Ennyi CGI volt a Force Awakens-ben

Kösz mindenkinek aki szólt erről a videóról. 10 perces darab, amiben bemutatják, hogy a felépített díszletek mögött mennyi greenscreenre pakoltak számítógépes munkákat. Spoileres az anyag természetesen.


FA VFX by Tanglebrook

Inda backup:

human
írta
2016. 01. 15. 03:33
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Ennyi CGI volt a Force Awakens-ben” bejegyzéshez

  1. Köszi, végre egy rendes link, mert a FB-n elég nehéz volt osztani automata indítás nélkül

  2. Az csak szerintem meredek, hogy ráphotoshoppolták Adam Driver fejére a sisakot? :D Nem lehetett volna eljátszatni vele a jelenetet sisakkal is? :D

  3. kisaaame: Ha már az utómunkákat csinálják akkor nem. Jó eséllyel: -Nincs meg egyben a díszlet. -A színész nem tud bejönni. stb.

  4. Túl sok! Mármint úgy értem, hogy még ebben is agyonhasználták a CGI-t, ami ugyan nem baj ha jól néz ki, de itt az összes felszíni röpködésnél kilóg.. Főleg a Sólyomnál.

  5. Ventillátor: Miért azt hitted a Sólyom igazából is tud repülni? Ők nem a NASA csak film készítők. :D Egyébként meg fele annyi CGI van ebben mint egy átlagos blockbuster filmben szóval nem igazán panaszkodhatunk. Magában a filmben sehol se lógott a CGI itt meg pont az a lényeg hogy lásd hogy hol volt a CGI. Ezért lóg ki. :D

  6. Az csak szerintem meredek, hogy ráphotoshoppolták Adam Driver fejére a sisakot? :D Nem lehetett volna eljátszatni vele a jelenetet sisakkal is? :D

    Valószínűleg utómunka során raktak rá sisakot. Gondolom először itt akarták sisak nélkül mutatni a karaktert de J.J papa vágás alatt rájött ,hogy mi mégis később lássuk az arcát!

  7. Nemá! Tényleg nem volt ott a valóságban a bolygón a csillagromboló roncsa? Átbaszás! :)

  8. Az nem lehet, hogy ez sem különb a deákné vásznánál, csak itt a JJ féle pörgés meg a normális dialógus miatt nem kezdted el a hátteret bámulni unalmadban és kiszúrni az ötödjére elrepülő ugyanolyan légikocsi formációt?

  9. @DarkEagle
    >Magában a filmben sehol se lógott a CGI

    Hát pedig a moziban eléggé kilógott rengeteg helyen, elég zavaró módon. De ez a videó mondjuk pont arra volt jó, hogy bemutassa, hogy milyen rengeteg helyen viszont nem is tűnt fel.

  10. Nekem baromira tetszik h mennyi mindent megépítettek, és milyen jó helyszíneket találtak.

  11. Szeretem a fanyalgókat akik sírnak a CGI filmek miatt. A vicc az, hogy az ekkora költségvetéssel készülő Blockbuster filmek 99%-a csak és kizárólag zöld háttér előtt forog. Nézzétek meg a Hobbitot vagy az előzmény trilógiát. Az eredeti gyűrűk ura óta nem igazán tudok olyan filmet mondani, ahol nem az egész CGI lett volna. (eredeti trilógia is csak azért lett makett mert nem volt meg a technika). Hozzáteszem, hogy engem egyáltalán nem zavar, mert jól meg van oldva. Aki fikázza az csináljon jobbat, mindenre rá lehet fogni, hogy CGI. Nyilván nem fognak felépíteni 1 Starkiller Base-t (lol)… Bár tudom, hogy a sok Hardcore Fannak az sem lenne elég. Könyörgök 1 erdő részt és 1 hangárat felépítettek ennél már nem lehet többet kihozni 1 ŰRBEN játszódó filmsorozatból.

  12. Ki hitte volna, hogy az ürhajos jeleneteket CGI-vel csinaltak!?
    Nekem ez teljesen uj volt. Jo, hogy csinaltak rola videot, különben meg lettem volna gyözödve rola, hogy kimentek az ürbe,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.