The Free State of Jones-előzetes: Matthew McConaughey lázad

McConaughey karaktere dobbant az amerikai polgárháborúból, és egy saját államot alapít. Az adók által kisemmizettek pedig mögé állnak ebben a lázadásban, harcban. A Patriot óta nem volt ilyen jó szürke kabátos film?

A rendező Gary Ross (The Hunger Games, Seabiscuit, Pleasantville), a poszter alatt ott a trailer.

freestateposter

21 hozzászólás a “The Free State of Jones-előzetes: Matthew McConaughey lázad” bejegyzéshez

 1. Érdekesmódon egyáltalán nem hatott meg. Nem érdekel, pedig birom Mekkánegit. Szerintem ezt kihagyom, még a kölcsönzés sem izgat.

  Egyébként azzal pozicionálta magát újra, hogy mostmár minden filmjében így beszél?

 2. -igaz tortnet pipa
  -usa zaszlo pipa
  -halott gyerek pipa
  -heroizmus pipa

  Oscar bacsi majd jon biztossan

 3. Jujjci akkor lehetek én az a troll aki bemondja, hogy a Patriot az nem szürkekabátos film volt, hanem függetlenségi háborús, hacsak nem az azonos című Steven Seagal filmre gondol a Szerkesztő Úr, ahol viszont inkább a szarvasbőr kabát és a gyógytea voltak a meghatározó motívumok?

 4. Nekem bejött az előzetes, kedvelem a témát, de ezzel a puritán poszterrel McKani húzott egy Robinson Crusoe-t.

 5. Kaoka-nak teljesen igaza van. A két esemény között eltelt nagyjából száz év. Azért nagyon nem mindegy szerintem sem. Ráadásul a két háború céljai sem hasonlóak, még csak nyomokban sem…

 6. SPOILER a kurva anyjukat. Nem hiszem el, hogy nem lehet normális, csak kedvcsináló trailert alkotni.

 7. Tipik hollywoodi sztori, de ha jól sikerül kivitelezni (márpedig miért ne sikerülne jóra?), akkor nagyon fasza kis film lehet ebből. Reméljük a legjobbakat!

 8. bëiz: így beszél igazából is mert texas-i. És ha belegondolsz, minden (utóbbi) filmjében/sorozatában délit, vagy texasit játszik.

 9. Di Caprionak egy medve jutott MMnek meg ha jol latom be kell ernie par szaros kutyaval…igy nem gyun majd az oscar am :)

 10. Ejj öcsém….ez a McConaughey. Oscart neki, ha nem kapott még. Ha kapott akkor is :D Szerintem ezt a csókát szétszedték apró darabokra és újra összerakták. Szerintem ez nem ugyanaz az ember, mint aki olyan “művész” filmekben játszott mint a “hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt”, “bolondok aranya” stb. :D Most néztem végig a True Detective első évadát vele és lehidaltam mekkorát alakított. Pedig elhihetitek, hogy nem vagyok vájtszemű, aki ért a filmekhez és a szereplőkhöz, ráadásul a legtöbb olyan filmet imádom, amit itt köpködni szokott a hozzáértők nagy tömege :D (lásd korábbi hozzászólásaim, ha egyáltalán megnézné valaki :D ) De ez a McConaughey. Hozzáértés nélkül is mondom, hogy rettentő jó színész :D

 11. Tetszik az előzetes által sugallt anti-kapitalista, rendszerkritikus felhang (“Mi halunk meg azért, hogy ők gazdagok maradjanak…”, “Ne legyen egy ember se, aki megmondja a másik embernek miért éljen. Vagy miért haljon meg”.). Simán a mai rendszerre, korra is rá lehetne húzni, de nagy tétekben merek fogadni rá, hogy nem ennek kibontásán lesz a hangsúly.

 12. BeryG: nem tudom minek a kibontásán lesz a hangsúly, de öcsém, ez a McConaughey szerintem nem ugyanaz az ember :D

 13. Yakhead: Jó színész volt ő régen is. Elég csak megnézni a Ha ölni kell című filmjét. Utána egyszerűen csak szar szerepek jutottak neki. Gondolom leesett neki, hogy ez így nem lesz jó.

 14. McCounaghey zseniális színész. Szerencsére időben felismerte, hogy ő többre hivatott annál, mint hogy B kategóriás vígjátékokban szerepeljen, úgyhogy teljesen újraértelmezte a karrierjét, elvállalt független filmeket is. Meg is lett az eredménye.

  Yakhead: A Mielőtt meghaltam c. filmért Oscar-t kapott, úgyhogy van már neki, javaslom, hogy nézd meg a filmet, ha rajongója vagy a színésznek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.