A Star Wars EP VIII sokkal sötétebb lesz

Főleg éjszaka forgatnak? Ja nem, darkosabb lesz. John Boyega nyilatkozott a Varietynek, amiben ilyenek hangzottak el:

[We’re] just starting work on ‘Star Wars VIII,’ the next film, so I’m back to keeping secrets again. It’s great. Much darker, but we’re very excited.

Sokkal sötétebb lesz az új trilógia középső darabka, mint az Empire volt, de nagyon lelkesek. Mondjuk ha a Force Awakenst nézzük, akkor az sokkal darkosabb volt a New Hopehoz viszonyítva, szóval ha az Empire mélypontjánál akarnak lejjebb menni, akkor khm…

My part in the next film will be much more physical so I might be in the gym a bit more.

Még azt is elejtette, hogy míg az első részre nem kellett külön edzenie, most kénytelen lesz.

starwars5669d25e63132

28 hozzászólás a “A Star Wars EP VIII sokkal sötétebb lesz” bejegyzéshez

 1. ÓÓ el tudom képzelni.. Szóval ebben percenként már csak 3 kínos kényelmetlen ‘poén’ fog elsülni?

 2. Olyan Disney-sen sötét? Még több rosszarcú ember fog gonoszan nevetni? :-P Nagyon úgyse száll el az agyuk, sajnos :-(

 3. Valaki még elhiszi ezeket a hireket? Remélem azt jelenti, hogy visszavesznek az erőltetett poénkodásból.

 4. Hmm…szóval…igazak lesznek a Poe-ról szóló pletykák? Kedvenc X-wing pilótánk közeli kapcsolatba kerül Finn kockahasával? Ezért kell az edzés? :D

  Komolyra fordítva: kell majd az erőnlét, hogy el tudjanak futni a feldühödött Phasma elől( aki szerintem nagyon esélyes, hogy túlélte a szemétledobós incidenst!).

 5. Ha jól tudom akkor a rendező más lesz. Javítsatok ki ha nem így van. Az a tapasztalatom hogy amikor más és más rendező csinálja a filmet ugyanazon témából vagy folytatásból akkor mindegyik egy kicsit másképp csinálja mint az “elődje”. Kicsit mindig hozzátesznek, az álltaluk felesleges dolgokat meg kiveszik. Most “darkosabbat” akarnak. Remélem nem jár úgy mint a Terminator. Annak mindenki tudja mi lett a vége. De még sorolhatnám(Die Hard, Alien, stb…). Ha már elkezdték így akkor szerintem csinálják végig, aztán a következő trilógia lehet egy kicsit másmilyen. Már így is nagyon nagyok a különbségek a trilógiák között, nem biztos hogy jó ötlet még ezen belül is növelni a kontrasztot. Ettől egy kicsit félek, nehogy elsötétítse a nagy darkolás közepette a 4-5-6 fényét. Bár azt nehéz, de Hollywood mindenre képes.

 6. Tyler Perry lesz a rendező, emiatt lesz darkosabb.

  Amúgy nagy volt a sírás, hogy júj néger lesz a főszereplő, ehhez képest:

  1. nem
  2. megkapja a galaxis legkeményebb friendzoneját
  3. még lehet, hogy langyi is lesz

  Csak nem gondoltátok, hogy a Disneynek nem kellenek a texasi meg louisianai 10 dollárok?

 7. hát én csak akkor leszek csalódott, ha Poe-t és Finn-t üldőzi a F. Order Phasmaval az élen akik Poe régi barátjánál találnak menedékre, de ott csapdába esnek. Közben Luke kiképzi Rey-t akinek egy látomása közepette látja mindezt és elindul kiszabadítani a barátait és megküzd a megerősödött K. Rennel aki levágja a BAL kezét.

 8. jaj ne akkor az öcsém el fogja sírni magát a moziban, hogy lehet a disney ennyire kegyetlen? á mindegy, ők értenek hozzá, ők a star wars egy új szintjét mutatják meg, sokkal izgalmasabb, sokkal grandiózusabb, bámulatosan érdekes új szereplőket ismerhettünk meg, szóval… szurkolok nagyon.. egyszerűen fantasztikus, hogy az új film mennyire lesöpri a régieket az asztalról, sőt ezerszer jobb, mint bármi ami valaha készült.. annyi érdekes új szörnyet láthattunk, annyi új kultúrát kidolgoztak, annyi látványos bolygó, wow ! így kell használni a számítógépet ! és a kocsmában az a sárga nő a nagy szemeivel, hahaha az szuper volt ! olyan cukiiii

 9. hiába szídják az előzményeket star wars 1-2-3, jar jartól függetlenül nekem akkor is átjön rajta a star wars feeling.
  Ezen az ep VII-en viszont semmi nem jött át.
  Végig azt éreztem hogy ezt már láttam egyszer :(

 10. Abu: Tehát az a star wars fíling ami kevésbé illik az addigi atmoszférába. Roppant logikus…

 11. darude : nem ! az a star wars feeling, hogy érzed, hogy egy hatalmas űrkaland része vagy egy messzi messzi galaxisban.. amiből az új filmben semmi sem érződött, csupán erre utalt elég egyértelműen

 12. 20. Darude-Sandstorm:

  “darude : nem ! az a star wars feeling, hogy érzed, hogy egy hatalmas űrkaland része vagy egy messzi messzi galaxisban.. amiből az új filmben semmi sem érződött, csupán erre utalt elég egyértelműen ”

  igen erre utaltam

  1-6 meg volt a messzi messzi galaxysban érzés. A 7. részt max egy nagyon jó sci-finek tudnám nevezni. Mert filmnek jó film lett ez vitathatatlan, de egy perccel nem tett többet az eddig történtekhez … Csak másolta az eddigieket.

 13. sandor8206: De én csak akkor leszek csalódott, ha Kylo Ren nem mondja meg neki, hogy ő az apja! :D

  Lando és Boba Fett nem jönnek vissza véletlenül?

 14. Abu : sőt én azt is merném mondani, hogy filmnek is szar volt :) a másolással teljesen igazad van

 15. Köszi,hogy törölted a hozzászólásomat human! Fasza gyerek vagy! ;)
  Néha tényleg azon agyalok,hogy nem lenne egyszerűbb dolgod ha csak te kommentelhetnél? Persze különböző álnevek alatt. Így megbeszélhetnéd magaddal a dolgokat.

 16. Prothean: mert random TFA írás volt, a hírre nulla szinten reagálva? ha csak a TFA-ról akarsz beszélni arra ott a kibeszélő, a bevételi posztjai, és még vagy 2-3 poszt aminél centire ugyanaz ment, amit leírtál.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.