14 hozzászólás a “Jövő héten érkezik a Suicide Squad új trailere” bejegyzéshez

  1. “…Legends of Tomorrow képregénysorozatuk…”

    Nem egy különleges 1 órás TV film lesz? Nem kötözködésből. :)

  2. ?? teljes évad lesz, nem tévéfilm.

    a műsor sem egy rész lesz, hanem kevin smith házigazdaságával egy háttérinfós műsor.

    nem tudom honnan vetted a kérdésed, de arra a sitera ne menj többet :)

  3. Nem itt tárgyaljuk sorozatokat, de hogy ebben a sorozatban kurvára nem ilyen szintű action-k lesznek az tuti biztos.
    Összedobnak pár kurva jó trailert, és ugyanolyan hígított limonádé lesz, mint pl arrow, arra mérget veszek.

  4. Hát, én reménykedek benne, hogy inkább a Flash-hez fog közelebb állni.
    És az eddig látottak alapján van rá esély…

  5. Flashben elég jóók az akciók. Sztem is inkább az lesz a cél. Ez a műsor kb egy DC insider Tv -s kiadása lesz. Az egy netes show amúgy a képregényekről. Még a beharangozás, meg az egész hangulat is olyan :D

  6. Azért érdekes hogy az utóbbi pár évben mennyire rászálltak a szuperhősökre. Rengeteg energiát beleölnek és persze pénzt is. Azon gondolkodom hogy vajon mikor és mivel kezdődhetett ez a szuperhős mánia? Mit látnak az emberek ennyire jónak ebben hogy Hollywood sorozatban gyártja ezeket? Már követni sem tudom hogy melyik melyik “univerzumban” van. Vége lesz ennek valaha?

  7. Dody: At első Superman 1938-as, az első Batman 1940-es, Pókember is lassan 60 éves, stb…Mi ezen ilyen meglepő? Sose lesz vége, szeretik az emberek.

  8. ideje lenne a magyar szuperhős filmek elkészítésének is, ami nem gagyi társadalmi problémákról szól, hanem egyszerűen példát mutat, lehetne a Palacsinta ember, aki a hasába tudja szippantani az embereket és felolvasztja őket

  9. Mate815: Azzal tisztában vagyok hogy a nevesebb karakterek azok rég óta léteznek. Az is tiszta sor hogy a technika fejlődése miatt már meg lehet őket filmesíteni, bár régen is voltak próbálkozások, láttam ám FF-ben Batman-t. Nem azt mondtam hogy meglepő hanem hogy érdekes. Egyre több a szuperhős film, és nem értem hogy mi az ami ennyire meg tudja fogni az embereket. Valahogy nem jön nekem az az érzés hogy hurrá, még egy szuperhős film. Hollywood azért gyárjta most őket sorozatban mert az emberek szeretik, és így sok pénzt tudnak keresni, ezzel nincs is semmi bajom, csak meg szeretném érteni hogy akinek tettszenek az ilyen típusú filmek az miért van.

  10. A népszerűségük mibenléte egyszerű szerintem, az emberek mindig is szerették az átlag emberek erejét meghaladó, mitikus hősök történeteit. Ezek a karakterek ugyanazt adják a modern embernek amit régen Zeusz és Herkules adtak szvsz.

  11. Én egész egyszerűen azért szeretem, mert egy hatalmas mítosz van mögötte. 70 évnyi történet és karakter fejlődés. A szimbólikája is nagyon erős, nem kell attól félni, hogy nevetségessé válik miatta.
    Egy önálló történet egyszerűen nem tud ilyen kidolgozott karaktereket bemutatni.
    Az megint más kérdés, hogy ez sokszor ha csak a filmeket nézed nem jön le. iszont akkor meg ott a teljesen elrugaszkodott akció, és badass faktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.