Amikor jó a CGI: American Hustle

Egy régebbi videó arról, hogy milyen amikor észre sem vesszük a baromi sok speciális effekttel foglalkozó csávó munkáját. Ez a CGI a legjobb CGI a mozikban?

human
írta
2016. 01. 08. 11:28
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Amikor jó a CGI: American Hustle” bejegyzéshez

  1. Jó lenne ha jó cgi lenne minden filmben, de csak a kis-közepesen nagy filmekben lesz “jó cgi”, mert a többiben látványosnak kell lennie, és túltolják a színektől kezdve a mindent, különben nem úgy megy ki az átlagnéző az átlag stúdió látványfilmről hogy hú de látványos volt, hanem úgy hogy vazze de szar volt a történet.
    Vannak kivételek de úgy néz ki most ez a trend.

  2. Állványeltűntetésből jeles. Amúgy semmi különös tényleg. (Ne hogy az jöjjön, hogy akkor csináld meg Te jobban, de ha reálisan nézzük, ez azért nem egy nagy wasistdas. Akkor inkább nézd meg a Wall Street farkasa hasonló effektes videóját. Na az már tényleg ütős.)

  3. Ilyen hozzáállással kellene alkalmazni minden filmben ezt a technikát. Valós környezetben bizonyos módosításokkal. Amíg a lehetőségek engedik. De ez lenne a helyes út. Sajnos nem egy film átesik a ló túloldalára és mindent megcsinál zöld vagy kék háttér előtt. Na ezt nem szabadna engedni.

  4. Legendben csekkoljátok a szemüveges Hardy-t mikor a zsaruval fotózkodnak. Paintben jobban megrajzolom.

  5. Ha meg rament az állvány akkor még kevésbé lenyugozo, hiszen az egyszerűbb mint eltuntetni. Nem néztem figyelmesen ezért írtam fordítva.

    De ettől ez tényleg nem nagy szám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.