George Miller nem akar több Mad Max-filmet csinálni (pillanatnyilag)

Pár napja még arról volt szó, hogy Furiosa spinoffot akar… erre most olyan nyilatkozat jött tőle, hogy leginkább a forgatási nehézségek — 18 hónapos csúszás) — miatt nem akar még egyszer ennyit időt ölni egy filmbe. 70 évesen azért ez nem meglepő kijelentés.

1994

‘Fury Road’ was forever getting completed. If you finish one in a year, it’s considered a leap of faith. Start, stop, start again. I’ve shot in Australia in a field of wild flowers and flat red earth when it rained heavily forever. We had to wait 18 months and every return to the US was 27 hours. Those ‘Mad Maxes’ take forever. I won’t do those anymore.

Ellenben Miller nem ellenzi, hogy egy fiatal rendező belenyúljon a történetekbe amik Mad Max kihalt világában még ellőhetőek. Mivel az interjúiból úgy tűnik, hogy ő sem tudja igazán, talán visszatérne az új trilóga harmadik részére, meg ilyesmiket is mondott, így majd meglátjuk mi lesz ebből.

Ami biztos, hogy most elvileg valami kisebb filmen dolgozik, amihez nem kell 100 kaszkadőr, csak jó színészek.

human
írta
2016. 01. 12. 21:05
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “George Miller nem akar több Mad Max-filmet csinálni (pillanatnyilag)” bejegyzéshez

  1. Nagy dolog ma Hollywoodban kijelenteni egy filmről, hogy nem akarja kifacsarni a végsőkig. Mondjuk folytatás terén én Alfonso Cuaront nagyon eltudnám képzelni, az “Ember Gyermeke” című film stílusához hasonlóan nagyon jól mutatna egy 5-6 perces egyben leforgatott jelenet Max-el, ahogy harcol.

  2. Jó kis film volt. Jöhet még nekem is Mad Max. Nyitott világ maradt az utódnak mert valjuk be őszintén hogy története nem sok volt az első résznek, viszont remekül megjelenítette azt a világot, és remek színészeket talált akik szerintem örültek is az ilyen szerepnek. Kicsit a Max kilógott a filmből, de a rendezés szerintem nagyon jó, és egy szórakoztató filmet csinált. Remélem a folytatás is hasonlóan minőségi munka lesz. Ilyenkor azért örülök hogy a Michael Baj nem ér rá mert baromi sokat kell robbantgasson. Az mit művelne ezzel a világgal? Te jó isten. Ebbe belegondolni is rossz. Azt lehet tudni hogy ki rendezi a következő részt?

  3. Sajnálom én is, hogy nem akar több részt készíteni, reméljük jó kezekbe kerül majd a folytatás.

    De ami a legfontosabb: emelem kalapom a munkássága előtt, vonuljon vissza, pihenjen, élvezze az élete hátralévő részét és ne munkával töltse, ha ő ezt szeretné.

  4. Majd akkor látszik meg mekkora isten volt Miller, ha jönnek a folytatások. Szerintem nem lesz nélküle ehhez fogható film a műfajban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.