Itt a Batcave (update: jobb képek)

Újabb képen nézhető meg Batman barlangja, miközben egyre több Cavill-jelenetet vágnak ki a filmből, hogy több játékidő jusson Batmannek a Dawn of Justice-ben.

Azt is kiemelték amúgy a cikkben, hogy Alfred sokkal inkább társ lesz most, mint az eddigi filmekben. Plusz Batmanről, aki ugye milliárdos, ilyet ejtettek el:

Batman represents human beings, mortal men, In a world of Flashes and Aquamen and Supermen, there needs to be that guy. It’s interesting that he became the leader of the Justice League in the books – I’m not sure how that will play out here – but his humanity is also an asset.

Ő képviseli az embereket a szuperhősök között.

batcavvv1
batcavvv2

15 hozzászólás a “Itt a Batcave (update: jobb képek)” bejegyzéshez

 1. Tudom, hogy továbbított képek, így nem ti tehettek róla, de 2015-ben még lehetségesek ilyen lego felbontású képek? Vagy ez is valami pr fogás? Meddig tartana betenni az újságot egy síkágyas szkennerbe? De a legtrágyább kamerás telefon is bravúrozott volna itt.

  A lefaragott Cavill-jeleneteknek szerintem meg örülhetünk. :)

 2. Ahhoz képest, hogy Man of Steel 2-nek indult, még a végén Batman lesz belőle, Supi meg mellékszereplő lesz. Ennek nem örülök. Batman-t láttuk már elégszer, Superman-t kéne inkább előtérbe helyezni.

 3. Rolee számból vetted ki a szót.. És ugye televan Superman karakterekkel a film,szóval ez így vicc

 4. A Batman-szingularitás durván 3 milliárdot hozott, a MOS meg csak langyos 670 milliót. Az manapság már nem elég jó.

 5. De Batman megjelenése a filmben Supermanhez köthető! Hogy lesz megoldva a több Batman??többet látjuk emózni??

 6. Kal-El

  Tippre, az elején gyors végigszaladnak Batman eredetén, megint, mert ez ugye nem a Nolan-es Batman lesz, aztán jön Metropolis lezúzása de Batman szemszögéből, aztán jön Supes meghallgatása vagy mije. Nyilvánvalóan több Batman lesz, marketing és elkülönülési okokból. Az eddigi interjúkból már ki lehetett hámozni, hogy részükről Supes már fel van építve, de ez “új” Batman még nincsen.

 7. Igen :-) nem toltak még belènk elég Batmant de 2 éve van egy rohadt jó Superman és akkor is,Batmant nyomjak

 8. Így majd kiadhatják a bővített változatot külön lemezen (csak akkor hagyják benne a filmben, ne külön jelenetként lehessen megtekinteni)

 9. Szerintem ha igaz ez, a Warner nem véletlen akar kevesebb Superman-t. Nem akarja, hogy bukjon a film. A Man of steel-ből látszott, mennyi van ebben a karakterben, és hogy még egy filmre ez kevés…
  Ha így gondolják, szerintem igazuk is van.

 10. Batman 4ever!!!
  Kedvenc szuperhős. De bőven fog jutni S-nek is szerep, ne izguljatok szerintem. Hacsak Batman kettébe nem töri a gerincénél film felénél.

 11. Nem örülök hogy ennyire vagdossák, meg variálnak sok jót nem jelent :S Nyilván biztosra akarnak menni, csak nehogy a Fantasztikus 4es sorsára jusson az egész projekt. Jó eleve a két karakter húzóerő a mozikba, de attól még elszarhatják a filmet, és én azt nagyon nem szeretném.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.