Podcast: Nyilvános vetítés 501: Oscar jelöltek és a téli szünet alatt pótlásra került filmek

Visszatértünk! Mik a témák? Hát főleg a szünet alatt átvett filmekről lesz szó.

– Oscar jelöltek
– Fiatal Han Solo?

Megtekintve: American Hero, Burnt, Chef, Crimson Peak, Goosebumps, Hateful 8, Heist, Spotlight, Steve Jobs, The Hateful Eight, The Martian, The Walk

Hallgatás, letöltés, RSS, iTunes.

9 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 501: Oscar jelöltek és a téli szünet alatt pótlásra került filmek” bejegyzéshez

  1. keszi – Mert biztos kétszer nézték meg :-)

    Már komoly elvonási tüneteim voltak/vannak így a délelőtti melónak annyi. Remélem a vezetőség megérti majd…

  2. A Lucas videót valóban előbb meg kell nézni és érteni mielőtt beszéltek róla… nem mond az öreg hülyeségeket. És azért adta el, mivel 71 éves múlt és szerette volna ha a munkatársainak a cégeiben marad melója.

  3. A podcastet hallgatva az jutott eszembe, hogy Lucas amilyen beképzelt, lehet hogy megpróbál csinálni egy új, SW szerű, de más világban játszódó filmet, hogy megmutassa, hogy ő még olyat tud….

  4. @korum:

    Én meg erre azt mondom, hogy hajrá, csinálja. Ha szar lesz, nem vesztettünk semmit, de mivan, ha újra megcsillan az isteni szikra, és lerak valami kurva jót az asztalra. Sosem lehet tudni.

  5. Nem láttam az interjút, de szerintem Lucas olyan fajta filmes, hogy semmi beleszólást nem enged. Vagy minden úgy lesz ahogy szeretné, vagy kiveri a balhét és otthagyja az egészet. Pedig amúgy megnéznék egy új SW epizódot amit ő írt és rendezett, csak valaki mondja azt néha hogy figyelj Lucas, ez egy baromság, húzzuk ki. Szeritnem ezt nem tudja elviselni, ezért lett az előzmény trilógia is olyan, amilyen.

    Aztán lehet tök hülyeség amit leírtam ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.