Jim Jarmush, Kevin Hart, World War Z folytatás, Leo love

Az Amazon streaming szolgáltatásán érkezik a következő Jim Jarmush-film, aminek Adam Driver (The Force Awakens) lesz a főszereplője. A címe Paterson, és egy monotonon élő buszsofőrről szól, akinek az egész élete felborul.

Akik nem bírják Kevin Hart-ot, azok forduljanak el: Kevin Hart: What Now? Ez a standupjának a neve, amiből speciális kiadás lesz, hogy mi se maradjunk ki. Hatalmas stadionokat tölt meg a csávó, nem véletlenül nyomják ám bele filmekbe ott Hollywoodban.

kevin-hart-150622-660x380

A World War Z második része is baromi szerencsétlenül készül majd el? Csak mert a kiszemelt rendező, Juan Antonio Bayona dobbantott a projektből. Nem felelt meg neki az idei nyári forgatási időpont, a stúdió pedig mindenképp most akarja, hiszen 2017-re már a mozikba akarják küldeni a filmet.

Alejandro G. Inarritu azt nyilatkozta, hogy eddig Leonardo DiCaprioval volt a legjobb együtt dolgozni.

1965 Aston Martin DB5 csak úgy.

1965-Aston-Martin-DB5-0152-e1426798781329

4 hozzászólás a “Jim Jarmush, Kevin Hart, World War Z folytatás, Leo love” bejegyzéshez

  1. WWZ-hez inkább ne nyúljanak amíg nem tudnak a könyvhöz hasonló koncepciójú filmet összehozni. Ne egy tucat zombifilm legyen, hanem dokumentarista stílusba, világméretű ábrázolással pörögjenek az események. Gondolom erre még várhatok.

  2. Olvastam a WWZ könyvet, és teljesen eltér az eddigi zombis dolgoktól. A filmnek is sikerült meglepnie, de a film szerintem soha nem lesz olyan mint a könyv. Én is úgy gondolom hogy nem tudnának csinálni egy olyan filmet mint a köny volt, de nem is baj. A film jól sikerült, és kívánom hogy a folytatás is hasonlóan “különc” legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.