Jlaw Castroval, a Suicide Squad zenéje, valami Pókember, Baywatch, hurrikán, slasher horror

A Marita-ban Jennifer Lawrence alakítja majd Fidel Castro szeretőjét, aki később a CIA segítségével megpróbálja megölni.

Steven Price szerzi a Suicide Squad zenéjét. A csávó előtte a Fury-n, a Gravity-n és hasonló kis projekteken dolgozott.

ilfenesh-hadera

Ilfenesh Hadera alakítja majd Rock csaját a Baywatch rebootban. Akik még biztosan feltűnnek: Zac Efron, Alexandra Daddario és Kelly Rohrbach. Plusz még pletykálják a Quantico csaját, Priyanka Chopra-t is egy szerepre. A filmet 2017 májusában nézhetjük majd.

Nat Faxon és Jim Rash (The Descendants) készít slasher komédiát a FOXnak Dead Mall címmel. A főszereplők 40 körüliek lesznek, és a film alapja az, hogy nekik nem kéne elkövetni az átlagos slasherekben szereplő tinik baklövéseit. A cím alapján gondolom egyértelmű, hogy egy plázában játszódik.

Rob Cohen (The Fast and the Furious) katasztrófafilmet készít. A Category 5-ben egy csapat hacker valami pénzt akar lopni pont akkor, amikor egy 5-ös erősségű hurrikán pont lecsap a környékre. Szóval egy rablós film, ahol a természeti katasztrófa közben még a gonoszokat is el kell kapni.

spidermandirector-1

A Sony által készített Pókember reboot — nem lesz Ben bácsi benne, ez a Marvellel közös filmjük, nem magukban csinálják — 2017 júlusában kerül a mozikba. Közben a Pirates of the Caribbean 5. részét kitűzték 2017 májusára. Ugyanitt a Jumanji remake 2017 decemberéről ugyanazon év júniusára lett hozva.

Robert “zsebes” Knepper szerepelni fog a Tom Cruise főszereplésével készülő Jack Reacher: Never Go Back-ben. A film amúgy már forog, és a rendezője Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond). Hmm.

14 hozzászólás a “Jlaw Castroval, a Suicide Squad zenéje, valami Pókember, Baywatch, hurrikán, slasher horror” bejegyzéshez

 1. Pókember a legtöbbször rebootolt szuperhős XD

  Én most egy darabig nem csinálnék neki külön filmet, csak elszórnám az Amcap + Avengers mozikban, aztán ha lecsengett az Infinity War (2019 májusában) utána 1-2 évre rá jöhet valami történet vele/róla, ami NEM eredet.

  De persze nincs stúdióm, kreatív sem vagyok, meg miért ne jöhetne egy huszadik pókember reboot. ;)

 2. Play: attól még reboot (Marvel univerzumba kerül és új színésszel) de valóban nem lesz egyben 3. eredettörténet is hála az égnek, emiatt nem lesz benne Uncle Ben sem.

 3. Kíváncsi leszek a Suicide Squad zenéjére. A Fury az utóbbi idők egy legjobbja ilyen téren. Bár, ha a trailer zenét nézem, akkor nagyon sírok. Tudom, tudom, ahhoz nincs köze.

 4. Play: Te aztán hibátlanul kikaptad a lényeget a hozzászólásomból. :D

  Kall-El: Igen, valószínűleg igazad van (“Bat a legtöbbet rebootolt hős”). Mondjuk a Joel Schumacher féle ámokfutásról rendszerint megfeledkezem. Mondhatni számomra csak a Burton és a Nolan féle verziók léteznek. Márciusig legalábbis. Csak ez a fránya Pókember (gyerekkorom kedvence) duplázás túl élénken él bennem.

 5. A Karibtenger miatt csusztattak a star warst decemberre? Kivancsi vagyok mikor jelenti be Cameron, hogy az Avatar2 nem dec.25 hanem majd 2018 valamikor.

 6. Rimor:
  Arra én is kíváncsi vagyok. Szoktak taktikázni az ilyesmivel. Érdekes lenne ha egyikük sem változtatna a bemutató időpontján. Nem gondolom hogy Cameron “meghátrálna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.