14 hozzászólás a “Potyognak az Assassin’s Creed képek” bejegyzéshez

  1. Akkor ez most ilyen időutazós cucc lesz vagy saját magának a tök ugyan olyan ük-ük-ük unokájt fogja játszani?

  2. Liew: a játék sztorija szerint egy gépen keresztül szimulálják a felmenő múltbéli kalandjait, mintegy “genetikus emlékként”.

  3. Llew: az “ugyanolyan” egy szó. Bocs. Az ükunoka nem zavar, mert azt még nem írja mindenki következetesen rosszul.

  4. #lord_hurka#: “hajrá faszhajlító” ez a beszólás olyan váratlanul ért, hogy majdnem behugyoztam a röhögéstől :D

  5. Csak azt tudnám, hogy hogyan rakják bele a játékban látható legyilkolászásokat egy PG-13 besorolású filmbe? Anno a Prince of Persiának is az volt a veszte, hogy PG-13 volt. Pont a véres harcokat hagyták ki belőle.

  6. Mert ott csak a Warrior Withinsben volt véres metál gyilok, nem? A többiben homokká váltak, meg lámacsillámpor lett belőlük.

  7. Elég olcsó dizájnnak tűnnek ezek a jelmezek, díszletek, dehát meglátjuk..nem ezen fog állni vagy bukni a dolog. Amúgy én sem értem ezt hogy akkor most a múltban is ugyanúgy fog kinézni? Vagy ez csak filmes fogás és igazából más arca lesz, de mégis Faszhajlítót:DDD fogják mutatni?

  8. Első részbe pont az volt a lényeg, hogy Altaïr és Desmond ugyanúgy néz ki, bár ezt már megkavarták a 3. résszel, amikor szintén Desmond volt, de Connor már nem is hasonlított, na mindegy….
    Hihetőségi szempontból logikus, hogy ne fehér ruhája legyen, könnyebben rejtőzzön mindenhol, bár szerintem itt felfogásbeli problémák szoktak lenni. Az hogy assassin, én nem úgy értelmezem, mint bérgyilkos, hanem egy külön rend, akik különlegesen vannak kiképezve és szükség esetén bizony nagyon könnyen tudnak ölni. Az évek alatt úgyis szép lassan eltűnt a fehér ruha a játékokból, bár a legutóbbi pár évet inkább csak az első pár rész emlékének meggyalázásának lehet hívni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.