Pletyka: Darth Vader a Rogue One-ban?

Valószínűleg egy cameoról van szó, elvileg a fiatal Han Solo is feltűnik majd a most télen érkező Star Wars-filmben, azért keresik már most a színészt a 2018-as Han Solo spinoffhoz. A részletek a tovább mögött.

star-wars-rogue-one-darth-vader-cameo

Amit elvileg biztosra vehetünk: James Earl Jones visszatér hangnak. Hogy ki lesz fizikailag a jelmezben, az még nem derült ki, de nem is annyira számít talán? És elvileg Brian Muir jelmeztervező és csapata tökéletesen lemásolta a New Hope-ban látott Vader jelmezt a Rogue One-hoz.

Minden más csak találgatás. Az is, hogy hány percet tűnhet fel, ha egyáltalán.., mi lesz a szerepe a történetben, meg ilyenek. Ellenben Vader feltűnése hiába pletyka, a Force Awakens fanszervizét figyelembe véve komoly pénzt mernék arra tenni, hogy látjuk a filmben. A fiatal Han-t is.

30 hozzászólás a “Pletyka: Darth Vader a Rogue One-ban?” bejegyzéshez

 1. A “fiatal Han” furcsa lesz,ha nem Harrison Ford lesz.
  Elvileg a történet közvetlenül az Új Remény előtt játszódik vagy mi. Ford (Han Solo) 35 éves volt a IV. részben. Nekem bután jönne le, ha egy másik színész játszaná 34 éves Han-t.
  Ha Solo előzményt akarnak-mint arról pletykálkodnak- abban játsza más Solo-t, de a 20 éves csempészt. Úgy el tudnék vonatkoztatni Harrison Ford-tól.

 2. Vader külön történetre egész érdekesek a képregények :)
  A fiatal Han Solo-t nem eröltetném. Akkor már miért nem egy külön Kenobi film (mcgregorral) vagy egy yoda előzmény…akár egy boba fett. De a Solos tré lesz Harrison Ford nélkül :/

 3. Boba vagy Jungo illetve Kenobi film be van tervezve elvileg.
  Én mondjuk szívesen néznék egy filmet az előzmény trilógia korából, abban a stílusban, de normálisan megrendezve. Mondjuk a Kenobi film esetleg…

 4. Higgyétek el, 2-3 év múlva már a könyökötökön fog kijönni az egész SW univerzum, just like comic movies!

 5. Évi 1 film nem hiszem h a könyökünkön jönne ki. Ráadásul ezek mellékágak, a fő sodor (Ep VIII-IX) kétévente jön, a többi csak érdekes finomság. Gondolom egyedül majd a fiatal Han Solóra akarnak építeni nagyobb lélegzetű kalandokat. Elképzelhető, hogy neki külön sorozatot terveznek majd (függ majd az első sikerétől is).

  Jöhetnek ezek szépen, sorban évente, egyedül az új Han Solótól ódzkodom. Rengeteg minden múlik az új, fiatal színészen majd. Ha őt nem fogadja el a nép a film megtekintése után (előtte garantáltan lesznek hőbörgők), akkor az az évszáad baklövéseként fog szerepelni a filmtörténelemben. :)

 6. Én csak amiatt ódzkodom a Solo filmektől, mert Luke és Obi van voltak az első jedi-félék, akikkel találkozott. Ergo, a róla szóló filmekből a SW univerzum egy fontos eleme fog hiányozni. Nagyon jó forgatókönyv kell ahhoz, hogy erő és fénykardforgatók nélkül is jó sw film lehessen belőle, ne.pedig csak.egy szimpla lapos űrkaland.
  Bár ami azt illeti, a Rogue One is bátor vállalkozás ebből a szempontból, mert Vader-en kívül abban se lesz meg a Sw “misztikum”

 7. Szerintem a rajongók elég nagy hányadánál solo egyenlő fordal, óriási baromság ezt a dolgot erőltetni. Persze ez is iszonyat mennyiségű pénzt fog termelni, attól függetlenül hogy csak egy újabb szög a koporsóba.

 8. Ez a Rogue One nagyon jó ötlet, Vader is az(furcsa mód eszembe se jutott h ő benne lesz-e). Nagyon jó lesz az biztos.

  De Han Solo-ban mint önálló filmhősben én semmi potenciált nem látok.
  Boba Fett sokkal érdekesebb lesz/lenne.

  Solo nagyon jó a régi filmekben, de már ott is az Ezeréves Sólyom adja a menőségének a felét.

 9. Vaderes pleytka már rég kering, sőt nem is kering, hisz már pár hónapja a Vadóc egyes kellékese megmutatta Vader maszkját
  Solo meg úgy ahogy van kaka eddig, bár a Varierty lista nem tuti, de az hogy a top 10-ben benne van Teller és Franco számomra azt jelenti, hogy a Disney nagyon félre ment

 10. + ha már plekyta, azt is pletykálják, hogy CGI Tarkin kormányzó is lesz a filmben, ha igaz remélem csak hologramként, mert az eddigi CGI arcok eléggé trék lettek

 11. Egyértelmü, hogy nem hagyják ki ezt a ziccert. Valamivel el kell adni a népnek az újabb dedós szintre butitott halálcsillagos történetet.

 12. A Rouge One nálam a bejelentése óta a legjobban várós SW film. Végre egy film jedi-k nélkül, ahol meg tudjuk mik is ezek a Lázadók igazából. A Han Solo filmben is van potenciál, csak el ne vigyék vígjátékba, már a Force Awakens-ben is az egyik legnagyobb hiba volt a kétpercenkénti poénkodás. Kell az is de túltolták.

 13. Dregnarr1: senki sem modnta, h találkozik han és vader, a terveket meg nem erőhasználók lopják el valszeg.

 14. Igen, egy ideje már terjedt a híre szóval én is kész tényként kezelem, hogy benne lesz Vader. De lehet csak cameo szinten. Mondjuk jobb lenne, ha kicsit többet lenne benne!

  Boba Fett film pletykáiról meg már akkor hallottam, amikor láttam az első SW -filmet( 10 éves koromban). Lehet csak én vagyok ezzel így, de jobb lenne őt meghagyni a félhomályban, mert így sokkal titokzatosabb marad!

  Vagy jöhetne ilyen meglepetés cameónak a 8. részbe! Tök jó lenne! :D

 15. “A “fiatal Han” furcsa lesz,ha nem Harrison Ford lesz.”

  Akkor lenne furcsa, ha o lenne :D

 16. És ki lesz a fiatal Carrie Fisher?..Vagy neki már csak annyi lett volna a szerepe a tervrajzokkal,hogy elvigye a Yavinra?

 17. Én azt várom már mikor jelenti be végre a Disney, hogy filmre viszik a régi köztársaság történetét. Távol minden eddigi résztől, birodalomtól, Skywalker család, lázadók nélkül. Párhuzamosan mehetne a kettő sorozat.

 18. Mate815: a régi köztársaságról azt közölte disney, hogy 7-10 éven belül semmi nincs tervben róla, most a folytatásokra és spin offokra koncentrálnak teljesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.