Nincs kétség, lesz Creed 2 – viszont a Rambo V lefújva

De tényleg, Stallone nyilatkozott: “There’s no doubt that we’re making a Creed 2.” Lassan a hazai mozikba is eljut az egész jó első rész, de már csak a pozitív visszhangot elnézve is jó hír, hogy folytatják. Bőven lehet, hiszen a Rocky spinoffban simán van 3 filmnyi lehetőség.

creed

Michael B. Jordan elvileg visszatér, a kérdés, hogy Ryan Coogler rendező, na meg Sly mit találnak ki. Az egyik probléma, hogy Coogler esélyes (pletykák szerint meg is kapta) a Black Panther rendezésére, ami vagy másfél évet elvenne az életéből. Sly szerint ez már túl sok, szóval lehet új rendezőt kapunk.

És ha már Stallone: azt mondja, hogy a Rambo V-re nincs esély. Nem akar megszégyenülni. “The heart’s willing, but the body says, ‘Stay home!’ It’s like fighters that go back for one last round and get clobbered. Leave it to someone else.” (Nem mellesleg ha ennyire szögre tenné az akciófilmjeit, akkor Expendables 4 is kaput? Ez csak úgy a mostani kijelentései után jutott eszembe)

human
írta
2016. 01. 06. 03:46
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Nincs kétség, lesz Creed 2 – viszont a Rambo V lefújva” bejegyzéshez

 1. Igaza van, de persze sajnálom is. Valami itt véget ért, mert bármilyen remake, spinoff etc. jön utána az már nem lesz az igazi. Az EXpendables 4 talán még ok, mert ott nem neki kell vinnie az akciójeleneteket egyedül.

 2. Jó volt a Rambo 4 úgy, ahogyan véget ért. Remélem azért még lesz olyan akciófilm, amiben Sly szerepel, még ha nem is Exp. vagy Rambo a címe.

 3. A Rambo-t nem is értem miért akarták folytatni valaha is.

  Aki egy picit is figyelt, az láthatta, hogy a négy filmet egy gyönyörű keretbe fogja az, hogy előbb az elsőben útkeresésre indul – a barátja temetésére megy haza az Államokba, ha jól emlékszem és úgy kerül összetűzésbe a kisvárosi vaskalapos rendőrparancsnokkal, majd jött két résznyi szórakozató, de nagyon agyatlan akció Vietnámban, majd Afganisztánban, míg végül a 4. igaz, a legvéresebb lett, de már volt mögöttes tartalom is ismét és végül John Rambo hazatért ismét az USA-ba és a saját szülői házba. Ez egy szép keret volt szerintem, hiszen, végre 30 év után ismét hazatérhetett.

  Úgy jó az, ahogy van.

 4. (Sok az “ismét” az írásomban, de a lényeg benne van.)

  Amúgy meg ha a Creed tényleg jó lett jöhetnek a folytatások, csak ezzel elcseszték nekünk magyaroknak, mert akkor tutira túléli ezt a részt Sly, pedig az előzetes azt sugalmazta, hogy beteg és lehet meg fog halni… :(

 5. Kicsit sajnálom a Rambot, de így a legjobb. A 4-el jól lezárták, azért már nem kell visszatérni, hogy végül megöljék a karakterét!

  Egyébként volt róla szó, hogy vele csinálnának Bosszúvágy remake-et. Egy ilyen film még jól állna neki, ha nem is lehet már régi vágású akcióhős!

 6. Mi az, hogy van benne 3 filmnyi folytatás??????
  Az első rocky után már csak önmagát ismételte mindegyik és ez is ugyanaz, csak egy fekete gyerekkel. Hagyjuk már.
  A filmkészítés szégyene amit stallone csinál

 7. LowSkillNinja: Igy van. Rambo halálát senki sem akarja látni. A negyedik részben hazatért. Jól van ez igy.

 8. Szomorú vagyok, de persze, meg lehet érteni, elismerésem, hogy eddig bírta az akciódúsabb jeleneteket a filmekben.

  Expendablesben szerintem simán irányíthatja még egy-két filmben a bandát anélkül, hogy sokat kellene bunyóznia, ott tényleg sokan vannak, akik megtehetik helyette.

 9. Ex4 még lehet, hogy elkészül, de ott már biztos nem fog sokat vállalni az akciókból, majd teletömik iylen zs kategóriás színésszé avanzsált pankrátorokkal. :)

 10. fructie: Nem 3 folytatást írt, hanem, hogy a spinoffban van 3 filmnyi lehetőség abból egy már megvan.
  Egyébként nekem tetszett bár nem okozott meglepetést.
  Egy picit drámaibb 2. rész még akár jó is lehet.

 11. A John Rambo remek lezárás volt, helyes döntés, hogy végre békén hagyják (a tv sorozat szimplán baromság, csinálják, ha akarják, de ordas nagy bukta lesz).
  Amúgy már az első Expendables sem volt nagy szám – pedig az ő akciófilmjeiken nőttem fel.
  Sajnos Stallone és bandája egyáltalán nem aknázta ki az all-star ötletben rejlő lehetőségeket.
  Mire csatlakoztak azok az arcok, akik az első részre még nemet mondtak (pl. Van Damme, Snipes), már alig maradt bája az öregeknek.
  Az ismeretlen fiatalokkal telepakolt, vértelen és érdektelen harmadikra végképp semmi szükség nem volt. Az meg egyenesen pofátlanság volt a részükről, hogy Jet Li-t leszerződtették és adtak neki egy snittet, egyetlen ütés vagy rúgás nélkül…
  Nyilván a Creed-et addig fogják facsarni, amíg csak lehet, a pénz nagy úr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.