Kylo Ren megnézi, hogy az átlag munkások mivel ütik el az idejüket

Az Undercover Boss reality ezúttal a Starkiller Base főnökét, Kylo Rent küldte be a plebs közé, hogy lássa milyen munkahelyet teremtett. Valójában persze egy SNL szkeccs, de picit vicces. Videó a tovább mögött.

Boohoo, Kylo megölt egy rohamosztagost. Poe és a többiek mit műveltek…?

human
írta
2016. 01. 18. 02:32
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Kylo Ren megnézi, hogy az átlag munkások mivel ütik el az idejüket” bejegyzéshez

  1. egyet nem láttam, csak a konceptet ismerem, és tetszett, még ha a sorozat tipikus húzásait kifigurázó pillanatok nem is ütöttek így ennyire.

  2. Azért Driver előtt le a kalappal, hogy képes ekkora önreflexióra, és kiparodizálni a saját karakterét….
    Plusz a Disney-től/Lucasfilms-től is meglepő, hogy greenlightot adtak ennek a szkeccsnek.

  3. Megláttam a youtube nézőképen a fejét, kommenteltem és becsuktam. Gáz ez az ember, főleg főgonosznak, főleg SW-ban.

  4. Ez szerintem kellett neki, főleg ha szeretne karriert csinálni a jövőben! Nehogy azért emlékezzen rá az utókor, mert megölte Han Solo-t!

    Egyébként azon gondolkodtam, hogy az SNL miért nem a sokkal kézenfekvőbb Boyegát( Finn) hívta meg?Ő a filmben is folyamatosan nyomta a poénokat. Vagy a vicces Kylo Ren érdekesebb perspektíva volt? Kíváncsi vagyok, hogy milyen népszerűségi adatok vannak itt az új SW kapcsán!

  5. Nekem olyan fura ilyenkor, hogy magát színészt engedik erre, kicsit lealacsonyítja az egész karaktert.

  6. sztem nem alacsonyítja le, hiszen ilyen “alacsony” színvonalon volt a filmben is, és ezt nem negatív felhanggal mondom, teljesen ez volt a film (JJ, Kasdan és Disney) koncepciója, egy éretlen, dühös, talán még komplexusos is tinédzser volt K. Ren
    az már ízlés kérdése, hogy tetszik vagy nem

  7. Nem rossz színész ez a pali… az meg hogy milyen karaktert írnak neki, nem az ő hibája. Ha az volt a cél hogy irritáló, unszimpatikus komplexusos kamasz gonoszt toljanak az arcunkba, hát Adam Driver marhajól hozta a figurát :)

  8. szerintem meg pont a sok hater miatt ment bele, illetve csinálták az egészet. mind a színészre, mind a karakterre erősen megy a köpködés.
    Az ilyen dolgokkal akarják jobban megszerettetni a közönséggel. (a színészt mindenképp)
    Kellő öniróniát tartalmaz, és összességében működik is. Igaz én az első perctől elfogadtam az egész Kylo dolgot, úgy ahogy van.

  9. Óriási! Akárki akármit mond Kylo Ren hatszor jobb gonosz mint bárki a prequel filmekben.

  10. human: nem szívott semmit, bár szerintem egyedül Darth Vader volt jobb gonosz nála, a többi élettelen bábú volt Kylo Renhez képest.

  11. human: Mióta nem számít? Kylo Ren szerintem is jobb az előbbieknél, Vadernél csak max azért nem, mert ő tényleg ikon. Viszont volt rá 3(+3) film és 30 éve, hogy elérje ezt! Szeretik vagy utálják, Kylo Ren-ről beszélnek az emberek így a film után egy hónappal is a legtöbbet. Ez azért jelent valamit.

  12. human: Már miért ne számítana a prequel trilógia? Darth Maul a 2 mondatával? Az öreg vén trotty Darth? Még a nevét se tudom…:D A fénykardos robot? pls..:D Vader után Ren legalább egy üdítő, újszerű gonosz volt.

  13. Azt kell mondanom pedig, hogy az új rész talán egyetlen működő koncepciója Kylo Ren volt. Amit tol a filmben azért tűnik emózásnak mert egész egyszerűen nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy egy erőhasználó a sötét oldalon áll és pont a világos kisértgeti. Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy totál megzavarodik az illető. Ha emlékeztek Vader is úgy kapkodta ide-oda a fejét amikor Lukeot csapatta az uralkodó, mint egy palotapincsi akinek az orra előtt egy jutifalatot lengetnek. Az első rendből meg totál nem lóg ki a srác, mert emlékeim szerint az egész gonosz flotta ilyen kis takony csávókból állt, olyan rohamosztagosokat vittek falut írtani aminek az volt az első bevetése stb., csupán annyi a különbség, hogy hatalmas ereje van a többihez képest meg a nagyfőnök bizalmasa. Én csak ott haragudtam meg az egészre, hogy a kiscsaj simán lenyomta fénykardból. Ok, hogy meglőtték de azt meg rohadtul nem Csubakkának kellett volna már csak azért sem, mert tudtommal a wookie bowcaster az attól wookie bowcaster, hogy az energianyalábot egy fémvessző köré teszi amit kilő, szóval Kylo belei is mentek volna a fater után a kútba. Én inkább úgy írtam volna meg, hogy éppen megölte volna Reyt mikor Csuvi felfogja az ütést a másik karddal (vagy a karjával a kötelező sw-csonkpornó miatt hehe) Kylo ettől egy pillanatra ledöbben akár egy régi emlék miatt (ha a legjobb cimbim egy aranyszívű szőrgombóc, akkor tutira instant brók lesznek ha fiam születik) és ez azért pont elég lett volna egy wookienak, hogy puszta kézzel akár kirakja kettőből a srácot legalább amíg el tudnak menekülni.

    Leginkább egy birodalom-startupra hasonlított ez ami még erősen fejlődik a jövőben. Az, hogy ilyen erősek voltak szerintem annak köszönhető hogy ez a Snuki vagy ki erősen kavar a háttérben meggyőződésem, hogy ki fog derülni róla valami régi köztársasági/rebel eredet. Az új köztársaságban sincs tutira minden rendben, ha egy Hans Solo seftes lesz öregkorára, Luke Skywalkerről meg azt hiszi a köznép, hogy mesefigura. Na meg egy ilyen bolygócsoffantót is összeszerelnek az orruk előtt.

    Jó hosszú lett, ne olvassátok el.

  14. Az valahol igazan vicces, hogy Darth Maul a ket mondataval nem lehet ikonikus figura, amig ugyanezzel a teljesitmennyel Boba Fett meg siman. :D
    Azt a ketrecbe vart fenevad nezest semmifele SW fogonosz nem fogja tudni hozni, mint Darth Maul a vegso parbajnal.

  15. Kaoka: Az Ébredő erőben minden fegyver úgy viselkedett, ahogy a forgatóköny akarta.
    SPOILER:
    Csuvi fegyvere nem sokkal előtte rohamosztagosokat repitett 10 méterre. Még meg is jegyezte neki Han, hogy milyen erős fegyver. De Kylo Rent csak megsebesitette. Ugyanez volt a fénykardokkal is. Az egyik jelenetben harc közben a kard kivágott egy fát, de a másik jelenetben csak megkarcolta az aktuális ellenfelet. Arról nem is beszélve, hogy az előző részekben miket szétvágtak egy fénykarddal.

  16. Darth Maul SW körökben ikonikus, ha top listát kellene felállítani, hogy legalább mi tetszett valakinek a prequel filmekben, Maul benne van, lenne

  17. ” szóval Kylo belei is mentek volna a fater után a kútba.”

    HAHA ez hatalmas volt :D :D

    Nekem ami első nézésnél is furcsa volt, amikor Han rájön, hogy Chewie fegyvere milyen erős. BASZDMEG nem évtizedek óta együtt dolgoztok miafasz?

  18. Az ébredő erő úgy ahogy van kalap szar,nehogy már pont ezen a logikátlanságon akadj fenn :D

  19. Dart Maul-t énis bírtam,lehet nem volt sok esze(ami a végét is jelentette),de pont ezért volt veszélyes,semmi nem érdekelte,és bárkit leszúrt vna kérdés nélkül,mert egy vadállat…ráadásul piros fekete a fickó. :D

    De a témához visszatérve,azért a Kylo gyereknek nincs egyszerű dolga egy Vader szintű karakter után az biztos,és sok savazást is fog kapni még,de előbb utóbb csak megbékélnek vele…ha meg nem,úgyis rommá keresi magát még azzal a pár filmmel,szóval nem hiszem hogy nagyon bánná,ráadásul nagyon ismert már így is.
    Nekem tetszett a karakter,amíg nem vette le a maszkot,az az utáni történések rontottak kicsit az összképen,reméljük a jövőben nem veszi le sokszor.

    Egyébként akkor ez a videó most canon? :D

  20. Törvényszerű, hogy ha egy sztoriban feltűnik egy negatív karakter, az egyből karót nyelt terminátor legyen? Nem lehet vívódó, emberi, és esendő, aki még nincs kész? Szerintem nagyon jó ötlet volt Kylo Rent ilyennek megírni: emberi érzelmekkel rendelkező, vívódó személyiség, akinek példaképe is van (!), akire hasonlítani akar. Éppen ezért labilis, és veszélyes karakter, mert a gyengeségét mindenáron palástolni akarja még önmaga előtt is.
    Ha a későbbi epizódokban ki tudják bontani ezt a karaktert, Vaderm eg a többierk mennek a kukába, és a legkirályabb SW gonoszt kaphatjuk.
    Főleg, ha Luke-ot is megöli, amit én szinte biztosra veszek. Az öreg Mark szerintem át fogja adni a stafétát Rey-nek, ahogy anno Obi Van és Yoda adta át neki.

  21. 33. Scorpion82

    Pontosan így gondolom én is bár Luke-ot nem muszáj kinyírnia :D Már csak attól félek hogy Rey múltjáról mi fog kkderülni, mert ha az hogy ő is egy Skywalker akkor nagyot csalódnék. Folyton ez a család cseszi szét a galaxist :D

  22. Én inkább olyasmit sejtek, hogy Luke valamelyik tanítványának a lánya, akit aztán Kylo Ren kinyírt. Rey próbatétele pedig az lesz, hogy a bosszú ne húzza át a sötét oldalra.
    Viszont Ren karakterének nem tenne jót, ha Vader-hez hasonlóan visszatérne a fényhez a végén. Belőle igazi, kattant pszichopatát kell csinálni. Minden adott hozzá: rossz viszony az apával, emiatt rossz társaságba keveredés, alacsony önértékelés, vívódás, az apa megölése…
    A végén pedig zuhanjon bele valami lávába Snoke-kal együtt.

  23. Azt nem értettem igazából soha Star Wars-ban, hogy:

    – Jedi képzés abszolút arról szól, hogy ne engedj a sötét oldalnak, mert örökre elveszel, nincs visszaút stb.

    -Ehhez képest örökké azt csinálják sötét oldalra tért karakterekkel (Vader, Kylo + rakat egyéb karakter képregényekben), hogy még van benne jó (miután iszonyat mennyiségű embert megölt), gyere vissza hozzánk, még nem késő.

    Ad 1: akkor iszonyat baromság az egész elképzelés, álszentek.
    Ad 2: és ha azt mondaná, hogy oké visszamegyek, onnantól mi van, fel van oldozva minden bűne alól, mert az a sötét oldal volt?

    Oké Star Wars mentalitás, de ez inkább a szkizofrénség esete, ha abszolút más az a “személy”, aki a sötét oldalon elkövette azokat a dolgokat.
    Vader esetében se fogadtam el igazán emiatt sose a visszatérést szellemként.

    Ha pl. Vader úgy dönt, hogy oké átáll, utána majd Luke magyarázza el az összes “jedi laikus” embernek, hogy az nem az az ember volt? Abban a pillanatban mindenki megpróbálta volna Vadert megölni.

  24. zsedan, ez minden szinte fontosabb vallás alapja, csak az “emberek” kiforgatták azokat, az hogy minden bűnösnek meg kell bocsátani és megbocsátatik, ha tényleg “visszatér a jó oldalra ” bármit is csinált

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.