36 hozzászólás a “Itt a Justice League” bejegyzéshez

  1. szóval lantern helyett cyborg, martian helyett meg aquaman?
    lantern kihagyását Reynolds után még meg is érteném, de martiant sajnálom.
    zsedan, mármint melyik képességét? szerintem semmivel nem erősebb mint a másik négy. na jó másik három, de még cyborgnak meg batmannak is simán lenne ellene esélye, ha nagyon akarnák :D

  2. Mindig attól függ ki írja a storykat (+ Pre-Crisis stb).
    Alapvetően Flash Supit is hazavágná gond nélkül ha fullba menne a fight.

  3. Csak egyik legabszurdabb dolgát, hogy említsem, lefutotta a halál Flash megfelelőjét, alias addig futott amíg elkezdett a jövőbe menni, egészen addig, ahol az idő megszűnt létezni, és ott már nem érte utol a halál, mert létét vesztette (comics what can I tell ya).

  4. Tudom, egy kicsit gyorsabb. Futottak versenyt is. Viszont nekem nézőnek ez nem valami érdekes.

  5. Még mindig nem értem miért kell a JL előtt ellőni a nagy DKR fájtot legalábbis minimum ami a megjelenést illeti. Illetve de értem, erre az egy lapra van feltéve az egész JL univerzum és ezért most mindent de tényleg mindent bele kell paszírozni.

    Plusz szerintem simán beférne ide a sorozatos flash és arrow, tök jó a megítélésük, nem hiszem hogy a cw annyira bánná ha blockbusterben promotálnák egyből két sorozatukat. (persze még így is elég nyakatekert lehet a művelet de akarni kéne főleg) Plusz sokkal megalapozottabbnak érződne az egész.

    Mondjuk azért most egy darabig menni fog a para azon is hogy konkrétan kidobtak egy alapító tagot (gl)

  6. Kal-El: ismétlem író függő, ha mindkét karaktert a legbrutálabb szintjén vennénk bele se merek gondolni mi a franc történne (lásd: All-Star Superman).

  7. Superman a DC univerzum legerösebb szuperhös karaktere. Pont. Néz utána.. Flash lehet gyorsabb de ennyi.

  8. Michael Demiurgos, Spectre például erősebb pozitív karakterek, már rég nem sups a csúcs, “nézz utána”

  9. Superman messze nem a legerősebb DC karakter. Talán a legerősebb hős, de még azt se mondanám. Paralax/lantern a legkeményebb.

    Green lanternt kihagyni az azért elég merész húzás. Nállam ez most rosszpont.

  10. Nem hagyhatják ki Green Lantern-t. Értem én, hogy hat karaktert se könnyű értelmesen kezelni egy filmben, nem hogy hetet. De Green Lantern az egyik legnagyobb DC hero. Vagy talán a JL2-re tartogatják? Cyborg vagy a “hal” helyett simán beférne.

  11. Hivatalosan megerősítést nyert, hogy benne lesz a Zöld lámpás is, de még nem akarják megmutatni. Azt nem tudom elképzelni, hogy vajon miért?!

  12. Szerintem a legerősebb DC hős/antihős az Lobo. Úgy tudom őt még senki nem győzte le még szupi se bár már nem követem a képregényeket lehet azóta megtörtént :D

  13. ZTR ne viccelj. Rengetegszer elverték már Lobót. Supi rendszeresen. De lenyomta már Batman is. Legutoljára Hal Jordantől kapott ki, előtte Sinestrótol, és ez csak az utolsó 4 szám kb :D

    Paralax volt az aki miatt az egész univerzum összefogott és mág úgy se sikerült.

  14. Yosha. Manhunter nem alapító tag. Az alapító tagok: Batman, Superman, WW, Cyborg, Flash, aquaman, Green Lantern (Hal). És ennyi, itt meg ezek lesznek benne.

    Sokan keverik a Justice League Uninted-al, abban van benne pl Manhunter is, meg a Green Arrow, de az másik csapat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.