uj trilogia, mer nekem egyaltalaln nem vilagos. itt valaki (pl. jj vagy barki) mar kitalalta elore, hogy korvonalakban mirol fognak szolni az uj reszek, tehat a 3-4 foszereplo honnan hova jut el es az adott resz iroi, rendezoi csak kiszinezik a tortenetet es megirjak a parbeszedeket? vagy semmi ilyesmi nincs es pl most rian johnsonnak teljesen szabad keze van, es azt csinal lukekal,snokekal meg a tobbiekkel amit csak akar?

  5. Biztosan sokat fog hozni a következő rész is, de szerintem messze nem annyit, mint ez a rész. Ez az újdonság varázsa miatt ütött nagyot, legközelebb már az sem érdekel senkit, ha Kylo Ren 10 fénykardot vesz elő a zsebéből.

  6. “A végére meg ez”
    Dan Mumford megint fantasztikusat rajzolt – mondjuk a srác képtelen hibázni :)

  7. 8: Sajnos ez így lesz pedig mérget vennék rá hogy a kövi jobban fog sikeredni mint ez. Legalább is bízom benne, hogy itt már írnak egy saját lábán is megálló történetet. Az alapok már megvannak, ezt nem lehet elvenni a filmtől.
    7: Elvileg Rian Johnson felelős sztoriban a trilógiáért végig, de még csomót változhat. Volt már ilyen: Riant akarták egy időben az episode 8-9re is rendezőnek. Vázlatok mindenesetre tuti vannak. Legalább olyan hogy A ból eljutnak B be.

  8. En e nagyon banom. Lehet hogy nelkule nem birodalom visszavag masolat lesz a 8 mint ahogyan a 7 volt uj remeny masolat.

  9. Én Rian Johnsontól félek. A Looper amekkora rakás szar volt… JJ. többet tett le az asztalra. A 7. film meg jó volt bevezetőnek.. hibáival együtt is. De sokkal ütősebb és egyedibb folytatásokra van szükség.

  10. az ébredő erőnek szerintem nem volt forgatókönyve, totál érdektelen új szereplők jöttek mentek mindenféle motiváció nélkül az sw világában, mintha egy fan made filmet néztem volna.

  11. Az ébredő erőről, nekem már csak a potemix fog eszembe jutni. Az a baj, hogy rá is fért volna, mert ez így nagyon lankadt volt.

  12. Uhúú Rey nagyon Arya Stark-os a concept art-on! <3
    By the way olvastam, hogy Rian Johnson döglik a Game of Thrones-ért, lehet Benioffék beveszik, ha jó lesz a kilencedik SW rész :-D (milyen király lenne már!!)

  13. Hiába fun made a film. De nagyon be fogja zuzni az Avatart az Amerikai piacon az már biztos.

    Vasárnapra már a becslések szerint az 550 Milliót is átlépheti a film és akkor is csak 10 napja vetítik még. Loool!

    Kíváncsi leszek mi lesz majd ha Kinában is elkezdik vetíteni a filmet majd.

    Disney’s Star Wars: The Force Awakens continued to rule the box office on Thursday with an estimated Christmas Eve take of $27.59 million. That easily represented the largest Christmas Eve gross of all-time, as the film rocketed past the previous Christmas Eve record of $11.15 million set by Avatar back in 2009. The Christmas Eve performance of The Force Awakens was 147 percent stronger than the Christmas Eve performance of Avatar.

    The Force Awakens has grossed a massive $391.05 million in its first week of release. That represents the largest seven-day start of all-time, as it tops the previous $296.21 million seven-day record gross of this year’s Jurassic World by $94.84 million and 32 percent. The Force Awakens is currently running 185 percent ahead of the $137.09 million seven-day start of Avatar.

    Given its tremendous holding power throughout the week and Christmas falling today, The Force Awakens is headed for an astonishing second weekend performance this weekend and should zoom past the $550 million domestic mark on Sunday. To put that in perspective, 2005’s Revenge of the Sith has an inflation adjusted gross of $494.8 million from an actual gross of $380.3 million for its entire domestic run.

    Overseas, Star Wars: The Force Awakens took in an estimated $20.0 million on Thursday. The film has now grossed $422.4 million overseas and $813.5 million globally.

  14. Jobb is hogy távol marad, legalább van ra esély hogy egy jobb részt kapunk.. bár itt se csak a rendezés volt a gond, hanem a forgatókönyv, vagyis hogy egy remake-t kaptunk:(

    A rajzok nagyon szépek, kar hogy ezt a naci vonalat erőltették rajtuk, még karszalag is felkerült az egyikre, istenem:((

  15. S.W érdemtelenül lapátol össze ennyi pénzt hihetettlen hogy mindegy szinte hogy mennyire trágya S.W igy is milliokat zsebel be érdemtelenül.

  16. Nekem Észak-Korea jutott eszembe, nem a náci vonal, de ez is jó hasonlat. JJ szerintem ezt elszúrta, sajnos már a Star Trek után is sejteni lehetett, hogy valami hasonlóra számíthatunk. Azért azt nem gondoltam volna, hogy egy az egyben átveszi a fegyvert az Into the darkness-ből.

    Eleve azt sem értettem, hogy miért nem a Timoty Zahn féle vonalat filmesítették meg sokkal jobb sztorival és kidolgozott karakterekkel. :(

  17. Na ez már trooper! Trailerben még elvoltam az új trooperekkel, de a filmben nagyon nem jöttek át. Plasztik,mű,minimal,apple. A sokak által fikázott CGI klónok jobban néztek ki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.