A FOX kiradírozott pár embert

Még a Fantastic Four premierje előtt készült az képregényfilmes univerzumunk szereplőiről egy közös kép.

fox-superheroes-ew-144524

Most összehozták a képregényes univerzumuk egy időre, ki hiányzik róla…

X34I0Ws

26 hozzászólás a “A FOX kiradírozott pár embert” bejegyzéshez

 1. Hát igen törölték a funktasztikus srácokat,de hozzáteszem nem az ő hibájuk volt így kell mellényúlni sajna és ez néha egy karrierbe kerül reméljük még lesz esélyük….

 2. F4-et akkor hagyják is és megy vissza a Marvelhez vagy pár év múlva megint előkapják?

 3. @EpicZurg: Mivel a film minőségtől függetlenül elkészült, ezért a jogok náluk maradtak.

 4. Ennyi erővel vissza is adhatták volna, mert olyan mélyre ástak a filmmel, hogy ezekkel a karakterekkel a következő 10-15 évben nem nagyon kell tervezniük.

 5. Nem értem. Nekem tetszett ez az új F4 film. Mi volt abban a szar amúgy? Mert figyeltem kegyetlenül, de még így is jobban bejött, mint az előző két F4, pedig Jessica Albat bírom.

 6. Lehet hogy csak az Apocalypse/Deadpool közelgő premierje miatt akartak egy tisztán X-Men tematikájú csoportképet is. Ha viszont tényleg kiradírozták őket mint a Wolverine Origins-t, az rettenetesen ciki a stúdiónak, a színészeknek meg szimplán megalázó…

 7. Első sorban unalmas, egyik szereplő sem kedvelhető, túl sötét és kínos poénok. Emellett kapkod a film és látszik, hogy hol vannak az új jelenetek ami elég gázul hat.Thing-et miért kellett nemteleníteni, egy gatya lazán elfért volna rajta. Tán a legnagyobb hibája a filmnek(azon kívül, hogy elkészült), túl gyorsan történnek a dolgok, a végén látszik ez nagyon. Ez a film konkrétan azért készült, hogy a rókánál maradjanak a jogok.

 8. NTW-t rárakták (Brianna Hildebrand), de Kolosszust nem, miért? Lehet hogy elspoilerezték a halálát? Elég szar húzás lenne foxtól.
  Értitek, Weasel ott vigyorog, de Kolossz nem, wtf? Négy emberkét cseréltek, elfért volna még egy ötödik is, nem? hashtag confused

 9. MStipee: Én úgy tudom, hogy Kolosszus full CGI lesz. Nem találtak olyan szinészt. aki nagydarab és még játszani is tud. Talán majd a folytatásra keritenek valakit.

 10. Hat, fotosopozni az F4 borzalmas plakatjai ota sem tanultak meg. A masodik kepen olyan, mintha J. Lawrence bal laban csizma lenne, hatalmas fotos/grafikus baki, az ilyesmit tanitjak is, ugye. Az ubergagyi rajzolt hatterrol nem is beszelve.

 11. Oké szar volt, de ez akkor is mekkora suttyó dolog már így.:D Szegény színészek baszki, gondolták kapnak valami nagy populárissá váló karaktert és jól megszedik magukat meg mindenki megszereti őket, erre nesze. Sutyerák egy brigád dolgozik ott.:D

 12. MRagnar: Persze. Michael B.Jordan gondolhatta, hogy marhára megfogják őt szeretni, mint a fekete Fáklya. Meg azért nyilatkozott olyanokat, hogy nem érdekli őt a rajongók véleménye. A szinészeknek is kell tudniuk szerepet választani. Az F4 egy teljesen elbaszott projekt volt. Hibás volt benne a stúdió, a rendező és a szinészek is. Jogos, hogy nem számolnak velük tovább.. Minek reklámoznák őket, ha épp nemrég kaszálták az egész projektet?

 13. zsocso: Kolosszust Stefan Kapicic játssza, egy nagydarab, oroszul is folyékolyan beszélő színész. Mikor fémessé válik a bőre, nyilván CGI, de előtte/utána?

 14. Gondolom Kapicic azért nincs a képen, mert noname a többi színészhez képest. Amúgy ez a kép oltári xar lett, nagyon béna, bárki is készítette. Viszont egy tisztán X-men filmverzumot tükröz.

 15. Milli82: eltüntették őket az univezumukből, az a radír jelentése, nem az, hogy konkrétan ugyanaz lenne a két kép.

 16. Wittgen
  “Gondolom Kapicic azért nincs a képen, mert noname a többi színészhez képest.”
  a kopasz csajt játszó nő, Brianna Hildebrand még nonamebb mégis rajta van.

 17. Kapicic/Kolosszus ha jól látom, rajta van a képen, ő van a legszélén McAvoy, Fassbender mellett
  MStipee rosszul tudod Kolosszus filmben végig CGI karakter egy nagydarab stuntman volt a forgatáson és Kapicic utólag adta a hangját

 18. 11. Ez tipikus példája annak, hogyha csendben maradtál volna, bölcsebb lennél. Az F4-nél pont a poszterei sikerültek értékelhetőre, ha értenél ehhez egy kicsit is, akkor tudnád…. #hamuváégtél

 19. Juj, ez nagyon látványos kukázás! :D Sztálin retusált fotói jutnak eszembe.

  Persze tök más a két kép, de legalább ügyelhtettek volna arra, hogy a megmaradt, “vállalható” arcok ne ugyanott üljenek/álljanak, mint az előző képen XD Akkor talán nem lenne ennyire nyilvánvaló a helyzet… na de így? XD XD XD Vicces.

  Szegény F4-esek, vajon mit érezhettek amikor meglátták az új képet? :(

  (Nem lett volna annyira rossz film az F4, ha nem csapják össze ennyire. Ha jobban megírják és valamivel hosszabban kifejtik simán lehetett volna egy nézhető közepes. Olyan az F4, mintha hiányozna a közepéről 30-40 perc)

 20. Egy jó F4 projekt A-listás sztárok nélkül a mai világban halva született ötlet! Nem beszélve egy olyan rendezőről aki bármikor rábasz az asztalra, ha szívóznak vele! Persze ehhez legalább egy 200 millás költségvetés kell, viszont a rizikó sokkal kisebb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.