Moment of Beauty

Múlt héten a Joyban tűnt fel, előtte pár hónappal rengeteget kaszált a Hunger Games zárófilmjével… nyilván Jennifer Lawrence a mai kiszemelt. A februári Galomur fotóit nézhetjük most meg.

JenniferLawrence.8

JenniferLawrence.7

JenniferLawrence.6

JenniferLawrence.5

JenniferLawrence.4

JenniferLawrence.2

JenniferLawrence.1

JenniferLawrence.3

human
írta
2016. 01. 10. 11:12
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Moment of Beauty” bejegyzéshez

 1. Kiváncsi vagyok, vajon egyedül vagyok-e a véleményemmel: Lawrence minden idők legnagyobb mértékben túl hype-olt színésznője. Komolyan, annyira átlagos kinézetű, ha elsétálna mellettem az utcán, rá sem bagóznék.

 2. @Play

  Nem csak a mellméretére, a szeme színére, stb. gondoltam, hanem az egész kisugárzására. Ebből következik, hogy számomra színészet szempontjából sem tud kiemelkedőt nyújtani.

 3. Láttunk már ennél kitárulkozóbb képeket is. Szvsz tök atlagos szinész, kifejezetten fapofával nyomja. Olyan mint Angelina Jolie, a szépsége miatt lett sztar, mint oly sok halivoodi híresség..

 4. “Komolyan, annyira átlagos kinézetű, ha elsétálna mellettem az utcán, rá sem bagóznék.”
  Ez annyira sci-fi állítás, hogy nem is vitatkozom vele :D
  Hogy színésznek milyen, az lehet vita tárgya :)
  A kinézete meg nem, mert az szubjektív.

 5. Túl nagy a hype ennyi meg ,hogy okos meg vicces azt se állítanám csak a menedzsmentje erőlteti miket mondjon meg ,hogy és tessék a népnek bejött .

 6. Érdekes, hogy a kisziárgott ruha nélküli képein ezerszer szebb nőnek tűnik mint itt agyonfotosppoltan és agyonsminkelten.

 7. Azért ne felejtsük el, hogy még csak 25 éves. Az ő korosztályában bőven kiemelkedő amit eddig csinált, a közönség és a kritikusok is szeretik, szóval ne csodálkozzunk hogy fel van kapva.

 8. Mindamellett, hogy nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy a két majonézesen is ő van, nekem kicsit borították az összképet az olyan nyilatkozatok után, hogy semmi érdekes nem történik a hálószobájában meg visszanő a szűzhártyája.

  Másfelől viszont akkor meg tényleg iszonyatos tehetségű színésznő, ha ennyire simán eladja ezt a kedves, vicces, szeleburdi girl next door imázst.

 9. hagyjuk már a fappening folyamatos emlegetését mindig, amikor bármelyik azt elszenvedő színésznőről van szó

 10. Nem jó színésznő? Azért ez viccnek is rossz.:)
  A Napos oldalban és az Amerikai botrányban is Oscar díjra jelölték, nem véletlenül szerintem (valamint a Joy-ban is jelölni fogják). Tud ő színészkedni, csak nyilván a legtöbb ember az Éhezők viadalára tud gondolni (egyébként ott is hozta azt, amit a karaktere megkövetelt, abban ennyi volt).

  Ahogy nekem lejött az interjúkból az évek során, egy nagyon jó humorú, életvidám, intelligens nőnek tűnik, aki egyáltalán nincs elszállva magától, sőt mi több még szerény is.

  Szóval ilyen fiatalon, ilyen sikereket azért nem ér el csak úgy az ember, önmagában a kinézetével biztosan nem.

  A kinézet meg szubjektív, nekem személy szerint nagyon bejön, úgy unblock az egész nő. Van kisugárzása, nem egy cicababa, szép és okos is. Ennyi.

 11. @damoqles: Kiemelésnek nevezik.
  Mintha azt írnám: “Ezek a ruhák! Eszméletlenül nevetségesek.”

  Cheers

 12. fárasztóak ezek a majdnem “kirugdosnám az ágyamból annyira szürke” kommentek… nyugodtan rá lehet keresni a before/after képekre.
  nekem ugyan nem a zsánerem, de az tény, hogy nem sokat kellett rajta igazítani. sokan összetévesztik a mosogatórongyot a selyemsállal…

  Akik meg azt állítják, hogy buta meg menedzsment blablabla, azokat alázná be a legjobban egy intelliganciateszeten…

  a ruhákért is kár kritizálni, nem ő dönti el, a magazinban tuti van egy oldal, arról, hogy hol lehet megvenni őket, ennyi.

 13. Végre egy fotósorozat, ahol nem csinálnak tökéletest a lányból, bár én inkább tartom tehetségesnek, mint igazán szépnek :) Viszont az a nadrágizé a bőr toppal meg azzal az idióta cipővel valami okádék!

 14. Nekem csak az a bajom vele, meg a Sophie Turner jellegűekkel, hogy gusztustalanul nagyképűek.

 15. zsedan:

  Légyszíves részletezd már, hogy miért nagyképű mind Jennifer Lawrence mind Sophie Turner.

 16. Randal: az emberek szeretnek a levegőbe beszélni, mint pl. zsedan. Alátámasztani már nem tudják persze… csak hát ha valaki nem szimpatikus valakinek vagy nem jön be, sok ember alapvető tulajdonsága és reakciója, hogy akkor minden ok nélkül elkezdjük fikázni, alaptalan dolgokat állítani róla.

 17. “Azért egy Scarlett,Chastain,Lawrence,Theron négyesből nehéz lenne választani”

  Hát, nem igazán. Theron #1

 18. Sajnos nem szeretem az anyajegyeket a dekoltázsban, azok bármilyen nőtől elvennék a kedvem, így nőként 10/4 nálam, de attól még jó színésznő.

 19. Ki az a Chastain? :D

  Szerintem am egy aranyos átlagosan szép, jó képességű lányról van szó, aki jókor volt jó helyen. Tudott élni a lehetőséggel. És ennyi. Nem több nem kevesebb. Tucatjával lehetne hozzáhasonlókat kiemelni. Ő szerencsés volt.
  (Na meg mi is hogy láthatjuk) :D

 20. Chacky. A Bond betétdal is nyert, biztos azért, mert jó szám…

  Tehetséges, fiatal, de szvsz nem akkora mint azt a dijai alátámasztják, és nekem az interjúiból se az jön le , h milyen intelligens, és humoros.Ez van.

 21. Nalam az American Hustleben dolt el hogy jo szineszno. Szeritnem tehetseges es kurva jol nez ki. Igazi termeszetes szepseg, nagy melekkel meg csinos arccal. Teljesen rendbe van. Imadom hogy full atlag meg az alatti emberek romma kritizalnak mindenkit. El se kene olvasnom a kommenteket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.