45 hozzászólás a “Civil War vs. Batman v Superman? (elbénáztam, most javítva)” bejegyzéshez

 1. Mondjuk nem lehetett volna valahogy itt az oldalon megoldani a szavazást?
  Nincs Twitterem, és így meg nem enged voksolni…

 2. Nekem sincs twitter, így marad a komment szekció: csont nélkül Batman v Superman

 3. Ööö BvS határozottan.

  Ultronnál kezdtem egy kissé megcsömörleni Marveléktól,de azért elmegyek rájuk csak már nem olyan fokú bizsergéssel mint régebben.

  Az új DC film előzetese viszont meggyőzött plusz a Man of Steel nekem nagyon bejött.

 4. Én biztos vagyok benne, hogy a Civil War minőségben jobb lesz, mégis ha választhatnék, akkor a Batman V Supermanre mennék előbb. Pontosan tudom, hogy a Russo tesók mire képesek, így nem is számítok meglepetésre. Ilyenkor melyikre kell szavazni? :D

 5. Civil War, a bugyuta üres csihi-puhi Snyder-ürülék Batman v. Superman a legkisebb mértékben sem érdekel.

 6. Kicseréltem a szavazót, jogos észrevétel volt a twitteres, kiment a fejemből, hogy acchoz kötött.

 7. Marvel, ott folyamatosan a épülnek karakterek és érdekel a sorsuk.
  BvS csak azért érdekel jobban, mint az átlag, mert a két karakter sose volt még 1 filmben, de nagy aggodalmaim vannak.

 8. Civil War, mert a Batman v Superman utsó előzetese picit elvette a hitem, kár volt ekkora Spoilert megmutatni, + még a megvalósitása se volt korrekt.

 9. AZ igen, most látszik igazán milyen kevesen kommentelnek ahhoz képest, hogy mennyien járnak ide (mondjuk évekig én se kommenteltem semmilyen honlapon).

 10. x-men apocalypse meg deadpool jobban érdekel ezeknél…de a kettő közül civil wart jobban vártam amíg ki nem jött az előzetes, most inkább a BvS-re szavaztam.

 11. Kicsit csömöröm van már a Marvel filmektől, meg a BvS trailere is jobban bejött, a CW-é unalmas, úgyhogy marad a DC film. Már csak a darkosság miatt jobban kedvelem. Ettől függetlenül az AmCap filmre megyek, mert a 2. részt a rendező csókák elég élvezetesre csinálták (szerintem a legjobb az eddigi M-filmek közül).

 12. Én elmentem anno az Acélemberre és nagyot csalódtam, szóval a DC univerzum nekem abszolút itthon nézős. Egyértelműen Civil War.

 13. Érdekel mindkettő de egyiknek sem látom sok értelmét. Üthetik egymást akármennyire, mert egyik sem fog meghalni. Nincs a bunyónak tétje. Feleslegesen elmegy az ellentéttel egy egész film, aztán a végén úgyis összehaverkodnak.

 14. Imádom a marvel filmeket, de a BvS annyira uj, és annyira kíváncsi vagyok rá, hogy nálam egy picit jobban várós.

 15. Civil War! A DC-nek még bizonyítania kell ezzel az új Snyder féle univerzummal, hogy tényleg jól működik!

 16. félek hogy a Civil War az Ultron vonalat folytatja stílusban, úgyhogy ha picit is, de a BvS vezet.

 17. Ha lenne rá közösségi igény akkor megírhatnánk a Betment várók V Vasembert várók című film forgatókönyvét. A történet egyszerű kétfrontos konfliktus lenne azonban a végén, mikor már közelednek az álláspontok, a gonosz Human Insect közénk hajít egy genetikailag erősen módosított Varga “Wayne” Zsoltot, akinek a szeméből kicsapó halálsugarat szerencsére az utolsó pillanatban felfogja a pajzsával Újváry Béla így mindenki megmenekül és a gonoszok is elnyerik méltó büntetésüket. Én lelkes vagyok ha Ti is, elküldjük Andy bácsinak, hátha megtetszik Timinek, és akkor cash kézifegyverekkel fogjuk lőni a húszezreseket a város fölé a vadiúj budai villanegyedes filmbuzis közösségi luxus házunk erkélyéről !

 18. Az X-ment, míg meg nem láttam az előzetesét, ami gyatra lett…csalódás lesz úgy érzem…

  Batkamanóékat várom, mivel azok lesznek előbb.De Tomi Starék is érdekelnek, mivel a Cap2 már egész jó volt…

 19. Mindenképp Civil War. Nagyon megszerettem a karaktereket, érdekel a sorsuk, míg a Batman vs Superman-nél totál nem érdekelne, ha valamelyik meghalna (jelenleg, de a film megnézése közben/után ez persze változhat). Plusz Supermant valahogy mindig is rühelltem, a Man of Steel meg baromira nem segített ezen az érzésen.

 20. Egyértelmű l, hogy BvS mindkettő színész hatalmasan formàzza meg a karaktereket minden filmjükben. Hanry Cavill màr bizonyított Supermanként de Ben is meg fogja àllni a helyét ebben biztos vagyok. De a civil war is jó lehet majd de ebből a vàros porig rombolàsàból vissza kellene venni mert túlzàs és az Amerika kapitàny 2 sem volt a legjobb.

 21. a man of steel után nem sok jót várok. gyakorlatilag semmi jót. de hátha egy kellemes csalódás lesz a vége. a winter soldier pedig király film volt, izgi, szórakoztató, szóval egyértelműen Civil War.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.