Pearl Harbor őszintén

A Honest Trialeresek elkapták Bay talán legszarabb filmjét egy körre. Telitalálat a bombázás túl coolsága, amit csak a végső poénnal tudtak felülmúlni. (Hova tűnt Josh Hartnett? Az egész jó Penny Dreadfullba)

human
írta
2016. 01. 13. 02:27
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Pearl Harbor őszintén” bejegyzéshez

 1. Azt olvastam róla, hogy mivel rövid idő alatt lett nagyon felkapott, meglátta Hollywood igazi arcát és tele lett a töbakancsa az egésszel. Mivel szétkereste magát nem aggódik az anyagiakon ezért színpad, néha tv meg kizárólag független filmek ha hívják. Ha nem az se baj mert akkor festeget meg színdarabokat ír. Vagy nem.

 2. Ezek a Honest videók egyre szarabbak. A Pearl Harbornál kiemelik a nyálas jeleneteket, de azt mondja hogy a Titanic sokkal jobb film volt. Pedig az tényleg love story volt 90 százalékban.

 3. zsocso: a Titanic sokkal jobb film, főleg ehhez viszonyítva. Nem minden amiben van érzelem = nyálas jelenettel.

 4. human: Elfogadom, hogy a rendezés, a szinészi játék, diszletek stb. jobb a Titanic-ban. De a Pearl Harbor elé bármikor letudnék ülni és újranézni. A Titanic-ra ez viszont abszolút nem igaz. Te melyiket néznéd szivesebben újra?

 5. Én is beállok a sorba, szerintem abszolút vállalható film, semmi gond nincs vele, nem is remake, reboot, 12. rész stb.

  1-2 karakter nem az igazi, de ahol 30-40 van, ott előfordul.

  jah és ez volt talán az első film, amit DVDn kaptam/láttam!:D

  szóval 14 éve elég sokszor láttam :))

 6. Komolyan azon problémáznak, hogy nem valós karakterek szerepeltek a filmben? Ryan közlegény, hahó?
  A szerelmi szál tényleg nem túl erős, de a csatajelenetek nagyon jól sikerültek, szerintem mai szemmel a CGI is elég jól tartja magát. Matt89-cel egyetértek, egyik legjobb Zimmer zene + Kate Beckinsale. Simán újranézős.

 7. Nekem is egyik kedvenc Bay filmem,sose értettem miért tartják olyan szarnak.Sztem pl sokkal jobb,mint bármelyik Transformers filmje…

 8. “Sztem pl sokkal jobb,mint bármelyik Transformers filmje…”

  Szerintem meg egyformán szar mindkettő! A Ryannél is túlzásba estek a nyáladzással, de itt a 3 órából kb 2:50 azzal telik.

 9. Nagyon jó kis film ez, én is évente előveszem. A Bruce Willises rövid poéntól meg minden újranézésnél szakadok a röhögéstől.
  De nekem ha Bay filmek közül kellene választani akkor az a Szikla lenne. Még annó VHS-en volt meg… régi szép idők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.