Deadpool a Total Film címlapján is

Nyugi, mindjárt vége a kampánynak. Eléggé kihasználják, hogy ők az első képregényifilm idén. A total Filmes címlap mellé tv-spot is érkezett, amiben felvillantanak egy nagyobb akciójelenet, ami közben a kamerába dumál Pool. Szóval spoileres.

a3cc80508712c9af1f27594d29d5f0340253ff74-jpg__620x775_q85_crop_upscale

6696f9b2c97f60668c026e2cf1361fc65e4bd7a7-jpg__620x350_q85_crop_upscale

human
írta
2016. 01. 17. 03:57
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Deadpool a Total Film címlapján is” bejegyzéshez

 1. Nincs ebben a filmben semmi, amit ellehetne spoilerezni. Egy agyatlan és véres akciófilm lesz. Persze a jó értelemben.

 2. Már a csapból is a dedpool folyik komolyan… Ennyi reklám után nem lepne meg ha a film meg szar lenne. Bár eleve nem nézem meg. Ez a baromkodás kicsit se érdekel.

 3. akkor görgesd át. a transformers és a marvel filmek ennél sokkal több posztot kapnak. kurvára bocsánat, h nekem tetszik a kampány ezért kiteszem, és elfárad az ujjatok a görgetésben.

 4. Akos menjél már a f*szba! Ha nem érdekel, akkor mi a k…életnek szólsz hozzá? -_-

 5. Nekem is tetszik a kampány :D
  Nem vagyok nagy moziba járós de ezt ott fogom megnézni az fix! :)

 6. Human, ok hogy neked bejön ez a stílus, de tényleg sok kicsit, hogy minden apró szösszenet ezzel a filmmel kapcsolatban kikerül.
  Amikor a Kick ass jött, akkor is szinte minden 2. post arról szólt.
  Too much volt, na.
  Bocsánat az őszinteségemért!

 7. minden batman képkockát is lehozok, az nem gond? civil war tvspotok? ezekhez plakátok? minden star wars tvspotot lehoztam és képkockát? ezek nem voltak gondok? vagy azokat át lehetett görgetni? számomra hihetetlen ez a problémázás, még ha nem lenne más poszt, de nem a helyet veszi el, csak a többi hír mellett van ez is.

 8. Nekem is feltunt, h kicsit sok a pool de a fő gond az, h egyik sem tudott felcsigazni..

 9. Indult amúgy valami kampány hogy PG-13 legyen a film. Valami 8 éves miatt indították. :D

 10. Őszintén szólva, én jobban örülnék ha PG-13 értékelést kapott volna a film, mert legalább elmehetnék a 10 éves fiammal, aki imádja a képregény filmeket, DP-nak pedig van humora amit jobban lehetne kamatoztatni az alpáriság nélkülözésével, jóval szélesebb közönség felé.

 11. :D Tényleg ennyire nehéz elfogadni ezt a filmet, meg a kampányát…? Én meg k..vára gratulálni tudok Ryan Reynoldsnak, meg mindenkinek, hogy végig csinálták, és az a véleményem, hogy a képregény filmek, és sorozatok nem gyerekeknek valók, mert ahhoz kasztrálni kell őket.

 12. @daniel: Ne viccelj már. DP sosem volt egy PG-13 karakter. És nem csak a csúnya beszéd miatt kapott felnőtt besorolást. Ennyi erővel menj el a fiaddal egy Pókember filmre az is vicces. :D

 13. Nekem nincs azzal problemam, hogy sok (szerintem is az), hanem inkabb azzal van, hogy baromira nem vicces. Legalabbis szamomra.

 14. Human, tényleg nem értem a logikád. Minden DP posztnál egyre többen írják, hogy ez a kampány kezd túl sok lenni. Mit vársz, hogy hatszázötvenhetedszerre majd azt mondjuk “Fú,eddig tökre untam, DE most hirtelen valamiért még több DP posztot akarooook!!!” ?
  Egyébként én se kommenteltem volna ide most, de őszintén érdekel: véleményt csak akkor lehet írni, ha a tiéddel megegyezik?
  Plusz úgy teszel, mintha a többi képregényfilm posztjai nem lennének tele “De utálom már ezeket”, “A képregényfilmek szarok” “Ez már nagyon unalmas” típusú hozzászólásokkal.
  Ne érts félre, toljad neki ha neked tetszik, ez a te blogod. Csak ne várd, hogy csak és kizárólag pozitív legyen a reakció.

 15. Skye217: egyáltalán nem várom, hogy csak pozitívum menjen, de minek beírni minden dp poszthoz, h uncsi, egy sima görgetés helyett, az számomra felfoghatatlan.

 16. human: jogos, de elég sok olvasód van – ha mindenki csak az egyikhez írja oda, már akkor is tele lesznek a posztjaid ilyen típusú hozzászólásokkal :P

 17. A film várós, a kampány bejön, akinek meg nem tetszik valami, azt el lehet görgetni. Meg aztán nem kötelező kommentelni. Igen, meg lehet állni. Nolanes filmekhez például már hozzá se szólok. :)

 18. Szerintem sincs ez még túlpörgetve. Nekem még mindig telitalálat a marketingje. Nekem azzal sokkal nagyobb bajom volt, hogy a Star Warsról tényleg naponta jött új tv-spot, meg tele volt minden bolt vele. Imádom a Star Wars-t, de amikor már a tejes dobozon is az volt, na akkor mondtam azt, hogy “Ez már sok!”

  A Deadpool meg ezzel a káromkodós, extrán véres és erőszakos stílusával szerintem az egyik legeredetibb és legjobb képregény (anti)hős.

  A PG-13 Deadpool meg olyan, mint egy Megtorló vagy egy Penge PG-13-ban.

 19. És… Kínában már be is tiltották, mert túl minden volt nekik. PG-13-asítani meg nem lehet, mert sérülne a plot. Szóval, az összbevételből Kína kimarad. Az alap hátrányos helyzet mellé, most még kaptak egy tökön térdelést is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.