Sorkin rendezésre adja a fejét: Molly’s Game

A múltkor már írtam arról, hogy Aaron Sorkin (Social Network, Steve Jobs) ismét életrajzi film forgatókönyvén dolgozik. Na most nem csak az derült ki, hogy mégsem az a következő cucca, de még a rendezői szerepet is magára vállalja. Mondjuk maradt az életrajzi témánál, csak épp Molly Bloomét dolgozza fel.

Molly Bloom exits Manhattan federal court, Friday, April 19, 2013, in New York. Nearly three dozen people were charged on Tuesday in what investigators said was a Russian organized crime operation that included illegal, high-stakes poker games for the rich and famous and threats of violence to make sure customers paid their debts. (AP Photo/ Louis Lanzano)
az igazi Molly Bloom

A nő gyerekkorától kiváló síelő volt, bejutott a jogi egyetemre, de amikor nem került be Amerika olimpiai csapatába, akkor kivett egy évet a tanulmányai megkezdése előtt, lement Los Angelesbe, hogy élvezze a meleget kicsit… és elkezdett illegális pókerjátékokat szervezni. A végére nála voltak a legexkluzívabb játszmák a világon.

human
írta
2016. 01. 09. 03:46
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Sorkin rendezésre adja a fejét: Molly’s Game” bejegyzéshez

  1. Illegális póker? Csupa libabőr vagyok. :)

    Kezd változni az ingerküszöb ahogy látom. Régen államférfiak, katonai vezetők és maffiafőnökök kaptak életrajzi filmet. Még néhány év és a sarki virágárusok is téma lesznek.

    Persze a film maga attól még lehet jó.

  2. nem került be az olimpiai csapatba, ezér inkább illegális játékokat szervezett. well that escalated quickly….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.