Hard R az Alien: Covenant, Jumanji Remake, mennyi az a 67, Meet the Blacks,

A Russo tesók tisztázták a minap tett “67 Marvel karakter tűnik fel az Infinity Warban” kijelentésük: természetesen nem csak főszereplőkre értették, hanem mindenkire, aki az eddig filmekből benéz akárcsak pár percre is.

Jumanji64011

A Goosebumps nem volt az igazi Jumanji pótléknak? Gond egy szál se, hiszen Jake Kasdan (Bad Teacher, Sex Tape) rendezésében Jumanji remake készül! Abszolút jó kezekben van, ha valami szar filmet akarnak csinálni.

Chris Pine nyilatkozott Wonder Woman elcsábításáról. Tipikus ködös szöveg Steve Trevor karakteréről: He’s a worldly guy, a charming guy and it’s going to be a great, fun film. There are some incredibly deep, interesting and morally relevant themes.

Ridley Scott még nem tudja, hogy pontosan hány filmben meg miképp zajlik majd az Alien “előzménytrilógia”, de abban már biztos, hogy HARD R a cél, véres, káromkodós, elborzasztó darabok lesznek. Nem térdel be a PG-13nak, hiába nyert egy komédiával Golden Globe díjat (eddig az év vicce).

Meet the Blacks címmel Purge-paródia készült. Elég szar, külön posztot nem akartam neki csinálni. Na jó, a snitch poénon elmosolyodtam.

Felfedték a múltkori Captain America vs. Iron Man pólók és pulcsik hiányzó darabját, a pókemberest. Grat mindenkinek, aki előrendelte 55 dolcsiért…

merchoidspiderman-0001

Hardcore Henry címmel kerül az amerikai mozikba a POV akciófilm, amit rohadtul várok. Ők áprilisban nézik, remélem valahol kijön lassan blu-rayen.

Amber Heard lesz Aquamant csaja Mera. Először a Justice League Part One-ban láthatjuk majd, utána meg nyilván az Aquaman filmben. Yepp, a csaj a való életben Depp-pel tücsköl.

johnny-depp-and-amber-heard-26185_w1000

19 hozzászólás a “Hard R az Alien: Covenant, Jumanji Remake, mennyi az a 67, Meet the Blacks,” bejegyzéshez

  1. Semmi vicces nincs abban, hogy a Martian golden globe-t kapott nem dráma kategóriában. A többi jelölt sem érdemelte volna meg jobban…

  2. Miért kell mindent agy nélkül remake-kelni, de már komolyan, hagyják már meg nekünk a gyerek korunkat úgy ahogy volt.
    Lassan már ott járunk, mint a south parkban is volt, hogy minden fegyvert walkie talkiera cserélnek, és meghágják Harrison Fordot

  3. “Ridley Scott még nem tudja, hogy pontosan hány filmben meg miképp zajlik majd az Alien előzménytrilógia

    WUT?

  4. medzso: jogos, igazából arra gondolok, hogy először még kettő volt a PRometheus után, most már 3 elvileg, szóval nem tudják, mindjárt idézőjelbe is teszem a trilógia szót.

  5. Wonder Woman “incredibly deep themes”, na attól félek én is. Gal Gadot jól néz ki, csak színészkedni nem tud szegény.

  6. Jó hogy Ridley rájött arra, hogy egy Alien film nem lehet PG-13. Kellett ehhez egy AVP és egy Prometheus. Én arra vagyok kiváncsi,hogy mi lesz igy a Blomkamp féle folytatással.

  7. Nekem a Jumanji az a film, ahol a legrongyosabbra néztem a VHS kazit gyerekkoromban. Más remakek is zavarnak, de ez… Please just don’t. :(

  8. Valami Prometheus trailerben vagy elozetesben is azzal riogatott Ridley, hogy na most majd meg a szart is kiijeszti mindenkibol (valami ilyet mondott), aztan lattuk, milyen lett a vegeredmeny. Teljesen hiteltelen lett mar ez az egesz, sajnos. Par napja volt a Blade Runner replikans “szuletesnapja”, ott is elgondolkodtam, mekkora dumak voltak azok a langolo csatahajok meg a Tannhauser-kapu, es hogy epp ettol is voltak azok nagy filmek, hogy sejtelmesek voltak. Ha igy haladunk, leforgat egy olyan filmet is Scott, ahol megmutatja ezeket a dolgokat, ahogy elbaszarintotta az engineereket is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.