Batman v Superman spoiler?

Ha ez tényleg komoly, akkor talán ideje lenne elgondolkozni a játékgyártási licenszek eladásakor a spoiler helyzetet a stúdiónak. Mert oké, hogy a trailerben Doomsdayt mutogatták, de a megvehető játékszettben egy másik főellenség is kiszúrható. Spoileres képek a tovább mögött, Lex alatt.

luthor-bvs

Mattel+Batman+v+Superman+Dawn+of+Justice+Batman+Superman+Lex+Luthor+Figure+3-Pack+04
Mattel+Batman+v+Superman+Dawn+of+Justice+Batman+Superman+Lex+Luthor+Figure+3-Pack
Mattel+Batman+v+Superman+Dawn+of+Justice+Batman+Superman+Lex+Luthor+Figure+3-Pack+01

34 hozzászólás a “Batman v Superman spoiler?” bejegyzéshez

 1. Az eddig is egyértelmű volt, hogy Lex is főellen. Max a páncélja újdonság és spoiler.

 2. Ha ez zsúfolt akkor a Civil War mi? Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy zsúfolt…nagyon várós, hajrá DC!

 3. Civil War:

  Cap, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Vision, Antman, Scarlet Witch, Warmachine, Falcon, Bucky + Spidey és Black Panther

  BvS:

  Supes, Bats, WW, Luthor, Doomsday

  Akkor melyik is a túlzsúfolt? :D

 4. Szerintem itt még nem lesz meg a páncélja, max mutatják valahol a háttérben a készletben, de ha Zod testét megtudta szerezni akkor nem gáz neki egy kriptoni páncél sem, márpedig annak, ha jól emlékszem a fej része a zártabb alatt egy ilyen átlátszó “hártyaszerű” arcmaszk volt, szóval később még sisak nélkül is lehet Lex, a hiú :D mármint biztos felhasználja a technológiát, de szerintem nem fog még ő páncélban nyomulni
  De ezek azok az olcsóbb játékszettek a gyerekeknek, amiknek sosincs értelme…tudjátok Spiderman és spidermotor nagy hálóvetőkkel stb. “érdekességek” , de az ajánlott korú gyereknek azért jó játék. 3éves kortól vannak ezek, a dobozon is ottvan

 5. A Civil War számokat nézve tényleg túlzsúfolt, csak hogy az ott lévő
  karakterek 95%-a már más filmben (illetve többségük több filmben) be lett mutatva mutatva, ellenben a BvS-el ahonnan csak Superman-t
  láttuk már filmben.
  Viszont személy szerint jobban várom a BvS-t de szerintem a CW fog
  jobban sikerülni

 6. Az semmit nem jelent, hogy be lettek mutatva, van aki max 5 percet szerepelt az Ultronban. Batmant és WW-t senkinek nem kell bemutatni, mindenki tisztában van kik ők s honnan jöttek. De ha mégis felrójuk ezt a filmnek akkor tegyük ezt meg a CW-nek is hisz ott van Black Panther és Spidey, 2 új, eddig nem látott kararkter a 10 másik mellé….meg persze a rosszfiúk akik 100%, hogy a hősök mellett benne lesznek a filmben.

 7. Egyébként nem vitatkozni akarok csak már tele a tököm azzal, hogy a DC-nek mindent felrónak, és bemutató előtt temetik a filmet a Marvelnek pedig mindenki mindent elnéz pedig az egész egy súlytalan, tét nélküli univerzum ami csak tessék lássék alapon függ össze.

 8. Lex páncélja nem hiszem,hogy benne lesz.. Minek?? Most komolyan? Doomsday al is megfognak szakadni! Kezdek aggódni..

 9. Kare69 mert Batmant nem láttad még filmben mi?vagy Wonder Womant? Egész estés rajzfilmekben,sorozatokban?az már a warner idiotasága,hogy megint látnunk kell a kicsi Bruce tragédiáját kb 4edjére!Mate igazad van! Az nem gáz,hogy a Civil War zsùfolt lesz

 10. Az én véleményem az, hogy míg a MU felvezeti rengeteg filmen át a szereplőit, akik összecsapnak a Civil War filmben, aminek azért ez a címe mert szinte mindenkit érint, addig a Dc fogja a Batman v Superman nagyon érdekes alapját és rápakolja a plusz dolgokat. Batman és Superman két erős figura igazán semmi szükség nincs arra, hogy bedobjanak még 3 félt a csatába. Már az marha erős lenne, ha csak ketten püfölnék egymást, mert mégis mi szükség két ilyen “ikon” verekedésénél többre?

 11. Hagyjuk már ezt a felvezetősdit. Attól még, hogy a Marvel mindenkinek meg az anyukájuknak is csinál külön filmet attól a DC-nek miért kéne?
  Láttunk már nem egy filmet ahol nagy szerplőgárda volt több főszereplővel mégsem kellett egyiknek sem külön előzményfilm ahhoz, hogy érthető legyen a történet.

 12. Én már azt unom,hogy mindent felkell vezetni!! Thanost is 8 film után esetleg láthatjuk majd.. A DC nek nincs ideje épitgetni! Ez van. Egyébként van egy kriptonit kesztyűs aranyszinű Batman figura is… Szóval nem készpénz a játékfigura!

 13. Rolee: nyilván, de hogy a szarkavarás helyett páncélba pattan az szerintem eddig eléggé rejtegetett meglepi volt

 14. Lehet, hogy a Civil War zsúfolt, de azt vegyük már észre, hogy volt előtte 12 film, ami felvezette, és teret adott a karaktereknek. Itt most totál nem ez a képlet, szóval ezt a hasonlítgatást felejtsük el! A DC egész egyszerűen siet, próbálja utolérni a Marvel-t, pedig nem lenne rá szükség. Engem Doomsday rohadtul kiábrándított, de ettől még nagyon várom a filmet. Remélem bedobják még mondjuk Brainiac-et, meg Darkseid-ot, és akkor tényleg nem marad sztori a többi filmhez… :D

 15. Euphoris: Teljesen lényegtelen, hogy a Marvel hány filmben vezette fel a karaktereit. Ők így csinálták, a DC másképp. Ettől nem lesz rosszabb sőt!
  Ha most mindenkinek csinálna a DC egy külön filmet akkor azon menne a rinya, hogy másolják a Marvelt. Amúgy meg Capen, Tonyn és Widow-on kívül nem sok teret kaptak a karakterek….

 16. Én is attól tartok, hogy annyi mindent akarnak belerakni,hogy nem bírja majd el a film, lásd pókember 3. Eleinte kezdték,hogy a dark knight returns-ot fogja feldolgozni a film, szerintem ez bőven elég lenne,de a készítők még belezsúfolják Doomsday -t,azért aki megölte Superman-t megérdemelne egy külön filmet nem csak tölteléknek belerakni és ez még nem elég,hozzuk be még Darkseid-ot is még egy ellen,aki külön filmet érdemelne,mellettük meg jöjjön Lex is bunyózni, mert miért ne? Aztán a liga megalapítását se hagyjuk ki,mert bőven belefér még Aquamen cameozása, Flash és Cyborg és a többiek… De nem,mindezt 1filmbe,nehogy már 5 filmet kelljen csinálnunk, mert soha nem hozzuk be a Marvel-el szembeni lemaradásunk…

 17. Eh, megint elmondom, nem gáz semmi, sem spoiler, sem zsúfolás, ha jó forgatókönyv és erőskezű rendező van hozzá. Legyen egy karnevál, ha szórakoztató és látványos és hozza a rajongók elvárásait is. Inkább az a baj, hogy a Man of steel után kétlem, hogy működne a dolog. Ne legyen igazam.

 18. Caveira:

  A Dark Knight Returns inspirálta pár részét, de azt sose mondták, hogy annak a feldolgozása lesz, erről Snyder is beszélt.
  Darkseid pont egy megfelelő használati cikk ide, ugyanis esze az nem sok van, legalábbis frissen kikelve a tojásból tuti, de ha jól emlékszem a Superman halálában sem volt neki, viszont ereje annál nagyobb. Ezért is megfelelő karakter egy ilyen fajta kihasználásra, hiszen az erejének köszönhetően mégis egy olyan ellen, amivel megalakulhat a liga, márpedig univerzum építésnél kell, hogy legyen értelme a Justice Leaguenek és nem győzhet le mindenkit Supes.Egy külön Supes filmbe Doomsday nem elég jó, frissen legalábbis semmiképp. De nála megvan a lehetőség a fejlesztésre.
  A cameo, az meg az, ami bőven belefér a 2 óra 30 percbe.
  Wondie se csak úgy odapattan a semmiből, végig lesz jelenléte a filmben csak nem kosztümben.

 19. Szerintem már az Ultron is zsúfolt volt, hiába a sok szóló film. Attól, hogy a Marvel formula működőképes az még nem jelenti azt, hogy ha nyitottan állunk hozzá, akkor a DC ezirányú univerzumépítése ne lenne az.
  Én szeretem mindkettőt és ugyanúgy ott leszek a Civil Waron is a moziban (pedig az Ultron nagy csalódás volt számomra), csak az fekszi meg a gyomrom, ha a hibákat elnézzük az egyiknek de a másiknak nem. A Marvelnek kellett a sok szóló hisz nagy tömegek nem ismerték ezeket a figurákat, ezzel sok munka is volt, és bravó, hogy ezt tényleg ilyen sikeresnek hozták össze, de egyszerre nagy áldás is tud lenni, mert nem volt ott a nosztalgia faktor, hasonlítás egy korábbi Vasemberhez stb. Batmanből, Supermanből mára már a legtöbb moziba járónak van egy erősen kialakult képe, Wondieről az amerikaiaknak főleg a tv sorozat miatt. Más, valamilyen szempontból előnyös, de valahonnan nehezebb. Főleg, ha újítani akarnak.

 20. Eszméletlen várós! Végre egy képregény film ami nem a gagyi Marvel féle kiddie vonalat erősíti!

 21. Látom tényleg nagyon sietnek, hogy mindenki benne legyen egy filmben…
  Moziban nézem, de szerintem egy 65-70% lesz az átlagértékelése max

 22. gepi:
  huh köszi, észre se vettem, hogy őt írtam helyette. Természetesen Doomsdayre gondoltam :)

 23. Aki azzal próbálkozik, hogy nem lesz túlzsúfolt ez a film, azoknak még megemlíteném, hogy Batman, WWoman, Superman, Luthor, Doomsday mellett még benne lesz a filmben Aquaman, Flash és komoly szerepe lesz Alfrédnak is. Ja szóval mindenki szerepelni fog, lesz itt minden, csak éppenséggel BvS nem :))

 24. aciddurr
  Aquaman és Flash cameoznak. Alfredot már senki nem sem kell bemutatni és még Lois Lanet, Mama Kentet stb ki is felejtetted…ők is fontos szerepet játszanak úgy Supes életében, mint Alfred Batmanében.

 25. A Star Wars elott lattam Boba Fett es Luke Skywalker jatekokat, utobbit ugyanolyan ruhaban es szemuvegben, mint amilyenben Rey szerepelt a filmben. Aztan vegul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.