Kezdhetünk rápörögni

Vin megosztotta az első teaserképet: New Roads Ahead. Vajon milyen elszállt kaszkadőrmutatványt találnak ki a 8. részre.

Elvileg lesz Kubában játszódó része is a filmnek, amivel ők lesznek az első blockbuster ami ott forog, mióta újra be lehet menni az országba.

fast8-165991

23 hozzászólás a “Kezdhetünk rápörögni” bejegyzéshez

  1. Ez a filmsorozat tipikus példája annak, hogy adjuk el ugyan azt 7-8-szor. Minden film jobb mint az előző, grandiózusabb, látványosabb, keményebb. Aztán Vin Dízel mond pár egysorost, sebességváltót berakja egyesbe, a nézők meg maguk alá élveznek. A legutóbbi részt is csak Paul Walker halála miatt nézték meg annyian, amúgy egy felejthető alkotás.

  2. Nah, a poszter önmagában szvsz semmi különös.
    Az igazi kérdés az lesz, h tudnak-e olyan sztorit gründolni, ami működik Paul Walker karaktere nélkül… Mert az alapvetően gyenge történeteket az eddigi részekben főleg a Dom-Brian duó vitte el a hátán, persze a látvány mellett.

    Két megoldás látszik:
    1) re-cast: eddig erre semmi sem utal, én a magam részéről nem tartanám ördögtől valónak, de az előző rész zárása miatt sem tartom valószínűnek.
    2) új karakter Dom mellé: ez meg talán túlzottan kétesélyes. Vagy működik, vagy nem.

    Nem lennék meglepve, ha visszaesés lenne. Bevételi oldalról majdnem biztos, h a 7. rész volt a csúcs, a hype miatt. Bár az is igaz, h a közösségi médiában iszonyat erős a FF széria…

  3. Nézzuk csak, Brian zsaru volt és el akarta kapni Domékat, ezért állt be kozéjuk. Hobbs is zsaru és el akarta kapni oket. Aztán már nem nagyon akarta, tehát nem nehéz tovább gondolni ;)

  4. w77: Az lenne az ésszerű, ha Dwayne Johnson lépne a helyére. Nagyobb szerepet kapna az előzőekhez képest és kész is van.

  5. Istenem hogy ti mennyit tudtok picsogni. :D
    Úgy csináltok mintha a többi film nem a pénzről szólnak. Ők legalább nem palástolják. Akármilyenek is ezek a filmek még mindig szórakoztatóbbak mint a legtöbb gagyivúúd film amit kiszarnak sorban.

    Egyébként az se igaz hogy minden Fast rész ugyan az. Van egy alap felállás igen meg van benne autózgatás. De a történet mindig más.
    Nem nagy kunszt persze de nem is akar az lenni csak itt páran tényleg álom világban élnek. Majd beszéljünk erről akkor ha nem jönnek futószalagon a képregényfilmek, bármennyire is csípem a képregényeket. Vagy a többi blockbuster film. Vagy épp a rengeteg feldolgozás, újra-újra kiadások stb. Évente van 10 olyan ismertebb film amit érdemes megnézni. Eleve minek erőlködjenek hisz a sok hülye így is bemegy a moziba és megnézi. Ti se erőlködnétek főleg ha ennyi pénzt kaszálnátok vele.

    Képmutatás rulez!

  6. Ezért kezdtem el visszatérni a régebbi filmekhez. 60/70-es évek. Ha túl tudom tenni magam a technológia akkori állásán, baromira jól tudok szórakozni. Az eredeti Olasz meló -még úgy is, hogy tele van éktelen hézagokkal- az egyik legjobb heist film amit mostanság láttam.

  7. Srácok: az “ugyanaz” egy szó. Legalább itt ne terjedjen már ez a baromság. Kösz.

    Amúgy csinálják csak tovább az FF-szériát, végre egy tökös blockbuster, nem bonyolult, de nem is gagyi, mint a legtöbb hollywoodi szuperprodukció. Dwayne Johnson meg kapjon csak nagyobb szerepet!

  8. Szinte biztos hogy lesz egy szuper űber főgonosz aki elkapásához jason statham kell!
    De eb nem fogom bánni

  9. FF 1-3-ig élvezetes volt, a 4. még elment, utána már fejfogás.
    Hirtelen mindenkinek lett egy kis titka és kiderült, hogy nem csak, hogy jó sofőrök, de pont az aktuálisan kellő dologban vérprofik.
    Nálam ott kezdte elveszteni a báját az egész.
    Az utolsó meg már nevetséges volt, főleg a végső harccal meg úgy mindennel együtt.

    Értem én, hogy növelni kell a téteket, de nagyon túltolták szvsz.

    Szerintem vagy Paul öccsét hozzák be a sorozatba vagy a srácot aki a 3. részben szerepelt. Vagy mást.

    De még az is lehet, hogy elindulnak a Rock meg a segítője szálán is. A kiscsaj nagyon kemény. Valamiért a Cammy ugrott be a Street Fighter-ből :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.