A 10 Cloverfield Lane posztere

A héten dobta a Bad Robot ennek a Cloverfield “folytatásnak” az előzetesét. Abrams szavaiból igazából csak az vehető ki, hogy abban a világban játszódik, ahol a Cloverfield szörny rendet rakott a városban.

10cloverfield

Közben olvastam a film elkészüléséről is egy elméletet, miszerint a Paramount 5 millió alatti filmjeivel foglalkozó részlege csinálta The Cellar néven még régebben: csak újraírással (a Whiplash írójától) és forgatással passzírozták bele az Cloverfield univerzumba. Innentől spoileres lehet, bár a teaser trailerben is láthattuk az egyik fordulatot.

Az eredeti történetben a Goodmannel bezártak nem hisznek abban, hogy a kinti világ elpusztult, ezért erővel megszöknek, ez a mostani teaserben is benne volt. Viszont a Cellarban még valami nukleáris csapás volt kinn. Szóval a benti dráma lesz a lényeg, amihez ki tudja mi társul majd kintről, ha egyáltalán kimennek.

Elvileg tesztvetítés is volt, amiben abszolút nem kapcsolódott a Cloverfieldhez ez a 10 Lane, csak egy izgalmas, fordulatos thrillert vetítettek. Ezek voltak amiket tudni.

Viszont ha jobban belegondolunk, hogy Abramsék rejtegetni akarták a filmet, akkor egyértelműen más néven készítik egy darabig, a forgatókönyvből kihagyva a kapcsolódó pontokat. Sőt, tesztvetítésen is a film mondjuk 80%-át kitevő benti dolgokat vizsgálják esetleg, hogy az mennyire működik. Szóval hiába hangzik jól a “áh csak hozzácsaptak 2 jelenetet egy eltemetett filmhez és kaszálnak akarnak a névvel” elmélet, a józan ész szerint az előbbiek ellen is szólnak dolgok.

7 hozzászólás a “A 10 Cloverfield Lane posztere” bejegyzéshez

  1. Azért ez nem egy olyan “húha, mekkora csavar volt benne és mindfuck vagy éppen látványfilm” film amit így “titkolni kéne”, hogy maga a filmet is ilyen “csavarokkal” készítsék el, nem? …tudom sok a ” …de értitek.

  2. Valaki segítsen már pls. Lehet hogy én értelmeztem félre az eredeti filmet, de a szörny maga nem Clover? Cloverfield pedig New York új neve a pusztítás után?

  3. A Cloverfield is alnevvel keszult, a behind the scenes videokban latni hogy a szineszek az extrakat kerdezik, hogy mi a film cime, es mindenki vigyorogva mondja, hogy “Cheese”

  4. Állítólag annyira nem tudtak címet adni a filmnek ,hogy a stúdió melletti utcáról kapta. (VÁROSI LEGENDA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.