Cumberbatch a Strange (frissítve)

Kezdhetünk rápörögni a 2016-os Marvel filmekre? Itt lesz például Doctor Strange, aminek a főhősét végre láthatjuk beöltözve.

update: megerősítették, hogy a film gonosza Mads Mikkelsen (Hannibal, Jagten) lesz. Plusz egy csomó kép is érkezett, irány a tovább mögé.

2lYCtsW

strange1
strange2
strange4
strange5strange3

32 hozzászólás a “Cumberbatch a Strange (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Emlékeztek még arra az időre, amikor várni kellett egy-egy jó színész nagy filmjére, és nagy dolognak számított, hogy mi lesz az? Én alig…

 2. Kicsit uncsi mar a sok szuperhos film. Tucatdarab az utobbi idoben szinte mindegyik. Nagyobb a varakozas, mint a film visszhangja.

 3. Ellenben a legtöbb Marvel-főszereplővel, Cumberbatch jó színész. Kérdés, karaktert is írtak-e neki.

 4. bizakodó vagyok, Cumberbatch, Mikkelsen, Swinton jó színészek, az írók/rendező sem mind tehetségtelen. elég darkos filmet tudnának összehozni, bár a tököm se tudja ki ez a dr strange

 5. A legtöbb szuperhősös film megpróbál egyedi lenni és sikerül is nekik. A képregénysorozatok sem egyformák, némelyik rágógumis akció nulla mondanivalóval, némelyik thriller, némelyik misztikus, némelyik krimi, némelyik mitológiai ihletésű.

  A sok papír alapú sorozat is bizonyítja, hogy lehet ezt sokszínűen is csinálni.

 6. Olyan, mintha Petyr Baelish elindult volna egy cosplay versenyen. De egyébként nem néz ki rosszul.

  Csak B. Cumberbatch-csel van már kicsit tele mindenem, bírtam Sherlockként, meg nincs vele bajom, csak messze nem akkora színész isten, mint amekkora hiszti van körülötte.

 7. jó akkor most pár hétig megint erősebben kell moderálnom, mert a személyeskedés megy meg a trollkodás, pedig egész jó közösség volt egy ideig.

  Véleményről írjatok, ne arról, hogy ki milyen fasz (főleg a human) szerintetek (pl “Cumber mekkorát bizonyított Imitationben”, ahelyett, hogy “hogy írhatsz ekkora baromságot, sötét vagy”).

  Aki meg csak “kezdem én” baromságot erőlteti, elsőre vicces volt, vagy fél éve, most már unalmas, szóval del del del.

 8. Szkeptikus voltam pedig amikor őt jelentették be( nem vagyok nagy fanja, de bajom sincs vele semmi) viszont ez kurva jól áll neki.

 9. Ja de a tököm ki van már a képregényekkel, most meg a Sherlock új évad is egy ilyen… “mestermű” miatt késik.

 10. Mi a franc baj van a képregény filmekkel őszintén?
  Bőven átlagon felüliek az értékelések, egy évben kijön kb. 2 darab…

 11. Pont kettővel több, mint kellene. Elviszik a pénzt és erőforrásokat értelmesebb filmötletek elől, hogy mást ne mondjak.

 12. Strange eddig nem nagyon izgatott, mondjuk csak pár darab cuccban volt, amit a Marveltől olvastam, és azok is csapatos sztorik voltak…szóval ha nagy szerepe is volt a történetben, nem sikerült úgy megnyernie, mint ahogy egy szóló sztoriban esetleg tudott volna. Szóval nem igazán várom tűkön ülve, Benedict Chumbawamba pedig totál nem érdekel, nem tartom rossz színésznek, de elájulni se tudtam tőle sosem. Amúgy a kosztüm stb jól néz ki. Egyedül Mikkelsen bácsi és Swinton néni miatt figyelgetem eddig. Remélem sikerül a Marvelnek végre egy ütős gonoszt Mads alá rakni. Mert pont azért kezdem már unni a filmjeiket, ez nagy hiány számomra. Madset amúgy Kétarcként szívesebben láttam volna :D de hát koldus nem válogat

 13. Szerinted egy stúdiónal végtelen pénz, emberanyag és főleg infrastruktúra áll rendelkezésére? Egy évben leforgatható filmek száma véges, különösen a nagy költségvetésűeké. Ezek nagy része lassan 10 éve egy kaptafára készülő képregényes baromság. Az utolsó mondattal vitatkozhatsz ízlés alapján, de a többivel nem..

 14. Azért érdekes lesz hogyan is hozzák be ezt az egész mágia dolgot a meglévő univerzumba! Most így kora reggel nem rémlik, hogy kb Thor világán kívül hogyan is állnak ezekkel a dolgokkal! Csak ne akarjanak sok mindent lezúdítani!!

 15. Nekem bejön. Szerintem is kicsit sok már a képregényfilm, de amíg a 10 eredeti blockbuster-ből 8 még egy közepes marvel film szintjét sem üti meg, addig nem tudok rájuk köpködni. Mikkelsen pedig remek színész, vele csak emelni lehet a színvonalat.

 16. Nem vagyok otthon annyira a képregénykutúrában, de azt én is tudom, hogy ebben a karkterben elég komoly potenciál van, nagyon nagyívű az ő karakterfejlődése a képregényekben, és ha jól tudom idővel ő lett kvázi a lagnagyobb hatalommal bíró “szuperhős” az egész Marvel univerzumban. Nálam várós a film, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

 17. “doktor Strange nemcsak a Föld, de az Univerzum leghatalmasabb lényeinek is egyike. Ám mivel hatalmával nem kérkedhet, ezért csak a beavatott kevesek tudják, hogy akár egyetlen gondolatával is elsöpörhetné az olyan nagy hatalmú lényeket, mint az Őrszem vagy Hulk.”

  Nem csak azért érdekes mert tényleg OP a karakter, (nyilván a filmben közel sem lesz ilyen), hanem mert az egyik legösszetettebb személyiséggel és karakterfejlődéssel rendelkezik. Reméljük nem csapják össze és jól felépítik majd. Én várom és szerintem Cucumberbatch tökéletes választás rá (Strange is egy zseniként kezdi masszív ember undorral).

 18. Lassan minden Hollywoodi színésznek lesz egy szuperhős alteregója. Ha így folytatják elkezdhetnek járőrözni az utcákon :DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.