Wonder Woman-videó

Kis “ígykészült” hangulatban az egyik készítő elmondja, hogy “NAAAGYON eredettörténet lesz”. Szóval a tipikus ívet várhatjuk a filmtől, amit nagyon kihangsúlyoznak ebben a videóban.

wonderfirstfootage

Így már tudom is, hogy miért nem várom igazán.

human
írta
2016. 01. 20. 11:19
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Wonder Woman-videó” bejegyzéshez

  1. Patty Jenkins tudja mi a dörgés yeah.
    Azért ne sajnáljuk WWtől az eredetsztorit élőszereplős filmben, sokan várunk már erre.
    Galnak iszonyat Wondies kisugárzása van már ezeken a kevéske kis részleteken is, ahogy a mustárgáz között sétál pl

  2. deakroland:
    ez a film sajna még csak 2017-ben jön, ez az első kis csöpögtetés belőle, még igazából forgatják. Comic-Conon lehet láthatunk majd egyet.

  3. Nekem még mindig gagyi. Mindjárt ráumugranak a DC fanok, hogy de pedig a marvel is gagyi, de akkor is.
    Vannak hősök amiket nem kellene megcsinálni. 21. században kard meg kötél kombó és harcias amazon. Nekem is tiszta Xéna, várom hogy a fight közben doomsday ellen fog sikongatni hajjjaaaaa

  4. Tudjátok miért tiszta Xena? (maximum külsőleg mert amúgy tök más az eredet, a múltbeli tevékenység…) mert a Xena tulajdonképpen egy WW rip off :) WWnek már a 60as 70es években voltak ilyen szerelései, a karakter megszületéséről már nem is beszéljünk.
    Az, hogy a külsőn kívül Xena jut eszetekbe pl, az meg csak annak köszönhető, hogy utána kéne nézni kicsit jobban a dolgoknak :) Xena nem is amazon, csak a barátjuk :D Gabrielle az az volt, ha jól emlékszem, mintha vezetői státuszt is kapott volna.
    Csak azért nem kellene megcsinálni a 21. században, mert már régen meg kellett volna csinálni, de azért örülök, hogy pont ebben az időszakban sikerül, ahol ilyen hozzáállással dolgozhatnak rajta.

  5. Árulja el nekem valaki, hogy pl az miért jobb, hogy valaki nyíllal lövöldözik, vagy majd karmokkal marcangol! Az mitől is különbözik??

  6. Imtal: Köszönöm! Így nem én leszek a megmondó DC fanboy megint.
    Tényleg vicc hogy a Bosszúállóknál de főleg Kapitánynál nem volt ilyen sírás. Hiába ma a hímsovinizmus korát éljük. Erős nőket nézni ciki, pláne ha nem a csöcs van főszerepben.

    Amúgy most nem azé de tényleg nem értem a Marvel eredettörténeteknél senki se sít ennyire… Deadpool is az mégis mindenki arra nyálaz, én is. Inkább örülni kéne hogy WW kap rendes bemutatást hisz mint a kommentekből leszűrhető mindenki Xena xopynak tartja pedig a WW képregény alapozta meg az erős női karaktereket a médiában! Xena akkor még sehol se volt, plusz nem is amazon! :D

  7. DarkEage. Hímsovinizmus korát??? Ne vicceljm minden filmeben erős független nőket kell nézzek, akik egyszerre kommandósan és gyönyörű hercegnők. Már szó szerint rosszul vagyok tőle. Star Warst is hazavágták vele. Szal nagyon messze vagyunk a hímsovinizmustól, épp ezért van most itt az ideje ennek a filmnek, és sztem siker is lesz miatta.

  8. “Star Warst is hazavágták vele.”

    Jobb lett volna a cicababa Megan Fox-szal?

  9. lordboxi:
    jaj te szegény, nehéz lehetett gyerekkorodban mindenütt vagány, férfi hősöket látva felnőni, akármilyen médiumot kereshettél és tele voltak velük..most meg ez..blöe..szörnyű…szinte mintha már nem is csinálnának férfi hősökkel filmet, és mindenütt ezeket a kommandósan gyönyörű hercegnőket nyomatják…amit persze kötelező megnézni, hiszen semmi más nem elérhető manapság. Megértem, hogy rosszul vagy.
    Viszont én is úgy hiszem, hogy emiatt is sikeres lesz a WW film. Mint amiért anno futottam haza az iskolából, hogy kész legyek mindennel, mire kezdődik (vicces,de pont) a Xena :)

  10. darkeagle: Igazság szerint ma már nyílt titok, hogy ww csak egy bdsm szexfantázia, mellé egy utópikus feminista ideológiát téve (a lesszója eredetileg csak rabszolgává változtatta az embereket). Irónikus hogy pont ww az erős nő alapja. Kb. mint a fement egy csajozni akaró férfi alapította.

  11. Nem tudom mi a baj velem… de nekem nagyon tetszett. :)
    Imádom a képregényt is és ez is nagyon bejön.

  12. Gadotnak mikor hátra van fogva a haja, mindig meglepődök a fején. Mintha két oldalt hiányozna egy egy rész a fejéből…vagy össze lenne lapítva :D

  13. lordboxi de tudlak sajnálni :D
    Én nagyon várom a filmet!
    Amúgy köszönd a fehér hetero macskó hősöknek akik annyi évig uralták az összes médiát h bármi ami nem róluk szól, különleges üde színfolt a sorozatok és filmek világában, és rohadtul örülök h kezd megdőlni ez a fajta “uralom” mert már nagyon unalmas volt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.