Majdnem a Radiohead szállította a Spectre főcímdalát

Vajon akkor is olyan kommentek jöttek volna, mint Sam Smithnél (bár abban a vonósok ütnek). Hogy milyen Radiohead dal? Itt a sztori. Felkérték őket is, de végül nem rájuk esett a választás. Semmi gond, a neten valaki már össze is vágta a Spectre főcímet a Radiohead dallal. Tovább mögött megcsodálható. Thom is sírós hangú, de valahogy máshogy, sokkal komorabb ez a változat.

human
írta
2015. 12. 28. 19:50
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Majdnem a Radiohead szállította a Spectre főcímdalát” bejegyzéshez

  1. Soha se szerettem a Radohead-et, nagyon találó rájuk a South Park hozzájuk intézett része,de ez most mellékes :D Ez a szám egész jó, és ezerszer jobb mint a Sam Smith féle borzalom.

  2. Részemről annyiban nem fair az összehasonlítás, hogy Thom Yorke bármit csinál, nekem tetszik. :D A Radiohead is kedvencem, de az Atoms for Peace is kedvemre való, hosszú hónapokig metróztam rá. Ez is tetszik, főleg hogy van benne egy kis “káosz”. Radioheades, de azért van benne valami bondos is. Nekem bejön.

    Egyébként nekem a másikkal sem volt nagy bajom, igaz csak egyszer hallgattam meg.

  3. Gepi: melyik az a south park rész? Tudsz évadot, epizódot mondani? Érdekelne. :D Nem árt, ha az ember önkritikát gyakorol néha ;)

  4. Ez baromira semmilyen. A Writings-ért se csápoltam, de hála a jó égnek, hogy nem ez lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.