Deadpool nem jut el Kínába

Mondjuk nem annyira meglepő a hír, szerintem a FOX sem reménykedett a bemutató lehetőségében igazán. A kínai cenzorok azt mondják, hogy a film “violence, nudity and graphic language” miatt nem kerülhet az ottani mozikba. The Dark Knight, Crimson Peak és még sok másik film járt már így.

Egy gyerekes plakát is van a hír mellé. Extrának pedig a FOX spanyol twitterére érdemes még benézni.

1

6 hozzászólás a “Deadpool nem jut el Kínába” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy Hollywood azért nem hagy sok “erőszakot” és “szexet” a legtöbb blockbusterben, hogy Kínában is lehessen értékesíteni azt. Eléggé meghatározó lett a vágott szeműek piaca.

    Egyébként lehet, hogy megérné két verziót csinálni bizonyos filmekből, ha már így is sok száz milliókat költenek rájuk: egy gyerekbarátibb és egy szókimondósabb változatot és a mozik és így vetítenék őket.

  2. A Fox spanyol twitterére csak annyit reagálnék, hogy nem érteni ciril betűk és nem akarni több spoiler. Amúgy elég lesz már a sok Deadpoolból, mert így nem lesz értelme megvenni a jegyeket a mozikba. Félreértés ne essék, elolvasom a cikkeket esetleg megnézek egy -két plakátot éstb., de a problem az, hogy a csapból is ez folyik már lassan … -.

    to @Buzifiú: “Értelmes” név “értelmes” hozzászólással. Szerintem Te sem gondoltad komolyan, amit írtál.

  3. Matthew: mert? Miért ne lehetne egy ilyen?
    A konzervatívabb filmpiacokra meg a kertévék főműsoridőjébe a softcore verzió kerülne (“A kutya fáját!”), míg a mozikban meg (“K.va anyád, te g.c.!” lenne helyette.)

  4. Matthew: Miért ne lenne értelme jegyet venni? Pont arra épült eddig a marketing, hogy nem mutattak a filmből sokat, hanem minden külön készített reklámanyag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.