Die Hard őszintén?

Haha, a Honest Traileres srácok csináltak egy régenmindenjobbvolt videót. A Die Hard egy olyan kor lenyomata, amit soha többet nem kapunk vissza. De sokan nem is akarják visszakapni, vagy nem is éltek még akkor. Régen minden jobb volt? A Die Hard mondjuk biztos, hiszen az 5. rész az mi a fasz? Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 12. 30. 04:06
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Die Hard őszintén?” bejegyzéshez

  1. A négyes még jó volt, sőt szerintem jobb volt, mint a kettes… :D De az 5… Várjunk csak, az meg se történt… Mindenkinek jobb az a tudat! :D

  2. A filmek biztosan jobbak voltak régen. Sokkal több fantáziára és improvizációra volt szükségük a filmkészitőknek. A 80-as, 90-es évek a kaszkadőrök, a diszletesek, a pirotechnikusok és az animatronic fénykora volt. Most meg sok mindent megoldanak valami szar CGI-vel. Elég csak visszanézni például az Aliens forgatását. Hihetetlen, hogy miket megoldottak makettekkel és robotokkal. Azokat a filmeket tényleg müvészet volt megcsinálni.

  3. Csiki: A negyedik is már csak a nevében volt Die Hard. Valójában egy pg13 szuperhős film volt ahol Bruce önmagát alakította. Egy kiherélt, vér és káromkodás nélküli tini akció, semmi több.

  4. Mate815: Hát nem tudom, én kimondottan élveztem… Jó nem olyan zseniális, mint a 3. rész még annyira se jó, mint az első, de jobban bejött, mint a 2. rész… Valahogy a Die Hard 2 olyan szinten nem tudott meggyőzni, mint pl. az Indiana Jones és a Végzet temploma…

  5. Happy Zoidberg: Szerintem nincs baj a befejezéssel. Azért azt mégsem várhatod el egy Die Hard filmtől, hogy a terroristák legyőzik John Mclane-t.

  6. Szerintem is még jó volt a 4. rész nálam hozta a fílinget igaz visszafogotabb volt káromkodás terén meg kicsit túlzásba estek, hogy mi mindent túl él Mclane. De a 4. részben kezdett jelen lenni a legnagyobb hiba: az unott Bruce. Már nem tudja ezt olyan lazasággal előadni mint anno és így kicsit erőltetett az egész. Az 5. részről ne is beszéljünk eskü nem is emlékszem rá csak, hogy benne volt a fia. Elvileg jön a folytatás de nem tudom lehet nem kéne már…. Számomra az 1 és a 3 örök kedvenc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.