Ők alakíthatják a fiatal Han Solot

2018-ban érkezik a Han Solora koncentráló spinoff, amiben nyilván nem Ford alakítja majd a legendás csempészt, hiszen nehezen lenne eladható 20-25 körülinek az öreg. A Varieti szerint ők esélyesek a szerepre: Emory Cohen (Brooklyn), Scott Eastwood (The Longest Ride), Ansel Elgort (The Fault in Our Stars), Dave Franco (21 Jump Street), Blake Jenner (Everybody Wants Some), Logan Lerman (Fury), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) és Miles Teller (Whiplash).

Az érdekes lehet, hogy elvileg 10 évvel a New Hope előtt játszódik, de a fenti színészek egy része már majdnem 30 éves… És Dave Franco? Na ne vicceljünk már.

tumblr_lx7p5gx9Y01r58nfv

37 hozzászólás a “Ők alakíthatják a fiatal Han Solot” bejegyzéshez

 1. Miért nem CGI, mint a Terminator: Genisys-ben? :D
  Amúgy szerintetek működni fog egy SW film jesi-k, sith-ek és ilyesmik nélkül?

 2. Skorpion82: Simán. Amikor a SW7 elkezdődött, és láttuk Reyt kacatokat gyűjteni meg eladni azokat a városban, közben pont arra gondoltam, hogy elég lenne csak a hétköznapi emberek és egyebek mindennapi életét nézni két órán keresztül, elég érdekes a SW világ Jedik meg Sithek nélkül is.

 3. Remélem, hogy nem mennek el abba az irányba hogy ki hasonlít a legjobban, hanem azt nézik, ki tudja eljátszani Solo-t a legjobban.

 4. közülük csak Eastwoodot tudnám elnézni a filmben. ha valami nyápicképűt választanak be, akkor köszi de nem. miles teller lololol

 5. Malcolm Ford esetleg? Pont ugyanolyan fejeket tud vágni, korban is stimmelne. Persze nem színész, de ugye a papa sem volt az.

 6. Köszi, de nem. Ezek a cuki kinézetű fiúkák nem valók Han Solo-nak. Tényleg elfelejtették hogy mit jelent a sárm?

 7. Eastwood. Kiköpött az apja és Han Solo ugye igazából westernhős. A többi csak matiné töltelék.

 8. Én is Estwoodot mondanám. Bár nekem az új filmben teljesen hazavágták Solot, úgyhogy én ezt nem nagyon várom. Nemhiszem, hogy egy reális karakter ábrázolást látunk majd.

 9. Nyilvan meghallgattak Anthony Ingruber-t is, csak gondolom szineszkedes teren nem uti meg az elvart szintet (mert valakinek az utanzasa onmagaban meg nem eleg).

 10. Kinézetre Eastwood, de Franco is simán tudná hozni a karaktert. Százszor inkább ő, mint Miles Teller, vagy Ansel Elgort.

 11. tommy: igazad van. DE akár jöhetne egy reboot is, valami értelmesen újra gondolni és az 1-3-ból egy normális filmet forgatni.

 12. Én olyant is hallottam, hogy Chris Pratt is ki volt pécézve, szerintem ő kb tökéletes lenne Han Solo szerepre :D
  OK: Jack Reynor, Scott Eastwood, Dave Franco
  Talán, ha megműtik a száját: Blake Jenner.
  SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NE ÚRISTEN!!!!!!!: Miles Teller, Emory Cohen
  Jézusom, a Teller, Cohen neve egyáltalán, hogy merülhetett fel….hányás mindkettő.

 13. L. Shadows: nem tom hol olvastad, hiszen őt többnyire Indy filmeknél emlegetik inkább. Idősebb is, mint a fenti lista tagjai.

 14. Szerintem sem a kinézetre fognak menni elsősorban, sokkal inkább olyan sznészt keresnek aki csibészes, vicces, jó fizikumú és egymaga eltud vinni egy filmet, na most ez egy noname “újonccal” nagyon rizikós lenne, pont ezért fog a Disney olyannal dolgozni akinek már valamiféle hírneve van a szakmában és el lehet adni a fiataloknak!

 15. Miért csak férfi színészekben gondolkodunk?
  A mai vilgában akár nő is játszhatná mondjuk Han(na) Solo-t.
  Akit, mondjuk, a film végén egy ismeretlen erő (mondjuk guberálás közben előkerült sith ereklye vagy egy gonosz wookie sámán) férfivé változtat.

 16. kököjszi

  Még viccnek is rossz egy a PC duma… :)

  Amúgy McGreggor és Guinnes sem hasonlított egymásra

 17. Szerintem ez egy orbitális baromság és totál felesleges. Han Solo eredettörténete ott van a régi trilógiában. Ezen a ponton lesz az a Star Wars-szal, mint a Marvel filmekkel. Megnézed, de igazából már rohadtul nem érdekel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.