Jane Got a Gun már megint

Újabb előzetes a Natalie Portman főszereplésével készült westernhez. Ez a videó szinte már eladja a filmet, de sajnos már a készítése során rengeteg gond volt, így a nem meglepő negatív visszhangot kéne átugornia ennek a maximum közepes filmnek. De komolyan, 2013-ban forgatták, most 2016 van, az ennyire eltolt bemutatók jót szoktak jelenteni… Pedig jó színészek vannak benne amúgy.

janegutguntrailer2

Igazából nem negatív vagyok, csak elhelyezem a terepen. Akinek minden filmre van ideje “először megnézem és csak utána döntök”, annak sok sikert, nem mindenki ér rá évi 1000 filmre. Aki még mindig nem tud dönteni, vannak viszont itt a trailer, hátha pont ez győzi meg!

5 hozzászólás a “Jane Got a Gun már megint” bejegyzéshez

  1. Nyammmm. Portman néni miatt megnézem. Vagyis nem csak miatta, mert csípem a jó westerneket, amiből sajna mostanában elég kevés van.

  2. A kérdésedre csak annyit: Warrior
    Ha jól emlékszem ott is volt néhány év csúszás.

  3. A Mad Maxet is tolták. :D Persze van, akinek tetszik, valakinek nem, de azért sok helyen szerették/kedvelték/imádták. :)

  4. nyilván vannak pozitív példák, bár nem annyira sok, de ellenoldalon az Eddie Murphy kaliberű 1000 szó, vagy a Jupiter Ascending, vagy reggelig lehetne írni. 95%-ban már az ilyen hosszú tolás is rosszat jelent, vagy közepest. Lásd Fanboys, nem volt szar film, de igazán jó sem, pedig egész korrektnek nézett ki előzetesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.