Megvan a Transformers 5 rendezője

Michael Bay. Tada.wav

Várjatok, jön a humor: ez most tényleg a végső Transformers-film lesz tőle. Komolyan ezt mondta már megint! Borultam az öregen.

michael-bay-tfboooooom

I’m doing Transformers … 5, is it? J.J. [Abrams] told me, ‘You’re the only guy that could do this.’ But it’s time to move on. One more.

Hihetetlen. One more time.

Azt ugye már tudtuk, hogy Mark Wahlberg újra belebújik a tudós jelmezbe.

27 hozzászólás a “Megvan a Transformers 5 rendezője” bejegyzéshez

 1. A halvány remény is elúszott hogy egyszer egy normális TF filmet kapjunk? Tudjátok…misztikum a Transformersek körül…emberek bevonása(nem a pubertáskori NO NONONONONONONONOONONONONONO!!!!! féle agymenésre gondolok) olyan Transformerek bevonása akik inkább a maguk útját járják mint pl Ultra Magnus mint Rendfenntartó aki a saját társait is képes lenne a dutyiba vágni.

  Vagy tán esetleg bevonni új arcokat akikből látunk is valamit..nem egy CGI pacákot és 3 perces játékidővel..álá Wreckers(Roncsolók-Nascar kocsik a Dark Moonból akinek esetleg nem dereng..) Kozmikus para mint Unicron vagy az a halálfejes muksó aki hirtelen nem ugrik be a reggeli kv előtt… vagy esetleg egy igazi Galvatron.

  Nem ez a legok kockás valami(amikor néztem az Age of Extinction-t elgondolkoztam hogy felállok a székből annál a jelenetnél mikor első alkalommal láttam ezt az hülyeséget.) Kéretik mellőzni a “de ez egy popcorn mozi..kapcsolj ki” féle kommenteket. Én Transformers-t akarok látni. Nem végtelen robbanásokat és szikrafelhőket..meg CGI-t. Egy megfáradt Transformers fan aki lassan 10 éve vár hogy valami normális film is készüljön belőle..megyek be is nyomom háttérzajnak a 86-os animációs mozit.

  Egy megfáradt TF rajongó szavai. Köszöntem.

 2. Nekem az első meg a harmadig tetszett, de a többi egy hulladék. És szerintem a következő is az lesz.

 3. Engem ez a szappanopera a Fast and Furious filmekre emlékeztet. Ott is mindig elmondják, hogy ONE LAST RIDE.

 4. LOOOOOL ” J.J. [Abrams] told me, ‘You’re the only guy that could do this” persze mert senki más nem hajlandó ennek a szarnak a közelébe menni.

 5. Az első volt jó ! A többi szar .

  herczog – nak igaza van én is ezt akartam írni.

  Amennyire szerettem , most annyira utálom ezt az embert,.

  Még hogy a legfontosabb rendező ?

  Gyökér !!

  Troll off !

 6. @zsocso
  A Fast and Furious-nál a One Last Ride Paul Walkerre utalt. Ez volt vele ugye az utolsó film, de attól még egy újabb trilógia már be volt tervezve a halála előtt is.

 7. Azt sem tudta hány részt rendezet, trololol..

  Tv-ben nézős lesz ez is, nekem már egy dvd-t sem ér meg.

 8. rvtull: Én úgy emlékszem a Fast and Furious ötödik és hatodik részében is elhangzott, hogy még egy utolsó küldetés. De a leggázabb a hetedikben volt, mert amikor elhangzik, hogy one last ride már mindenki tudta, hogy lesz még folytatás.

 9. Odin: Látom agymenésed volt! Nem tudom, hogy “egyesek” mit várnak manapság de valami eget rengetően nagy csodára vártok, hogy legyen benne minden, ami szem szájnak ingere és még üssön is a végén, de mikor kaptok egy silányabb változatot, egy olyan filmet, amit csak egy adott célközönségnek vagy épp az újsütetű fanoknak csinálnak… röviden, ha nem tetszik nem kell megnézni. Szerintem sem voltak annyira jók a TF filmek de legalább látványosak voltak. Volt pár dolog, ami nem tetszett egyikben, másikban de Én betudom azzal, hogy manapság elég a nép nagy részének az, amit lát/kap.

 10. Ha nem tetszik, nem kell megnézni???? Honnan tudná, hogy nem teszik, ha nem nézi meg?! Ezek az érvelések… :-S

 11. Amíg ilyen idióta picsákkal, basszuk a csaj lábát, óriási robot heregolyók, férfi segg villantások full közelről, iszonyat degenerált pofádba nyomós random reklámok és még sorolhatnám dolgok vannak benne, a legalja kategóriát se képviseli nálam, mindegy mennyire kibaszott látványos….

 12. minek ennek egy 5. rész?????? igénytelenség magasfoka komolyan. e legutóbbi részt kb 15 percig bírtam, azt is csak azért mert azt hallucináltam, hogy ez egy paródia, aztán rájöttem hogy nem…

 13. Én már teljesen nyugodtan tudom ezt olvasni, hiszen a 4. sem érdekelt semennyire, jót nem is hallottam róla egyáltalán, így minek hergeljem magam? :D
  Azért human téged sajnállak olyan értelemben, hogy majd ezt is “meg kell nézned”, hogy legyen róla írás meg stb. pedig rajtad is látszik mennyi kedved van az egészhez :)

 14. Szerintem a Sziget volt az utolsó valamire való filmje! Ennyit arról hogy a pénz nem boldogít! Minden egyes TF. után kijelenti hogy az az utolsó de a pénz mindig közbeszól! Szánalmas egy rendező ez!

 15. Odin, zsedan keblemre! :-)

  Én soha nem bocsátom meg Shockwave (Sokkoló) karakterének az elbaszását a harmadik részben. Michael Bay & Ehren Kruger pedig megérett egy….
  Kruger eddig úgy tűnik nem tér vissza. 1 jó hír.

 16. Bay csinálhatna mást is, de tényleg. Rábízhatnának egy Riddick, xXx vagy Halálos iramban filmet is.

 17. Az első rész még jó volt, azért mert új és egyedi volt. A negyediket már csak azért néztem meg mert nem volt mit nézni. Buta történet, csapnivaló rendezés, semmi szórakoztató nincs a Transformers filmekben. A véleményem hogy igazából mindegy is már hogy ki csinálja, elvesztette a hitelét a film. Én nagyot csalódtam a rendezőben, szerintem az alacsony költségvetésű, de történetorientált filmekben sokkal jobb.

 18. Tehát újabb 3 órás Victoria Secret reklámra számíthatunk. Értettük. Kretén Bay.

 19. Kb annyi szükség van erre a förmedvényre, mint egy új karib tenger részre. Sosem néztem egyiket se

 20. Michael Bay kb. a film rendezés Calvin Harris-e / David Guetta-ja. Régen tudott jót csinálni, most meg.. hagyjuk.

 21. Az előző négy rész a rajongó és nem-rajongó mozinézők hülyének nézéséről és szembeköpéséről szólt, úgyhogy ezt nem fogom moziban megnézni. Ha mégis, nyugodtan rúgjatok tökön!

 22. Én a 4. részig, fene sem tudja miért, de bíztam egy jó folytatásban. Az első rész tetszett, többször is láttam, aztán jött az óriási zuhanórepülés és gyerekkorom megerőszakolása. De amit az utolsó részben művelt ez a paraszt a számomra kedves emlékű Dinobotokkal…na azt hiszem ilyesmi érzés lehet az análfűrész. Bay az én pénzemből biztos nem eszik bablevest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.